Santa Quaranta

  • Lähellä rantaa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tyylikäs hotelli Santa Quaranta sijaitsee aivan rannalla, jossa aurinkotuolit ja -varjot maksutta. Allasalue on suuri ja kutsuu viettämään rentoja lomapäiviä ihanan merimaiseman äärellä. Varaa huone merinäköalalla ja nauti aaltojen kohinasta suoraan omalla parvekkeella.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Perhehuoneita 4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys, tosi hyvä ja monipuolinen ranta-alue, hotellin sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 122 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Santa Quaranta sijaitsee hienolla paikalla aivan meren äärellä. Suurella allasalueella on erillinen lastenallas. Pääset aurinkoterassin portaita pitkin suoraan alas rannalle. Sekä allasalueella ja rannalla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasalueelle kuljetaan portaita pitkin.

Santa Quarantassa on aamiaisravintola, a la carte-ravintola ja snackbaari suurella ulkoterassilla merinäkymin. À la carte-ravintolassa tarjoillaan lounasta ja illallista kansainvälisestä menusta. Altaan äärellä on snackbaari, joka tarjoilee esimerkiksi pizzaa. Useita baareja, suuri aula ja kokoustilat.  Noin 2 kilometriä Sarandan keskustaan, jossa on useita ravintoloita, baareja, myymälöitä ja eläväinen yöelämä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai puolihoito extra lisämaksusta.

Puolihoidon ja puolihoito extran ero on, että puolihoito extraan sisältyy jälkiruoka (3 ruokalajin illallinen) kun taas puolihoitoon sisältyy kaksi ruokalajia.