Kokemuksia Cordial Green Golf -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 84 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,1 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

Tarja,
Pori

+
Vuoteet olivat ok! Samoin terassi, kun vihdoin saimme aurinkoiselta puolelta huoneen!
-
Torakkamyrkky oli todella voimakkaan hajusta!

Vahvistettu asiakas: 2020-01-18


8 10:stä

Merja,
Vuokatti

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-26


8 10:stä

Eeva,
Oulu

+
uima-allasalue
-
varaustilanteessa mahdollisuus varata huoneisto aurinkoiselta tai varjoiselta puolelta,hinta voi olla erilainen,mutta ostaja voisi tietää mitä on ostamassa. Vaatekaappien sijoittelu alakertaan parantaisi makuuhuoneen käytettävyyttä ja viihtyvyyttä, sängyn "käyttö" olisi tällöin helpompaa.Tulevien remontointien yhteydessä tämäkin lienee mahdollista toteuttaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-26


9 10:stä

Seija,
Naarajärvi

+
Kauniit pihapiirit ja istutukset. Rauhallinen sijainti.
-
Torakat kuriin huoneistossa.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-21


8 10:stä

Hannu,
Hyvinkää

+
Henkilökunta kaikkinensa erittäin ystävällistä. Huoneisto ja koko alue siisti. Huonesiivous lähes joka päivä, lakanoita ja pyyhkeitä vaihdettiin kiitettävästi .
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-21


9 10:stä

Sinikka Anneli,
Ii

+
aamupalapöytä oli vertaansa vailla,aivan upea tarjonta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-06


5 10:stä

Sergei,
Mikkeli

+
hyvää uima-allas, rauhallinen alue, vihreä ympäristö,
-
verho ei ollut puhdas, oven lukko ei ollut kunnossa, kaksi lasillista mehua, halusi saada 82 euroa.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-26


8 10:stä

Lasse Olavi,
Rajakylä

+
- Runsaasti uima-altaita, ilmaisia aurinkotuoleja - Hyvä aamiainen - Rauhallinen
-
- Esteettömyydessä on parantamisen varaa - Sähkö- ja vesikalusteet suomalaisittain heikkolaatuisia

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


10 10:stä

Sarianne,
Nummela

+
Erittäin siisti hotelli,
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-10


8 10:stä

Risto,
Littoinen

+
Ulkotilat, uima-allas, siisteys ja sijainti.
-
Siellä korjailtiin kyllä kokoajan, mutta huoneemme oli kylmä ja kostea useita kosteusvaurioita aurinko ei paistanut tälle puolelle ollenkaan ja kun vielä illallakin valaistus niin heikko ettei meinannut ovea löytää. Suihkukopista saippuateline putosi kun ruuvit oli ruostuneet poikki ja vesivaurioita rakenteessa. Hyvä kun mahduin suihkuun (185 pitkä 110 kg) surry. Huoneisto myös tunkkainen ehkä homeinen kylmä ja kostea.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cordial Green Golf -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

1920 arvostelua
Erinomainen
 
690
Erittäin hyvä
 
804
Hyvä
 
274
Ei kovin hyvä
 
95
Huono
 
57

Viimeisimmät 5 arviota

27.10.2019

Kirjoittanut Janikka1

Perus siisti huoneistohotelli

Huone vanha ja alakerta haisee ummehtuneelle. Muutaman kerran nähtiin torakka huoneessa. Huone kuitenkin siisti. Aamupala joka aamu todella hyvä, pientä vaihtelua. Illallispuffassa käytiin kerran ja se myös oli hyvä ja monipuolinen.

 
3.3.2019

Kirjoittanut hagstrommer

Lomalla

Uima allas alue aivan mielettömän ihana! Toinen altaista lämmin, toinen kylmä. Tosin loppuviikosta vesi ei ollut niin lämmintä kuin alkuvikosta... Aamiainen oli mielestämme riittävän runsas, joka päivä samanlainen. Meitä oli 5 henkeä 2mh:n bungalowissa, kylppäri oli tosi pieni ja suihkun jälkeen lattia lainehti vedestä vaikka miten päin yritti olla varovainen, lattiassa ei ole viemäriä joten se ei kuivu. Muutoin huoneisto ihan ok mutta luksusta hakevan ei kannata majoittua tänne. Jos matkustaa ison seurueen kanssa kannattaa ottaa 2kpl bungaloweja jotta on väljempää. Hotellialue erittäin viihtyisä ja turvallinen, helppo liikkua ja ilmaiset bussit vie rannalle ja inglesiin pitkin päivää.

 
12.1.2018

Kirjoittanut jaj987 Suomi

Hieman kulunut, lämmin allas

2 kerroksiset huoneistot eivät sovellu liikunta rajoitteisille, terveellekkin oli vaikeaa saada isoa matkalaukkua makuuhuoneeseen joka oli yläkerrassa, kapeiden portaiden takia. Alakertaan en olisi jättänyt, torakat vaivasivat. Nykypäivänä huomioitava asia oli se että pistorasioita on sitten vähän Huoneisto oli melko huonossa kunnossa, tiskiallas oli irti, kattotuulettimen katkaisijat jäivät käteen, yms semmoista pientä. Aiemmin mainittu huonoimmat kämpät suomalaisille pitänee paikkansa. Allas alue oli ok kuten muutoinkin yleisilme oli hyvä. Taksilla tuli rallattua paljon ja mikään matka ei ollut yli 5 euroa.. Faro "ostoskeskus" oli 5 min kävelyn päässä. En taida mennä ko hotelliin toista kertaa.

 
3.1.2018

Kirjoittanut Oshgari Lappeenranta, Suomi

Loistava bungalow hotelli

Majailin hotellissa viikon. Visiittini oli erinomainen eikä hotellissa ole paljoa vikaa. Huoneiden lattiat ovat kylmät (kaakelilattia), suihkut ovat todella ahtaat ja hotellin oma minimarket on melko köpöinen. Hotelli on viihtyisä ja sopiva lapsiperheille. Henkilökunta on avulias ja englannin kielen taitava. Monet bussit kulkevat hotellin edestä, kuten ilmainen bussi inglessiin. Hotellin suurempi uima-allas on talvisaikaan lämmitetty ja niin on myös lasten allas. Hotellin buffet on edullinen ja riittoisa; aamiainen 9€ ja lounas 13€.

 
29.12.2017

Kirjoittanut 272riikkap

Kulunut ja keskitasoinen

Hyvä sijainti, jos ei kaipaa rannan tuntumaan. Hotellibussi vie sekä Maspalomasiin että Inglesiin ja takaisin joitain kertoja päivässä. Taxi nelisen euroa. Hotellin uima-allasalue oli siisti. Aamiainen ok. Huoneissa oli vähän liikaa kuluneisuutta ja siivous olisi voinut olla hieman perusteellisempaa, lattiat olivat likaiset siivouksenkin jälkeen. Sängyt todella kovat ja huoneiden valaistus heikko. Huonekalut vanhahtavia ja epämukavia. Keittomahdollisuus oli mutta välineitä vähänlaisesti, kokkaus kuitenkin onnistui. Meille oli plussaa että makuuhuone ja olohuone olivat eri tasossa.