Kokemuksia Santa Quaranta -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,6 10:stä Perustuu 122 arvioon
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
7,3 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-08


7 10:stä

+
Rauhallinen sijainti, toimivat sähköt ja suihku, ystävällinen henkilökunta
-
Noin monitähtiseksi vähän rempallaan, on selvästi nähnyt parempia aikoja

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


6 10:stä

+
Teoriassa kattavat palvelut hotellialueella.
-
Sesongin loppu näkyi hotellilla - henkilökuntaa ei juuri näkynyt ja esimerkiksi allasbaari oli jo suljettu. Ylipäänsä palvelusta jäi passiivinen vaikutelma. Hotelli kaipaa peruskorjausta erityisesti allasalueen sekä laiturin osalta, jossa paljon kulumia, irtonaisia lautoja jne.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


3 10:stä

+
Merinäköala
-
Auringonottoterassi, kaiteet ja sieltä mereen vievät portaat olivat luokattoman huonossa kunnossa, suorastaan vaaralliset. Muualla tällaiset olisivat käyttökiellossa / korjattu välittömästi. Ympäristön epäsiisteys, kuitenkin 5 "tähden" hotelli kyseessä. Suihkunurkkauksesta vedet levisivät koko wc tilaan, korjausta pyydettiin kahdesti, lupasivat korjata, ei korjattu. Lopuksi minibaari laskutus oli virheellinen, eivät suostuneet korjaamaan virhettä, maksettava oli. Ehdotetaan hotellin poistamista valikoimistanne.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


9 10:stä

+
Rauhallisuus, siisteys. Oma ranta
-
Vähän kaukana keskustasta, mutta olihan se tiedossa

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


4 10:stä

+
-
-
Panostakaa aamupalaan koko sen ajan kuin aamupalalla on mahdollisuus käydä eli klo 7.30-10.30. mielestäni on suorastaan järkyttävää, että menet aamupalalle klo 9, etkä käytännössä saada syödyksi juuri mitään. Premium resortti, niin kuin hotelli itseään mainostaa oli kyllä kaikkea muuta

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


7 10:stä

+
-
Ehdottomasti tulisi hotellitiedoissa olla maininta hissittömyydestä kerroksesta 5 alaspäin. Liikuntarajoitteiselle tieto on tärkeä hotellin valintaa tehtäessä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


6 10:stä

+
Hotelli oli todella siisti.
-
Aamupala oli surkea. Hotellin uima-altaan vesi todella kylmää.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


7 10:stä

+
Näkymät merelle olivat todella kauniit.
-
Aamupala oli kehno. Hyvin suppea valikoima ja suurin osa ruoista oli kylmiä esim. kananmunat ja pekoni. Musiikki oli päivällä todella kovalla. Huoneemme sijaitsi 2. kerroksessa altaan lähellä joten musiikki kuului huoneeseen todella häiritsevästi. Jouduimme käydä sanomassa asiasta jolloin laskivat hiukan volyymeja. Hotellilla on todella paljon rappusia eikä tästä ollut etukäteen mitään mainintaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-26


8 10:stä

+
Monipuolinen ja hyvä aamupala. Huoneiden siivous.
-
Tosi pimeä huone. Ei ollut kattovaloa. Myös tosi pimeä WC. Liian vähän valoja. Suihku ruiski vettä ja suihkukaukalo vuosi. Ainoastaan yhtenä aamuna oli tupakansavusta vapaa aamiainen ravintolan ulkoterassilla. Joka aamu 1-3 ihmistä poltti viereisissä pöydissä. Hotelli voisi järjestää oman tilan tupakoitsijoille. Terassin vieressä oli jopa tyhjä iso terassi. Tupakoitsijat voitaisiin ohjata sinne. Sama juttu uima-altaalla. Tupakoitsijoille oma paikka allastilan ulkopuolella. Oli tosi ikävää kun olin nielutulehduksen takia lääkekuurilla ja savu ärsytti nielua tosi kovin.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Quaranta -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

145 arvostelua
Erinomainen
 
41
Erittäin hyvä
 
42
Hyvä
 
33
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

23.9.2018

Kirjoittanut Nina J

Siisti hotelli

Tämä oli ensimmäinen matkamme Albaniaan ja halusimme laadukkaan hotellin. Hotelli oli kaikin puolin hyvä. Huone oli pienehkö ja siellä oli kokolattiamatto, mutta siivous toimi hyvin päivittäin. Suihku oli hassusti suunniteltu ja kylpyhuoneen lattia lainehti aina suihkun jäljiltä, mutta meistä se oli pikkujuttu. Sänky oli kova ja hyvä. Jos allasalueella ei halunnut kuunnella iloisten lasten huutoa, niin saattoi siirtyä alemmalle tasolla lähemmäksi merta. Hotellilla oli hyvät mahdollisuudet uida niin altaassa kuin meressäkin. Palvelu oli ihan ystävällistä, mutta kaipaa vielä parannusta. Henkilökunnan englannin kielen taito oli puutteellista eikä asiakkaita tervehditty useinkaan. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, vaikka vaihtelua ei ollutkaan. Kahvi oli parasta suodatinkahvia mitä koko kaupungista sai. Söimme muutaman kerran lounasta hotellin rantabaarissa (tarjolla oli vain kebabia ja pizzaa) ja kerran hotellin ravintolassa, jossa hintataso oli hieman korkeampi. Tosin Albanian hintataso oli kaiken kaikkiaan todella matala. Hotellin lähistöllä oli monta hyvää ravintolaa lounasta ja illallista varten. Sijainniltaan hotelli on n. 2-3 km päässä Sarandan keskustan reunamalla. Jos ei huvittanut/jaksanut enää kävellä niin taksi maksoi 5€.

 
6.8.2018

Kirjoittanut PirkkoH50 Helsinki, Suomi

Keskitason hotelli - ei *****

Vietimme viikon hotellissa heinä-elokuun vaihteessa, ja emme valitettavasti voi sanoa sitä viiden tähden hotelliksi. Hotelli on hyvää keskitasoa - ei erinomainen. Huoneet ovat pienet joskin toimivat. Meidän huoneessamme oli rikki parvekkeen oven vedin (irronnut), TV ei toiminut lainkaan eikä kylpyhuoneen yläsuihku toiminut lainkaan. Pyysimme korjauksia kolme kertaa viikon aikana, mutta mitään ei tapahtunut. Hotellissa on paljon rapuja eikä kerroksesta neljä (respa) alaspäin ole hissiä. Hissin puuttuminen on hankalaa liikuntarajoitteisille ja estää pääsyn mm. allasalueelle. Turvallisuus allasalueella on erittäin puutteellista ja esim. meren yllä oleva terassi on aidattu vain matalalla narulla. Plussat: rauhallinen sijainti, siisteys, näkymät ylimmistä kerroksista (ei kerros 1), oma ranta Miinukset: portaat, hissin puuttuminen, muiden kuin hotellin asukkaiden pääsy allasalueelle, aamiaisen valikoima, palveluasenne, henkilökunnan (ravintolat/baari) kielitaito

 
28.7.2017

Kirjoittanut Stenbacka Vantaa, Suomi

Albania

Olimme kesäkuun puolessa välissä viikon Santa Quaranta hotellissa. Hotelli oli siisti ja hyvällä, rauhallisella paikalla. Hotellissa kaikki toimi, tosin turistitulvaan varauduttiin vasta hotellissa. Mm. uima-allas baaria vasta rakennettiin. Hotellin palvelut hyvät.

 
23.6.2024

Kirjoittanut lankareisen Bern, Sveitsi

Das Hotel ist mit 5-Sternen überbewertet

Das Hotel ist max ein 3-Sterne-Hotel. Die Zimmer und das Bad sind sehr klein. Es gibt nur einen kleinen Lift. Schwierig wenn viele Gäste gleichzeitig ankommen. Im Zimmer hatten wir auch Ameisen. Als Gruppe hatten wir keine Menüauswahl beim Essen. Es gab zudem noch ein Fisch voller Gräten - wir wussten nicht, was serviert wird, da keine Menü-Auswahl Karte auf dem Tisch war. Der albanische Wein war ungeniessbar - Essig. Wir wollten eine Flasche guten albanischen Wein bestellen. DAs sei nicht möglich, nur im Glas. Dafür gab es jede Menge italienischen Wein. Etwas sonderbar in einem 5-Sterne-Hotel. Alles in allem noch sehr verbesserungswürdig. Aber Albanien steht ja erst am Anfang des Tourismus.

 
2.9.2023

Kirjoittanut egidioa833 Bari, Italia

Un vero resort a Saranda vista eccezionale

Un resort nel vero senso della parola, spiaggia ampia e privata, piscina favolosa. Colazione ampia, varia e di qualita' posizione leggermente defilata, ma parcheggio ampio e disponibile, che a Saranda non e' cosa da poco. Stanza ampia e bellissima, con vista stupenda, unica pecca la doccia senza sportello ci costringeva ad allagare il bagno ogni volta. Personale gentile e preparato e qui contrariamente ad altre situazioni c'e' chi parla italiano, anzi colgo l'occasione per ringraziare la bravissima Zelda per averci consigliato e seguito ogni volta ch le e' stato chiesto. Consigliatissimo per rapporto qualita' prezzo.