Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen rentoutumisen keidas kanarian auringon alla. Jos kaipaat täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, voit majoittua deluxe junior-sviiteissä ja deluxe-sviiteissä, joissa voivat majoittua vain yli 18-vuotiaat, ja jotka sijaitsevat omalla alueellaan. Hotellilla järjestetään päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Juniorsviittejä 1-3 hengelle. Sviittejä 1-3 hengelle. Deluxe -juniorsviittejä, ikäraja 18-vuotta, 2-3 hengelle. Deluxe -sviittejä, ikäraja 18-vuotta, 3-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 452 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 2,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels sijaitsee hyvällä paikalla Gran Canarian eteläpuolella, Parque Natural de las Dunas de Maspalomasin, rannan ja golf-kentän välissä Maspalomasissa.

Täällä on ihania altaita, suuri allas ja erillinen lastenallas sekä aurinkovuoteita (maksutta). Allas on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Lämpötila saattaa vaihdella aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Pyyhepalvelu saatavilla panttimaksua vastaan. Hotellibussi, joka kulkee hotellin ja rannan välillä useita kertoja päivittäin (lisämaksusta).

Parhaista paikallisista raaka-aineista valmistetaan niin kylmiä kuin kuumiakin kansainvälisiä annoksia. Näitä on tarjolla buffetravintola Palmerassa aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Snackbaari Ola bar tarjoilee yksinkertaisia annoksia lounaalla ja illallisella. Baari O2 sammuttaa janosi monipuolisella juomavalikoimalla.

Aktiviteetteja tarjolla päivisin aikuisille ja hotellin ylläpitämä lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla. Leikkipaikka. Iltaohjelmaa koko perheelle joka ilta. Maksuton kuntosali yli 16-vuotiaille. Minimarket. Pysäköintimahdollisuus. Rajoitettua liikennettä.

Yli 18-vuotiaille vieraille Yli 18 -vuotiaille aikuisille suunnatut huoneet sijaitsevat omalla alueellaan. Täällä on allasalue suurella altaalla ja hurmaavilla balilaisilla aurinkotuoleilla (aurinkotuolit lisämaksusta). Tämän lisäksi täällä on Duna Corner, jossa tarjoillaan juomia upeiden Maspalomasin hiekkadyynimaisemien äärellä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito
  • Jouluillallinen (25/12)
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Täysihoito sisältäen juomat
  • All Inclusive

Täysihoito sisältäen juomat sisältää aamiais-, lounas- ja illallispöydät. Hintaan sisältyvät juomat ovat lasi vettä, soodaa, olutta tai viiniä lounaalla ja illalliselle.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, ravintola Palmera, klo 8.00-10.30.
  • Lounaspöytä, ravintola Palmera, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä, ravintola Palmera, klo 18.30-21.30.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotelli Cordial Green Golf on rauhallinen bungalowtyylinen huoneistohotelli, joka sijaitsee kauniin Maspalomasin golfkentän naapurissa. Hotellilla on kaksi suurta allasaluetta, joissa on lapsille omat osat. Maksuttomalla hotellibussilla pääsee rannalle ja Yumbo -ostoskeskukseen useita kertoja päivässä. Vaaleita, yksinkertaisesti sisustettuja kaksioita ja kolmioita kahdessa kerroksessa, bungalowtyylisissä rakennuksissa. Huoneistoissa on maaterassit.

Canary Garden Club

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Vista Oasis

Huoneistohotelli Vista Oasis sijaitsee Sonnelandin alueella, noin 3 kilometrin päässä Maspalomaksen keskustasta. Vietä lomapäiviä rentoutuen allasalueella, ja tutustumalla kävelymatkan päässä sijaitseviin ravintoloihin, kauppoihin ja baareihin. Voit valita majoitutko kaksioissa joissa All Inclusive sisältyy hintaan, vai valitsetko mieluummin aamiaisen tai puolihoidon.

Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas on uusin Apollo Mondo Family -hotellimme. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Ja kuten aina Apollo Mondo Family -hotelleissamme, myös tästä hotellista löydät Club Polly & Minon lastenkerhon, Apollon uimakoulun, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén terassilla!