Corralejo kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 17 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Matka lentokentältä Corralejoon kestää noin 40 minuuttia. Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat varata ja maksaa ennakkoon edestakaisen lentokenttäkuljetuksen erikoismatkatavaroille, kuten polkupyörälle, golfbägille tai surffilaudalle. Voit myös perillä kohteessa tiedustella oppailtamme mahdollisuutta erikoismatkatavaroiden lentokenttäkuljetuksiin. Erikoismatkatavaroiden edestakaisen lentokenttäkuljetuksen hinta 35 € maksetaan oppaille kohteessa. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Fuerteventura tunnetaan kilometrien pituisista hienohiekkaisista rannoista ja kirkkaista vesistä. Lisäksi saarella on mustan laavahiekan peittämiä rantoja. Saarelta voi myös löytää täysin oman, koskemattoman rannan. Etenkin pohjoispuolella esiintyy voimakkaita virtauksia ja vuorovesiä, minkä vuoksi osa hiekasta saattaa toisinaan hävitä rannoilta.

La Olivan kunnassa, jossa Corralejo sijaitsee, ei ole vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja rannoilla.

Iltaelämä:

Corralejossa on paljon pubeja, musiikkibaareja ja ravintoloita sekä muutama disko.

Julkinen liikenne:

Tieverkosto on laaja, ja paikallisbussit liikennöivät lähes koko saarella. Taksilla matkustaminen on edullista. Corralejon ja Lanzaroten Playa Blancan välillä kulkee useita kertoja päivässä autolautta, jolla matka kestää noin 35 minuuttia.

Aktiviteetit:

Corralejon alueella on ihanteelliset olosuhteet purjelautailulle. Tarjolla on myös muita urheilulajeja, kuten esimerkiksi vesihiihtoa, vesiskootteriajelua, sukellusta, tennistä, ratsastusta ja pyöräilyä.