Mirador Maspalomas by Dunas

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja puhtaus. Lisäksi satuimme saamaan alakerran huoneen, ja tykkäsimme pikku terassista.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3685 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 3,5 km
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunas koostuu kuudesta rakennuksesta ja sijaitsee korkealla Maspalomaksen reunamilla. Kauniit maisemat Maspalomakseen ja Melonerakseen sekä dyyneille ja Atlantille. Lähellä kauppoja, baareja ja ravintoloita. Noin 500 metriä El Tablero ostoskeskukseen.

Suuri allasalue, jossa altaan lisäksi integroitu poreallas. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas/kahluuallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia ja lisämaksua vastaan. Allasbaari tarjoilee yksinkertaisia annoksia päiväsaikaan. Maksuton hotellibussi rannalle useita kertoja päivässä.

Buffetravintola El Mundo tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista; ei uima-asuja, miehillä pitkät housut. Baari altaalla ja aulassa. Yökerho.

Hotellin oma lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla. Leikkipaikka. Aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille päiväsaikaan ja viihdettä iltaisin. Show pari kertaa viikossa. Maksuton pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Noin 5 minuutin ajomatka Maspalomaksen golfkentälle. Alueen liikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.
 • Jouluillallinen (25.12.)
 • Uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaisbuffet El Mundo -ravintolassa, klo 08.00-10.30
 • Lounasbuffet ravintola El Mundossa, klo 13.00-15.00
 • Jäätelöä allasbaari La Cabañassa, klo 10.30-18.00
 • Kuumia välipaloja allasbaari La Cabañassa, klo 11.00-16.00
 • Iltapäiväkahvit allasbaari La Cabañassa, klo 16.00-17.00
 • Kylmiä välipaloja La Cabaña -allasbaarissa, klo 17.00-18.00
 • Illallisbuffet ravintola El Mundossa, klo 18.00-21.30 kahdella istunnolla
 • Illallinen ja valikoidut juomat toisessa kahdesta à la carte -ravintolasta Love&Hate ja Osaka. Pöytävaraus vaaditaan. Voimassa vain vähintään seitsemän yön oleskeluun ja sisältyy kahden hengen huoneisiin uima-altaalla ja perhehuoneisiin.
 • Rajattomasti paikallisia juomia, kuten olutta, viiniä, cocktaileja ja virvoitusjuomia yhdessä hotellin baareista, klo. 10.30-23.00.

Muutokset mahdollisisa. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 14.00 alkaen tulopäivänä ja on voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Perhehuoneita allasnäköalalla voi varata talveksi 24/25.

Hotellit Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf on erinomainen valinta golfin ystäville. Täällä asut Maspalomasin hienon golfkentän vieressä. Rentoudu uima-altaalla aamukierroksen jälkeen tai mene hotellibussilla rannalle. Valoisat monikerroksiset huoneistot sijaitsevat miellyttävissä bungalow-maisissa riveissä ja kaikissa on maaterassi.

Canary Garden Club - talvi 23/24 & kesä 24

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Maspalomasissa. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen rentoutumisen keidas kanarian auringon alla. Jos kaipaat täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, voit majoittua deluxe junior-sviiteissä ja deluxe-sviiteissä, joissa voivat majoittua vain yli 18-vuotiaat, ja jotka sijaitsevat omalla alueellaan. Hotellilla järjestetään päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Maspalomas Resort by Dunas

Tervetuloa hotelli Maspalomas Resort by Dunasiin, uusimpaan Apollo Mondo Family -hotelliimme Kanariansaarilla. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Hotellista löytyy Club Polly & Minon lastenkerho, Swim School by Apollo, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén kattoterassilla!

Canary Garden Club - talvi 24/25

Maspalomasin rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä on Canary Garden Club, joka sopii koko perheelle. Viihtyisä allasalue, jossa on lämmitetyt altaat isoille ja pienille, alueella on tilaa sekä rentoutumiselle että leikkimiselle.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas on loistava hotelli, kun suuri perhe lähtee lomalle, sillä on mahdollista majoittua jopa kuuden hengen perhesviiteissä ja ikärajallisissa kahden huoneen huviloissa. Siellä on useita allasalueita, joissa on suuria uima-altaita, lastenaltaita, hauskoja kahluualtaita ja allas ikärajoituksella. Hotelli sijaitsee Maspalomasissa, ja sillä on oma bussi, joka kulkee rannalle useita kertoja päivässä. Voit ostaa All Inclusiven erityisen mukavaa perhelomaa varten Gran Canarialla.