Mirador Maspalomas By Dunas

 • Maksuton bussikuljetus rannalle
 • Tilava allasalue
 • All Inclusive

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut tilavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Näköala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1922 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 3,5 km
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunas koostuu kuudesta rakennuksesta ja sijaitsee korkealla Maspalomaksen reunamilla. Kauniit maisemat Maspalomakseen ja Melonerakseen sekä dyyneille ja Atlantille. Lähellä kauppoja, baareja ja ravintoloita. Noin 500 metriä El Tablero ostoskeskukseen.

Suuri allasalue, jossa altaan lisäksi integroitu poreallas. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas/kahluuallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia ja lisämaksua vastaan. Allasbaari tarjoilee yksinkertaisia annoksia päiväsaikaan. Maksuton hotellibussi rannalle useita kertoja päivässä.

Buffetravintola mikä tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista; ei uima-asuja, miehillä pitkät housut. Baari altaalla ja aulassa. Yökerho.

Hotellin oma lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla. Leikkipaikka. Aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille päiväsaikaan ja viihdettä iltaisin. Show pari kertaa viikossa.

Maksuton wifi vastaanoton alueella. Maksuton pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta. Noin 5 minuutin ajomatka Maspalomaksen golfkentälle. Alueen liikenne voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

All Inclusive. Jouluillallinen 25.12 ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
 • Jäätelöä allasbaarista, klo 10.00-24.00.
 • Lämmintä välipalaa allasbaarista, klo 11.00-16.00.
 • Iltapäiväkahvi allasbaarissa, klo 16.00-17.00.
 • Kylmää välipalaa allasbaarissa, klo 17.00-18.00.
 • Illallispöytä, klo 18.00-21.30.
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia kuten olutta, viiniä, virvoitusjuomia ja mehuja, klo 10.30-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.