Kokemuksia Hesperia Bristol Playa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,2 10:stä Perustuu 38 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
7,2 / 10
Puhtaus
 
7,3 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
6,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,2 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Hanna,
Helsinki

+
Hotellin alue todella siisti. Huone viihtyisä ja mukavan kokoinen. Hienolla sijainnilla vaikkakin kun tuulee pohjoisesta niin on aika kylmää.
-
Keittiön varustetaso voisi olla hieman parempi,ainakin yksi terävä veitsi olisi hyvä. Uima-altaan vesi oli maaliskuussa vielä todella kylmää, olisi hienoa jos edes lasten allas olisi lämmitetty. Nyt oieni laosi ei uskaltanut uida kertaakaan loman aikana.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


5 10:stä

Raija,
Vihti

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


8 10:stä

Tarja,
Riihimäki

+
-
Keittiön varustus olematon

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


8 10:stä

Marika,
Helsinki

+
Allasalue, henkilökunta ja hyvä sijainti!
-
Huoneiston "kosteustaso" korkea. Ilma hotellihuoneessamme oli koko ajan kostea ja kehottaisin panostamaan huoneistoilmaan jatkossa.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


5 10:stä

Arja,
Espoo

+
Allas alue oli hyvä
-
Voisi olla mainita että kaikkiin huoneistoihin ei auriko paista koko päivänä.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hesperia Bristol Playa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

2429 arvostelua
Erinomainen
 
561
Erittäin hyvä
 
921
Hyvä
 
576
Ei kovin hyvä
 
227
Huono
 
144

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2016

Kirjoittanut Seppo S Ylitornio, Suomi

Leppoisaa oleskelua

Oleskelimme kaksi viikkoa tässä hotellissa. Viihdyimme siellä erinomaisesti, koska henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Meistä pidettiin hyvää huolta. Hinta/ laatusuhde oli hyvä. Huoneistomme oli suhteellisen hyväkuntoinen, kaikki asiat toimivat, mutta asumisen jäljet kyllä näkyivät selvästi. Remontille on jo tarvetta niin rakenteissa kuin kalusteissakin. Hotellin sijainti oli meille sopiva, koska pyöräillen sieltä oli helppo liikkua Corralejon keskustaan ja muuallekin saareen. Hotellin yhteydessä on myös pyörävuokraamo. Oli oikein hyvä valinta.

 
9.4.2014

Kirjoittanut Brian B Oldham Lancs UK

Loistavat huoneistot

Erittäin tilavat ja puhtaat huoneistot, hieman keskitasoa, mutta siellä oli kaikki tarvittava. Alalsalue on ihastuttava eikä meillä ollut ongelmia saada aurinkotuoleja. Mielestämme allasbaarilla oli hieman hassut aukioloajat, sillä se oli auki puoli yhdestä puoli viiteen ja tarjoili ruokaa vain puoli yhden ja puoli kahden välillä, emmekä me vaivautuneet koettamaan sitä. Huoneistot ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta, josta löysimme ihastuttavan Brasilialaisen ravintolan nimeltä Boa Vida, ja heti sen kulman takaa löysimme myös hyvän Intialaisen ravintolan nimeltä Faz. Henkilökunta oli erittäin avuliasta ja miellyttävää, tulemme yöpymään varmasti täällä uudestaan, jos olemme Bristol Playassa.

 
11.10.2019

Kirjoittanut Demilatravels

Lovely hotel!!!!

Stayed here for 4 nights with my partner and nearly 1 year old. We read a few negative reviews before so didn’t really know what we was walking into. But absolutely lovely. Beaut little apartments that we stayed in. The staff was really nice and the swimming pools were huge. Restaurant had amazing food was such cheap prices too. They have a little shop on site too which we wasn’t aware about before we came, they sold everything from women’s razors to souvenirs; anything your usual small Tesco would sell. Would defo stay here again if I wanted a quiet holiday.

 
8.10.2019

Kirjoittanut Jollyfamilyholiday

Hesperia Bristol player

Fab location. Usually stay the touristy end. This side so much nicer, especially as we love walking, being at the beginning of the prom by the sea and the old town, away from "The touristy strip" was fab. For a 3star hotel it was very good. We will definitely be back next year. Staff very friendly and helpful, very clean. We know next year to pack another set of towels, as only changed 3 times per week. But that is a small price to pay. Lovely little hotel.

 
7.10.2019

Kirjoittanut Sue R

Another lovely holiday

We are here for our second holiday this year at this hotel. Our first break was Jan, my first time abroad, loved it so much I booked again as soon as we got home. The hotel is clean comfortable and great location away from main area so lovely and quiet but only ten to fifteen minutes walk to town. There are shops cafe and restaurants closer to the hotel. The staff are lovely and helpful. We had no kettle but it took only 5 mins for housekeeping to arrive with one. Being opp the bar the music this time was very loud, I mentioned it to reception and the next Eve it was turned down. We are really enjoying our time here and will come again