1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Maxorata Beach

Talven lomaetu! Varaa ensi talven loma nyt ja saat 50 € alennuksen /hlö.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla, Gran Canarialla ja Teneriffalla. Koskee 1 ja 2 viikon rantalomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Viihtyisä hotelli viiden minuutin matkan päässä rannalta ja Corralejon keskustasta. Vaikka pääkatu ravintoloineen ja baareineen on lähellä, on vehreiden kasvien koristama hotellialue hyvin rauhallinen. Aikuisille ja lapsille on omat uima-altaat. Käytännöllisissä huoneistoissa majoittuu jopa kuusi henkilöä.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-2hengelle. Suurehkoja kaksioita 1-3 hengelle. Perhehuone kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia kolmioita 2-5 hengelle/2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Mukava henkilökunta. Loistava sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 690 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Maxorata Beach on hieman kulunut huoneistohotelli kävelymatkan päässä rannalta ja keskustasta. Viihtyisä allasalue suolavesialtaalla ja erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas-/snackbaari.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Biljardi lisämaksusta. Pesukoneita lisämaksusta. Pyöränvuokrausta. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan. Paikallisliikennettä.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna klo 8.00-17.00, lisäksi tiistaisin ja torstaisin avoinna 20.30 saakka. Allasbaari, jossa tarjolla pientä purtavaa on avoinna 10.00-20.00