Suites & Villas by Dunas

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Suites & Villas by Dunas on loistava hotelli, kun suuri perhe lähtee lomalle, sillä on mahdollista majoittua jopa kuuden hengen perhesviiteissä ja ikärajallisissa kahden huoneen huviloissa. Siellä on useita allasalueita, joissa on suuria uima-altaita, lastenaltaita, hauskoja kahluualtaita ja allas ikärajoituksella. Hotelli sijaitsee Maspalomasissa, ja sillä on oma bussi, joka kulkee rannalle useita kertoja päivässä. Voit ostaa All Inclusiven erityisen mukavaa perhelomaa varten Gran Canarialla.

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 30.6. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.

Huonetyyppi

Sviitit 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kolmen huoneen sviitti 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lasta. Perhesviitti 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kolmen huoneen perhesviitti 3-5 hengelle/3-5 hengelle, joista 2 lasta. Kahden huoneen villa 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1605 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,3 km
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suites & Villas by Dunasissa on kolme allasaluetta. Allasalue, jossa on kaksi allasta, lastenallas ja poreallas sekä allas- ja snackbaari. Toisella allasalueella on uima-allas, lastenallas aurinkosuojalla ja roiskeallas. Kolmannella allasalueella on uima-allas, poreallas ja allasbaari vain kahden makuuhuoneen huviloissa majoittuville asiakkaille, ikäraja 16 vuotta. Kaikki altaat lämmitetään marraskuusta huhtikuuhun noin 23-27 asteeseen. Altaan lämpötila voi kuitenkin laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Jokaisella allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan, joka maksetaan käteisellä.

Buffetravintola Botanico tarjoilee aamiaisen, lounaan ja illallisen. Allasbaarissa tarjoillaan lounasta, jäätelöä, välipaloja ja iltapäiväkahvia. Hotellissa on myös à la carte -ravintola La Española, jossa voit maistella espanjalaisia tapaksia illalliseksi, pöytävaraus vaaditaan. Siisti asu, pitkät housut miehille illallisella. Kaksi allasbaaria. Taste Lounge Bar on avoinna aamusta keskiyöhön (ei sisälly hotellin All Inclusive -ohjelmaan).

Kuntosali ja pyöräkeskus sekä pyörätalli. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, jossa englantia puhuva henkilökunta. Leikkikenttä. Pöytätennis. Biljardi lisämaksulla. Hieronta ja erilaiset kauneushoidot lisämaksulla. Iltaviihdettä kahtena iltana viikossa. Disko.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotellibussi Maspalomasin rannalle useita kertoja päivässä.

Majoittuminen kahden huoneen villoissa Kahden huoneen huvilat sijaitsevat yksikerroksisissa taloissa, ja samassa rakennuksessa on kolme-neljä huvilaa. Huvilat sijaitsevat 16 vuoden ikäraja-alueella, jossa on allasalue yhteisellä uima-altaalla, poreallas ja allasbaari juomia ja välipaloja varten. Allaspyyhkeet maksutta. Maksuton tallelokero villoissa..

Ateriat

Sisältää:

 • Aamiaisbuffet
 • Jouluillallinen (25.12.)
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksulla:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet)
 • All Inclusive

Aamiainen ja illallinen tarjoillaan buffetravintola Botanicossa klo 7.30-10.30 ja 18.00-21.30.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaisbuffet Botanico-ravintolassa, klo 07.30-10.30
 • Lounasbuffet ravintola Botanicossa, klo 13.00-15.00
 • Illallisbuffet ravintola Botanicossa, klo 18.00-21.30
 • Lounas ruokalistalta allasbaarissa, klo 13.00-15.00
 • Jäätelöä allasbaarissa klo 10.00-18.00
 • Voileivät allasbaarissa klo 15.00-18.00
 • Iltapäiväkahvit klo 16.00-17.00
 • Yksi illallinen viikossa à la carte -ravintolassa La Española, yövyttäessä yli neljä yötä
 • Rajattomasti paikallisia ja valikoituja kansainvälisiä virvokkeita, olutta, viiniä ja juomia missä tahansa hotellin baareista klo 10.00-12.00 ja diskossa klo. 01.00.

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 14.00 alkaen tulopäivänä ja on voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf on erinomainen valinta golfin ystäville. Täällä asut Maspalomasin hienon golfkentän vieressä. Rentoudu uima-altaalla aamukierroksen jälkeen tai mene hotellibussilla rannalle. Valoisat monikerroksiset huoneistot sijaitsevat miellyttävissä bungalow-maisissa riveissä ja kaikissa on maaterassi.

Canary Garden Club - talvi 23/24 & kesä 24

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Maspalomasissa. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen rentoutumisen keidas kanarian auringon alla. Jos kaipaat täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, voit majoittua deluxe junior-sviiteissä ja deluxe-sviiteissä, joissa voivat majoittua vain yli 18-vuotiaat, ja jotka sijaitsevat omalla alueellaan. Hotellilla järjestetään päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Maspalomas Resort by Dunas

Tervetuloa hotelli Maspalomas Resort by Dunasiin, uusimpaan Apollo Mondo Family -hotelliimme Kanariansaarilla. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Hotellista löytyy Club Polly & Minon lastenkerho, Swim School by Apollo, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén kattoterassilla!

Canary Garden Club - talvi 24/25

Maspalomasin rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä on Canary Garden Club, joka sopii koko perheelle. Viihtyisä allasalue, jossa on lämmitetyt altaat isoille ja pienille, alueella on tilaa sekä rentoutumiselle että leikkimiselle.