Kahden huoneen villa

Kahden huoneen huvila pohjaterassilla. Terassilla on kaksi aurinkotuolia ja ruokailutila. Makuuhuone ja olohuone. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja talleloekro. Minibaarissa vesi ja alkoholittomia juomia kera saavuttaessa, vettä täytetään joka päivä, muiden juomien täyttö lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kaksi pesuallasta, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Kahden huoneen villa sijaitsee yksikerroksisessa talossa, jossa samassa rakennuksessa on kolmesta neljään villaa. Villat sijaitsevat 16 vuoden ikäraja-alueella, jossa on uima-allasalue, jossa on yhteinen uima-allas ja poreallas. Allaspyyhkeet maksutta. Tämän villan alaikäraja on 16 vuotta.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kolmen huoneen perhesviitti

Kolmen huoneen perhesviitti pohjaterassilla. Kaksi lepotuolia terassilla. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta ja olohuone. Kaksi erillistä sänkyä molemmissa makuuhuoneissa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari alkoholittomilla juomilla saavuttaessa, täyttö lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 82 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Kolmen huoneen sviitti

Kolmen huoneen sviitti pohjaterassilla. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta ja olohuone. Kaksi erillistä sänkyä molemmissa makuuhuoneissa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 82 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhesviitti

Perhesviitti, jossa on pohjaterassi, osassa näkymät uima-altaalle. Kaksi lepotuolia terassilla. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Sviitissä on säkkituoli ja telttakatos. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari alkoholittomilla juomilla, täyttö lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Sviitti

Sviitti pohjaterassilla. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.