1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Santa Quaranta -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
7,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Stina,
Porvoo

+
siisteys ja rauhallisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


8 10:stä

Olavi,
Järvelä

+
Siisteys Hyvä aamupala Rauhallisuus
-
Mereen johtavat portaat ja kaiteet Tallelokerot huoneissa pitäisi pystyä koodaamaan omalle koodille. Wi-Fi salasana pitäisi olla jossain yleisesti saatavana. ( kysyessä saattaa tulla väärinymmärryksiä)

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


9 10:stä

Sinikka,
Helsinki

+
Upea sijainti ja siisteys.
-
Ravintolassa sama ruokalista päivin illoin. Kannattaisi muuttaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-03


8 10:stä

Tuula ,
Hämeenlinna

+
siisteys, ystävällinen palvelu, erittäin hyvä aamiainen
-
Merivedessä uiminen oli haasteellista: portaat mereen olivat ilman kaiteita, liukkaat eli sinne oli vaikea mennä. Ja sieltä pois tuleminen yhtä haasteellista, ainakin kovemmalla merenkäynnillä. Turvallisuussysistä kannattaisi parantaa tuota paikkaa. Lisäksi matkakumppani löi jalkansa kohollaa olleesseen naulaan, sekin ikävää

Vahvistettu asiakas: 2018-08-27


9 10:stä

Markku,
KERAVA

+
Siisteys ja ystävällisyys. Hyvä aamupala
-
Merinäköala huoneesta saisi olla todellinen. Nyt ikkunastani näkyi ruokapaikan katto ja katon yli joutui tiirailemaan merelle. VIP- osaston musiikki soi sietämättöman kovaa ja jouduin vaihtamaan huonetta huoneesta 105 huoneeseen 505.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-27


9 10:stä

Satu,
Vantaa

+
Hyvä allasalue. Siisti huone.
-
Allasalueella soitettiin musiikkia todella kovaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-20


8 10:stä

Tanja,
Turku

+
Tehokas ilmastointi, oma allas-alue, näköala.
-
Huoneen valaistus oli huono, kylpyhuoneessa ei ollut pistorasiaa, huoneessamme piti olla kaksi erillistä sänkyä vaan olikin yksi pari sänky, alakerroksiin ei ollut hissiä, fastfood-ravintolassa henkilökunnan puutteellinen englannin kielen taito.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-20


9 10:stä

Miia,
Hyvinkää

+
Varmasti koko sarandan paras hotelli. Erittäin hyvä aamupala. Loistava oma ranta ja allas alue. Ystävällinen henkilökunta.
-
Puolihoidossa parantamista. Henkilökunta ei tuntunut tietävän mitä se pitää sisällään.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-23


8 10:stä

Tarja,
Turku

+
Ystävällinen palvelu, lähellä merta, hyvä sijainti.
-
Kunnon kaiteet terassille esim.suihkualue todella liukas ja köysi n.30cm.korkeudella, josta pudotus mereen n.6metriä isojen terävien kivien päälle. Kaiteet puutteellisia monessa kohtaa. En suosittelisi tätä hotellia lapsiperheille.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-16


6 10:stä

Marika,
Helsinki

+
Hyvä iso perhehuone, aamiainen tuore ja runsas. Hotellihuoneen siivous erinomainen. Uima-allas puhdas.
-
Hotellin lounasravintola altaan vieressä liian suppea. Ruokalistaa ei ollut ja ruokana ainoastaan pizzaa ja pitaa. Listalla tulisi olla salaatteja ja lapsille jäätelöä. Hotellihuoneessa olisi voinut olla sähköpiuhat valmiiksi laitettuna, sähköpiuha roikkui suihkun vieressä vapaana. Jouduimme itse ripustamaan sen pois. Pikakahvia ja vedenkeitin voisi olla huoneessa. Lounasravintolan ja rannan viereiset vessat hirveässä kunnossa. Saippuaa ei koko viikkoon.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-09


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Quaranta -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 3,5/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

92 arvostelua
Erinomainen
 
27
Erittäin hyvä
 
33
Hyvä
 
18
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

23.9.2018

Kirjoittanut Nina J

Siisti hotelli

Tämä oli ensimmäinen matkamme Albaniaan ja halusimme laadukkaan hotellin. Hotelli oli kaikin puolin hyvä. Huone oli pienehkö ja siellä oli kokolattiamatto, mutta siivous toimi hyvin päivittäin. Suihku oli hassusti suunniteltu ja kylpyhuoneen lattia lainehti aina suihkun jäljiltä, mutta meistä se oli pikkujuttu. Sänky oli kova ja hyvä. Jos allasalueella ei halunnut kuunnella iloisten lasten huutoa, niin saattoi siirtyä alemmalle tasolla lähemmäksi merta. Hotellilla oli hyvät mahdollisuudet uida niin altaassa kuin meressäkin. Palvelu oli ihan ystävällistä, mutta kaipaa vielä parannusta. Henkilökunnan englannin kielen taito oli puutteellista eikä asiakkaita tervehditty useinkaan. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, vaikka vaihtelua ei ollutkaan. Kahvi oli parasta suodatinkahvia mitä koko kaupungista sai. Söimme muutaman kerran lounasta hotellin rantabaarissa (tarjolla oli vain kebabia ja pizzaa) ja kerran hotellin ravintolassa, jossa hintataso oli hieman korkeampi. Tosin Albanian hintataso oli kaiken kaikkiaan todella matala. Hotellin lähistöllä oli monta hyvää ravintolaa lounasta ja illallista varten. Sijainniltaan hotelli on n. 2-3 km päässä Sarandan keskustan reunamalla. Jos ei huvittanut/jaksanut enää kävellä niin taksi maksoi 5€.

 
6.8.2018

Kirjoittanut PirkkoH50 Helsinki, Suomi

Keskitason hotelli - ei *****

Vietimme viikon hotellissa heinä-elokuun vaihteessa, ja emme valitettavasti voi sanoa sitä viiden tähden hotelliksi. Hotelli on hyvää keskitasoa - ei erinomainen. Huoneet ovat pienet joskin toimivat. Meidän huoneessamme oli rikki parvekkeen oven vedin (irronnut), TV ei toiminut lainkaan eikä kylpyhuoneen yläsuihku toiminut lainkaan. Pyysimme korjauksia kolme kertaa viikon aikana, mutta mitään ei tapahtunut. Hotellissa on paljon rapuja eikä kerroksesta neljä (respa) alaspäin ole hissiä. Hissin puuttuminen on hankalaa liikuntarajoitteisille ja estää pääsyn mm. allasalueelle. Turvallisuus allasalueella on erittäin puutteellista ja esim. meren yllä oleva terassi on aidattu vain matalalla narulla. Plussat: rauhallinen sijainti, siisteys, näkymät ylimmistä kerroksista (ei kerros 1), oma ranta Miinukset: portaat, hissin puuttuminen, muiden kuin hotellin asukkaiden pääsy allasalueelle, aamiaisen valikoima, palveluasenne, henkilökunnan (ravintolat/baari) kielitaito

 
28.7.2017

Kirjoittanut Stenbacka Vantaa, Suomi

Albania

Olimme kesäkuun puolessa välissä viikon Santa Quaranta hotellissa. Hotelli oli siisti ja hyvällä, rauhallisella paikalla. Hotellissa kaikki toimi, tosin turistitulvaan varauduttiin vasta hotellissa. Mm. uima-allas baaria vasta rakennettiin. Hotellin palvelut hyvät.

 
3.11.2018

Kirjoittanut Christopher W Norwich

One of many in an overdeveloped seaside "resort"

Sarande has a superb setting and was once an attractive fishing village. Sadly, unplanned and random development has spoilt much of that though there are at least plenty of hotels to choose from. The Santa Quaranta is one of the more expensive seafront hotels, and has much to commend it - good facilities and spacious rooms, with pleasant eating and drinking areas overlooking the sea. Our own room had an awful smell of drains that had got worse by the next morning - no-one's fault, but the hotel management did not seem to have much idea how to deal with it. Less excusable was the state of the beach including the part directly in front of the hotel - full of assorted rubbish that looked as if it hadn't been cleared for months.

 
19.10.2018

Kirjoittanut Iain O St. Andrews, Yhdistynyt kuningaskunta

Strange!

This hotel is in a wonderful location on the coast looking over to Corfu. We were travelling in a group of around 40 people and appeared to be the only guests. We were aware that the tourist season was coming to an end so no surprise. The meals were good and the highly efficient, courteous, ever-smiling barman ERIS made our short stay very enjoyable. The interior of the hotel was beautiful, the marble floors being constantly mopped BUT the pool and beach areas were somewhat different! We couldn't understand the contrast between the immaculate interior and the neglected, very untidy external area which resembled a rubbish dump! Hard to believe and very strange! Sunbeds laying around at all angles, some with mildewed cushions still on. All deteriorating in the weather and will have to be replaced before next season. Grill panels from the pool drainage channel laying in the bottom of the pool. Bizarre! Photos attached. We couldn't understand why staff were constantly mopping the internal floors but not removing plastic bottles, bottle tops and other rubbish from the pool and beach areas. We stayed in a number of hotels on our wonderful Albanian holiday but this was the only one where hotel staff gave no assistance to our excellent guide and driver to move our luggage. Very strange!