Mirador Maspalomas by Dunas

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys oli hyvää.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3333 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 3,5 km
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunas koostuu kuudesta rakennuksesta ja sijaitsee korkealla Maspalomaksen reunamilla. Kauniit maisemat Maspalomakseen ja Melonerakseen sekä dyyneille ja Atlantille. Lähellä kauppoja, baareja ja ravintoloita. Noin 500 metriä El Tablero ostoskeskukseen.

Suuri allasalue, jossa altaan lisäksi integroitu poreallas. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas/kahluuallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia ja lisämaksua vastaan. Allasbaari tarjoilee yksinkertaisia annoksia päiväsaikaan. Maksuton hotellibussi rannalle useita kertoja päivässä.

Buffetravintola mikä tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista; ei uima-asuja, miehillä pitkät housut. Baari altaalla ja aulassa. Yökerho.

Hotellin oma lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla. Leikkipaikka. Aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille päiväsaikaan ja viihdettä iltaisin. Show pari kertaa viikossa. Maksuton pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Noin 5 minuutin ajomatka Maspalomaksen golfkentälle. Alueen liikenne voidaan kokea häiritsevänä. * Alueen liikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.
 • Jouluillallinen (25.12.)
 • Uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
 • Jäätelöä allasbaarista, klo 10.00-24.00.
 • Lämmintä välipalaa allasbaarista, klo 11.00-16.00.
 • Iltapäiväkahvi allasbaarissa, klo 16.00-17.00.
 • Kylmää välipalaa allasbaarissa, klo 17.00-18.00.
 • Illallispöytä, klo 18.30-22.00, kaksi kattausta.
 • Yksi illallinen ja valittuja juomia yhdessä kahdesta á la carte -ravintoloista, Love&Hate ja Osaka. Pöytävaraus vaaditaan. Koskee vähintään 7 yötä kestäviä varauksia sekä varauksia kahden hengen huoneissa omalla altaalla sekä perhehuoneita.
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia kuten olutta, viiniä, virvoitusjuomia ja mehuja, klo 10.30-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf on erinomainen valinta golfin ystäville. Täällä asut Maspalomasin hienon golfkentän vieressä. Rentoudu uima-altaalla aamukierroksen jälkeen tai mene hotellibussilla rannalle. Valoisat monikerroksiset huoneistot sijaitsevat miellyttävissä bungalow-maisissa riveissä ja kaikissa on maaterassi.

Canary Garden Club - talvi 23/24 & kesä 24

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Maspalomasissa. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen rentoutumisen keidas kanarian auringon alla. Jos kaipaat täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, voit majoittua deluxe junior-sviiteissä ja deluxe-sviiteissä, joissa voivat majoittua vain yli 18-vuotiaat, ja jotka sijaitsevat omalla alueellaan. Hotellilla järjestetään päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Vista Oasis

Huoneistohotelli Vista Oasis sijaitsee Sonnelandin alueella, noin 3 kilometrin päässä Maspalomaksen keskustasta. Vietä lomapäiviä rentoutuen allasalueella, ja tutustumalla kävelymatkan päässä sijaitseviin ravintoloihin, kauppoihin ja baareihin. Voit valita majoitutko kaksioissa joissa All Inclusive sisältyy hintaan, vai valitsetko mieluummin aamiaisen tai puolihoidon.

Maspalomas Resort by Dunas

Tervetuloa hotelli Maspalomas Resort by Dunasiin, uusimpaan Apollo Mondo Family -hotelliimme Kanariansaarilla. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Hotellista löytyy Club Polly & Minon lastenkerho, Swim School by Apollo, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén kattoterassilla!