Kokemuksia Santa Quaranta -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,4 10:stä Perustuu 196 arvioon
Kokonaisuus
 
7,4 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
6,9 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Rauhallinen sijainti, toimivat sähköt ja suihku, ystävällinen henkilökunta
-
Noin monitähtiseksi vähän rempallaan, on selvästi nähnyt parempia aikoja

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


6 10:stä

+
Teoriassa kattavat palvelut hotellialueella.
-
Sesongin loppu näkyi hotellilla - henkilökuntaa ei juuri näkynyt ja esimerkiksi allasbaari oli jo suljettu. Ylipäänsä palvelusta jäi passiivinen vaikutelma. Hotelli kaipaa peruskorjausta erityisesti allasalueen sekä laiturin osalta, jossa paljon kulumia, irtonaisia lautoja jne.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


3 10:stä

+
Merinäköala
-
Auringonottoterassi, kaiteet ja sieltä mereen vievät portaat olivat luokattoman huonossa kunnossa, suorastaan vaaralliset. Muualla tällaiset olisivat käyttökiellossa / korjattu välittömästi. Ympäristön epäsiisteys, kuitenkin 5 "tähden" hotelli kyseessä. Suihkunurkkauksesta vedet levisivät koko wc tilaan, korjausta pyydettiin kahdesti, lupasivat korjata, ei korjattu. Lopuksi minibaari laskutus oli virheellinen, eivät suostuneet korjaamaan virhettä, maksettava oli. Ehdotetaan hotellin poistamista valikoimistanne.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


9 10:stä

+
Rauhallisuus, siisteys. Oma ranta
-
Vähän kaukana keskustasta, mutta olihan se tiedossa

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


4 10:stä

+
-
-
Panostakaa aamupalaan koko sen ajan kuin aamupalalla on mahdollisuus käydä eli klo 7.30-10.30. mielestäni on suorastaan järkyttävää, että menet aamupalalle klo 9, etkä käytännössä saada syödyksi juuri mitään. Premium resortti, niin kuin hotelli itseään mainostaa oli kyllä kaikkea muuta

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


7 10:stä

+
-
Ehdottomasti tulisi hotellitiedoissa olla maininta hissittömyydestä kerroksesta 5 alaspäin. Liikuntarajoitteiselle tieto on tärkeä hotellin valintaa tehtäessä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


6 10:stä

+
Hotelli oli todella siisti.
-
Aamupala oli surkea. Hotellin uima-altaan vesi todella kylmää.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


7 10:stä

+
Näkymät merelle olivat todella kauniit.
-
Aamupala oli kehno. Hyvin suppea valikoima ja suurin osa ruoista oli kylmiä esim. kananmunat ja pekoni. Musiikki oli päivällä todella kovalla. Huoneemme sijaitsi 2. kerroksessa altaan lähellä joten musiikki kuului huoneeseen todella häiritsevästi. Jouduimme käydä sanomassa asiasta jolloin laskivat hiukan volyymeja. Hotellilla on todella paljon rappusia eikä tästä ollut etukäteen mitään mainintaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-26


8 10:stä

+
Monipuolinen ja hyvä aamupala. Huoneiden siivous.
-
Tosi pimeä huone. Ei ollut kattovaloa. Myös tosi pimeä WC. Liian vähän valoja. Suihku ruiski vettä ja suihkukaukalo vuosi. Ainoastaan yhtenä aamuna oli tupakansavusta vapaa aamiainen ravintolan ulkoterassilla. Joka aamu 1-3 ihmistä poltti viereisissä pöydissä. Hotelli voisi järjestää oman tilan tupakoitsijoille. Terassin vieressä oli jopa tyhjä iso terassi. Tupakoitsijat voitaisiin ohjata sinne. Sama juttu uima-altaalla. Tupakoitsijoille oma paikka allastilan ulkopuolella. Oli tosi ikävää kun olin nielutulehduksen takia lääkekuurilla ja savu ärsytti nielua tosi kovin.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-19


8 10:stä

+
Ruoka. Aamupala ja hotellin ravintolassa hyvät ruuat.
-
Lähtöaamun aamupalaa ei oltu tehty, vaikka se oli etukäteen sovittu ja vielä kysytty edellisenä iltana. Huoneessa huonot säilytystilat. Ongelmia ilmastoinnin kanssa, vaikka siitä käytiin sanomassa pariin otteeseen.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Quaranta -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

144 arvostelua
Erinomainen
 
41
Erittäin hyvä
 
42
Hyvä
 
32
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

23.9.2018

Kirjoittanut Nina J

Siisti hotelli

Tämä oli ensimmäinen matkamme Albaniaan ja halusimme laadukkaan hotellin. Hotelli oli kaikin puolin hyvä. Huone oli pienehkö ja siellä oli kokolattiamatto, mutta siivous toimi hyvin päivittäin. Suihku oli hassusti suunniteltu ja kylpyhuoneen lattia lainehti aina suihkun jäljiltä, mutta meistä se oli pikkujuttu. Sänky oli kova ja hyvä. Jos allasalueella ei halunnut kuunnella iloisten lasten huutoa, niin saattoi siirtyä alemmalle tasolla lähemmäksi merta. Hotellilla oli hyvät mahdollisuudet uida niin altaassa kuin meressäkin. Palvelu oli ihan ystävällistä, mutta kaipaa vielä parannusta. Henkilökunnan englannin kielen taito oli puutteellista eikä asiakkaita tervehditty useinkaan. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, vaikka vaihtelua ei ollutkaan. Kahvi oli parasta suodatinkahvia mitä koko kaupungista sai. Söimme muutaman kerran lounasta hotellin rantabaarissa (tarjolla oli vain kebabia ja pizzaa) ja kerran hotellin ravintolassa, jossa hintataso oli hieman korkeampi. Tosin Albanian hintataso oli kaiken kaikkiaan todella matala. Hotellin lähistöllä oli monta hyvää ravintolaa lounasta ja illallista varten. Sijainniltaan hotelli on n. 2-3 km päässä Sarandan keskustan reunamalla. Jos ei huvittanut/jaksanut enää kävellä niin taksi maksoi 5€.

 
6.8.2018

Kirjoittanut PirkkoH50 Helsinki, Suomi

Keskitason hotelli - ei *****

Vietimme viikon hotellissa heinä-elokuun vaihteessa, ja emme valitettavasti voi sanoa sitä viiden tähden hotelliksi. Hotelli on hyvää keskitasoa - ei erinomainen. Huoneet ovat pienet joskin toimivat. Meidän huoneessamme oli rikki parvekkeen oven vedin (irronnut), TV ei toiminut lainkaan eikä kylpyhuoneen yläsuihku toiminut lainkaan. Pyysimme korjauksia kolme kertaa viikon aikana, mutta mitään ei tapahtunut. Hotellissa on paljon rapuja eikä kerroksesta neljä (respa) alaspäin ole hissiä. Hissin puuttuminen on hankalaa liikuntarajoitteisille ja estää pääsyn mm. allasalueelle. Turvallisuus allasalueella on erittäin puutteellista ja esim. meren yllä oleva terassi on aidattu vain matalalla narulla. Plussat: rauhallinen sijainti, siisteys, näkymät ylimmistä kerroksista (ei kerros 1), oma ranta Miinukset: portaat, hissin puuttuminen, muiden kuin hotellin asukkaiden pääsy allasalueelle, aamiaisen valikoima, palveluasenne, henkilökunnan (ravintolat/baari) kielitaito

 
28.7.2017

Kirjoittanut Stenbacka Vantaa, Suomi

Albania

Olimme kesäkuun puolessa välissä viikon Santa Quaranta hotellissa. Hotelli oli siisti ja hyvällä, rauhallisella paikalla. Hotellissa kaikki toimi, tosin turistitulvaan varauduttiin vasta hotellissa. Mm. uima-allas baaria vasta rakennettiin. Hotellin palvelut hyvät.

 
24.9.2023

Kirjoittanut Maja V

Fantastic service and location!

The private beach is nice, clean and good for families with kids. There is also a playground for children, as well as a fast food and a restaurant. The staff is incredibly kind, and the food (and cakes) in the hotel restaurant is top tier. After a week with luxury on Santa Quaranta, we know for sure we will be back. By far one of the best hotels in Saranda.

 
15.9.2023

Kirjoittanut Navigate13445502967 Tirana, Albania

Restaurant is topp

I have been to many resorts and traveled a lot but santa quaranta resort was one of the best i have been . Everything was perfect in every detail. The staff was very friendly and helpful to help you with every thing you required. Not to mention the beach bar which thr atmosfer was ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️