Deluxe -juniorsviitti, ikäraja 18-vuotta

Deluxe junior-sviittejä, joissa on suuri maaterassi (14 m2), jossa tuolit ja pöytä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari (lisämaksusta) ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakki ja hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Deluxe -juniorsviitit sijaitsevat vain aikuisille tarkoitetulla alueella. Täällä on allas ja viihtyisiä balilaisia aurinkotuoleja sekä baari.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Deluxe -sviitti - ikäraja 18-vuotta

Sviittejä, joissa on maaterassi, jossa tuolit ja pöytä sekä allasnäkymä. Kaksi erillistä vuodetta sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta olohuoneessa. Tv satelliittikanavilla. Minibaari (lisämaksusta) ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpytakki ja hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Deluxe -sviitit sijaitsevat vain aikuisille tarkoitetulla alueella. Täällä on allas ja viihtyisiä balilaisia aurinkotuoleja.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä

Juniorsviitti

Juniorsviitissä on pohjaterassi, jossa on tuolit ja pöytä ja näkymät uima-altaalle. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari lisämaksullinen. Nespresso kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Sviitti

Raikkaita sviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneessa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari (lisämaksusta) ja Nespresso-kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Sadevesisuihku ja wc. Tilava maaterassi (14 neliömetriä), jossa tuolit ja pöytä allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.