Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen rentoutumisen keidas kanarian auringon alla. Jos kaipaat täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, voit majoittua deluxe junior-sviiteissä ja deluxe-sviiteissä, joissa voivat majoittua vain yli 18-vuotiaat, ja jotka sijaitsevat omalla alueellaan. Hotellilla järjestetään päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Juniorsviittejä 1-3 hengelle. Sviittejä 1-3 hengelle. Deluxe -juniorsviittejä, ikäraja 18-vuotta, 2-3 hengelle. Deluxe -sviittejä, ikäraja 18-vuotta, 3-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 691 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 2,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels sijaitsee hyvällä paikalla Gran Canarian eteläpuolella, Parque Natural de las Dunas de Maspalomasin, rannan ja golf-kentän välissä Maspalomasissa.

Täällä on ihania altaita, suuri allas ja erillinen lastenallas sekä aurinkovuoteita. Balivuoteet lisämaksusta. Allas on lämmitetty vähintään 22 asteeseen. Lämpötila saattaa vaihdella aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat allaspyyhkeet, vaihto lisämaksusta. Maksuton hotellibussi, joka kulkee hotellin ja rannan välillä useita kertoja päivittäin.

Parhaista paikallisista raaka-aineista valmistetaan niin kylmiä kuin kuumiakin kansainvälisiä annoksia. Näitä on tarjolla buffetravintola Palmerassa aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Snackbaari Ola bar tarjoilee yksinkertaisia annoksia lounaalla ja illallisella. Baari O2 sammuttaa janosi monipuolisella juomavalikoimalla (ei sisälly All Inclusiveen)

Aktiviteetteja tarjolla päivisin aikuisille. Leikkipaikka. Iltaohjelmaa koko perheelle useita kertoja viikossa. Maksuton kuntosali yli 16-vuotiaille. Minimarket. Pysäköintimahdollisuus. Rajoitettua liikennettä.

Yli 18-vuotiaille vieraille Yli 18 -vuotiaille aikuisille suunnatut huoneet sijaitsevat omalla alueellaan. Täällä on allasalue altaalla ja balilaisilla aurinkotuoleilla (aurinkotuolit lisämaksusta). Tämän lisäksi täällä on Duna Corner, jossa tarjoillaan juomia upeiden Maspalomasin hiekkadyynimaisemien äärellä.

Ateriat

Talvella 2023/2024:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet)

Talvella 2024/25:

 • Aamiaisbuffet

Talvella 2023/2024 sekä talvella 2024/2025:

 • Jouluillallinen (25.12.)
 • Uudenvuoden illallinen

Lisämaksulla:

 • Puolihoito (aamiainen ja illallinen buffet)
 • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallisbuffet), sisältää juomat
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan Palmera-ravintolassa klo 08.00-10.30, klo 13.00-15.00 ja klo 18.30-21.30

Täysihoito sisältää juomat eli lasillisen vettä, virvoitusjuoman, oluen tai viinin lounaalla ja illallisella.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä, ravintola Palmera, klo 8.00-10.30.
 • Lounaspöytä, ravintola Palmera, klo 13.00-15.00.
 • Illallispöytä, ravintola Palmera, klo 18.30-21.30.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-23.00.

All Inclusive Ultra lisämaksusta sisältää lisäksi myös:

Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia sekä laajan valikoiman kansainvälisiä juomia hotellin baareista, klo 11.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf on erinomainen valinta golfin ystäville. Täällä asut Maspalomasin hienon golfkentän vieressä. Rentoudu uima-altaalla aamukierroksen jälkeen tai mene hotellibussilla rannalle. Valoisat monikerroksiset huoneistot sijaitsevat miellyttävissä bungalow-maisissa riveissä ja kaikissa on maaterassi.

Canary Garden Club - talvi 23/24 & kesä 24

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Maspalomasissa. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Maspalomas Resort by Dunas

Tervetuloa hotelli Maspalomas Resort by Dunasiin, uusimpaan Apollo Mondo Family -hotelliimme Kanariansaarilla. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Hotellista löytyy Club Polly & Minon lastenkerho, Swim School by Apollo, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén kattoterassilla!

Canary Garden Club - talvi 24/25

Maspalomasin rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä on Canary Garden Club, joka sopii koko perheelle. Viihtyisä allasalue, jossa on lämmitetyt altaat isoille ja pienille, alueella on tilaa sekä rentoutumiselle että leikkimiselle.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas on loistava hotelli, kun suuri perhe lähtee lomalle, sillä on mahdollista majoittua jopa kuuden hengen perhesviiteissä ja ikärajallisissa kahden huoneen huviloissa. Siellä on useita allasalueita, joissa on suuria uima-altaita, lastenaltaita, hauskoja kahluualtaita ja allas ikärajoituksella. Hotelli sijaitsee Maspalomasissa, ja sillä on oma bussi, joka kulkee rannalle useita kertoja päivässä. Voit ostaa All Inclusiven erityisen mukavaa perhelomaa varten Gran Canarialla.