1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Cordial Green Golf -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,1 / 10
Puhtaus
 
7,1 / 10
Palvelu
 
7,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,7 / 10
Huone/huoneisto
 
6,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

,

+
- Runsaasti uima-altaita, ilmaisia aurinkotuoleja - Hyvä aamiainen - Rauhallinen
-
- Esteettömyydessä on parantamisen varaa - Sähkö- ja vesikalusteet suomalaisittain heikkolaatuisia

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


10 10:stä

,

+
Erittäin siisti hotelli,
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-10


8 10:stä

Risto,
Lieto

+
Ulkotilat, uima-allas, siisteys ja sijainti.
-
Siellä korjailtiin kyllä kokoajan, mutta huoneemme oli kylmä ja kostea useita kosteusvaurioita aurinko ei paistanut tälle puolelle ollenkaan ja kun vielä illallakin valaistus niin heikko ettei meinannut ovea löytää. Suihkukopista saippuateline putosi kun ruuvit oli ruostuneet poikki ja vesivaurioita rakenteessa. Hyvä kun mahduin suihkuun (185 pitkä 110 kg) surry. Huoneisto myös tunkkainen ehkä homeinen kylmä ja kostea.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-13


9 10:stä

Mauri,
Kokkola

+
Rauhallinen paikka
-

Vahvistettu asiakas: 2018-11-22


7 10:stä

Markku,
Porvoo

+
Meidän tapauksessa hotelli varattiin golfkentän läheisyyden takia eli tosi hyvä.
-
Aamiainen alkaa 8:00 ja yleensä 8:05! Jos aamiaisen voisi aloittaa jo 7:30 helpottaisi retkille ja pelaamaan lähtijöitä. Oli tarjolla myös ns. "dogbag" mutta se on aika onneton jos vertaa aamiaisen tarjoiluun!

Vahvistettu asiakas: 2018-10-28


7 10:stä

Jani,
Kuusankoski

+
Rauhallinen sijainti.
-
Oman huoneistomme sijainti oli huono.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-08


4 10:stä

Nils,
Raasepori

+
Rauhallinen sijainti
-
Torakat pitää saada pois.Meillä oli niitä huoneistoissa ja emme haluamme tulla takaisin tähän hotelliin.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-22


7 10:stä

,

+
Rauhallinen sijainti. Huoneistot tiet puolella ja varjossa - liikenteen äänet eikä aurinkoa. En tehnyt varausta itse, joten en tiedä, olisiko ollut mahdollista päästä aurngon ja sisäpihan puolelle. Tällä puolella kasvit eivät kukoistaneet, toisin kuin sisäpihan huoneistoissa.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-03


7 10:stä

Hanna,
Lappeenranta

+
iso uima-allas ja runsaasti aurinkotuoleja, rauhallinen, hyvän kokoinen huoneisto
-
huoneistossa oli tosi kylmä, koska se oli varjon puolella

Vahvistettu asiakas: 2018-01-03


5 10:stä

hannu,
tampere

+
hyvä piha- ja allasalue jos parvekkeet vain etelään viihdetarjonta huonoa
-
puutteisiin reagoitava nopeammin. meillä katolla koliseva antennin kiinnitys kojattiin vasta neljän päivän ja kolmannen valituksen jälkeen ( sekä apollo että itse naapuri tulkkina ) vastaanotto hapan

Vahvistettu asiakas: 2017-12-24


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cordial Green Golf -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

1855 arvostelua
Erinomainen
 
666
Erittäin hyvä
 
783
Hyvä
 
262
Ei kovin hyvä
 
88
Huono
 
56

Viimeisimmät 5 arviota

3.3.2019

Kirjoittanut hagstrommer

Lomalla

Uima allas alue aivan mielettömän ihana! Toinen altaista lämmin, toinen kylmä. Tosin loppuviikosta vesi ei ollut niin lämmintä kuin alkuvikosta... Aamiainen oli mielestämme riittävän runsas, joka päivä samanlainen. Meitä oli 5 henkeä 2mh:n bungalowissa, kylppäri oli tosi pieni ja suihkun jälkeen lattia lainehti vedestä vaikka miten päin yritti olla varovainen, lattiassa ei ole viemäriä joten se ei kuivu. Muutoin huoneisto ihan ok mutta luksusta hakevan ei kannata majoittua tänne. Jos matkustaa ison seurueen kanssa kannattaa ottaa 2kpl bungaloweja jotta on väljempää. Hotellialue erittäin viihtyisä ja turvallinen, helppo liikkua ja ilmaiset bussit vie rannalle ja inglesiin pitkin päivää.

 
12.1.2018

Kirjoittanut jaj987 Suomi

Hieman kulunut, lämmin allas

2 kerroksiset huoneistot eivät sovellu liikunta rajoitteisille, terveellekkin oli vaikeaa saada isoa matkalaukkua makuuhuoneeseen joka oli yläkerrassa, kapeiden portaiden takia. Alakertaan en olisi jättänyt, torakat vaivasivat. Nykypäivänä huomioitava asia oli se että pistorasioita on sitten vähän Huoneisto oli melko huonossa kunnossa, tiskiallas oli irti, kattotuulettimen katkaisijat jäivät käteen, yms semmoista pientä. Aiemmin mainittu huonoimmat kämpät suomalaisille pitänee paikkansa. Allas alue oli ok kuten muutoinkin yleisilme oli hyvä. Taksilla tuli rallattua paljon ja mikään matka ei ollut yli 5 euroa.. Faro "ostoskeskus" oli 5 min kävelyn päässä. En taida mennä ko hotelliin toista kertaa.

 
3.1.2018

Kirjoittanut Oshgari Lappeenranta, Suomi

Loistava bungalow hotelli

Majailin hotellissa viikon. Visiittini oli erinomainen eikä hotellissa ole paljoa vikaa. Huoneiden lattiat ovat kylmät (kaakelilattia), suihkut ovat todella ahtaat ja hotellin oma minimarket on melko köpöinen. Hotelli on viihtyisä ja sopiva lapsiperheille. Henkilökunta on avulias ja englannin kielen taitava. Monet bussit kulkevat hotellin edestä, kuten ilmainen bussi inglessiin. Hotellin suurempi uima-allas on talvisaikaan lämmitetty ja niin on myös lasten allas. Hotellin buffet on edullinen ja riittoisa; aamiainen 9€ ja lounas 13€.

 
29.12.2017

Kirjoittanut 272riikkap

Kulunut ja keskitasoinen

Hyvä sijainti, jos ei kaipaa rannan tuntumaan. Hotellibussi vie sekä Maspalomasiin että Inglesiin ja takaisin joitain kertoja päivässä. Taxi nelisen euroa. Hotellin uima-allasalue oli siisti. Aamiainen ok. Huoneissa oli vähän liikaa kuluneisuutta ja siivous olisi voinut olla hieman perusteellisempaa, lattiat olivat likaiset siivouksenkin jälkeen. Sängyt todella kovat ja huoneiden valaistus heikko. Huonekalut vanhahtavia ja epämukavia. Keittomahdollisuus oli mutta välineitä vähänlaisesti, kokkaus kuitenkin onnistui. Meille oli plussaa että makuuhuone ja olohuone olivat eri tasossa.

 
3.11.2017

Kirjoittanut HooKooTee Vantaa, Suomi

Torakoita ja surkee ravintola

Huoneessa yhtenä iltana kaksi torakkaa. Okei, no probs. Toisena seitsemän, eikä alakerrassa oikein viitsinyt nukkua. Saatiin onneksi vaihdettua huone. Ravintola unohti snack -tilauksemme ja odotimme 30 min toastia...sanoimme ettemme maksa mutta eivät taineet ymmärtää ja mulkoilivat perään kun poistuttiin ravintolasta. Tämä oli toinen kerta samassa paikassa ja ehdottomasti viimeinen.