Kumara Serenoa By Lopesan Hotels

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen keidas, jossa rentoutua Kanarian auringon alla. Täällä aikuiset pääsevät nauttimaan rauhallisesta lomasta vain heille suunnatuilla alueilla ja huoneissa. Lapsiperheille on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja päivisin ja ohjelmaa iltaisin.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.


Huonetyyppi

Juniorsviittejä 1-3 hengelle. Perhesviittejä 3-4 hengelle. Sviittejä 2-3 hengelle. Deluxe -juniorsviittejä (vain yli 18 -vuotiaille aikuisille) 2-3 hengelle. Deluxe -sviittejä (vain yli 18 -vuotiaille aikuisille) 3-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 193 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 2,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels sijaitsee hyvällä paikalla Gran Canarian eteläpuolella, Parque Natural de las Dunas de Maspalomasin, rannan ja golf-kentän välissä Maspalomasissa.

Täällä on ihania altaita, suuri allas ja erillinen lastenallas sekä ylellisiä suuria aurinkovuoteita (maksutta). Allas on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Lämpötila saattaa vaihdella aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Pyyhepalvelu saatavilla panttimaksua vastaan. Hotellibussi, joka kulkee hotellin ja rannan välillä useita kertoja päivittäin (lisämaksusta).

Parhaista paikallisista raaka-aineista valmistetaan niin kylmiä kuin kuumiakin kansainvälisiä annoksia. Näitä on tarjolla buffetravintola Palmerassa aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Snackbaari Ola bar tarjoilee yksinkertaisia annoksia lounaalla ja illallisella. Baari O2 sammuttaa janosi monipuolisella juomavalikoimalla.

Yli 18 -vuotiaille aikuisille suunnatut huoneet sijaitsevat omalla alueellaan. Täällä on allasalue suurella altaalla ja hurmaavilla balilaisilla aurinkotuoleilla. Tämän lisäksi täällä on Duna Corner, jossa tarjoillaan juomia ja välipaloja upeiden Maspalomasin hiekkadyynimaisemien äärellä.

Aktiviteetteja tarjolla päivisin aikuisille ja hotellin ylläpitämä lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla. Leikkipaikka. Iltaohjelmaa koko perheelle joka ilta. Maksuton kuntosali. Pysäköintimahdollisuus. Rajoitettua liikennettä.

Ateriat

Puolihoito. Joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen sisältyy. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, ravintola Palmera, klo 8.00-10.30.
  • Lounaspöytä, ravintola Palmera, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä, ravintola Palmera, klo 18.00-21.30.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.