Kokemuksia Santa Quaranta -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 59 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
7,4 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


9 10:stä

+
Siisteys, tosi hyvä ja monipuolinen ranta-alue, hotellin sijainti
-
portaat aurinkoterassilta mereen kaipaavat ehkä vähän remonttia

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


9 10:stä

+
Siisti, hyvät palvelut.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


8 10:stä

+
kiva hotelli meren rannalla. respan työntekijät oikein ystävällisiä. Todella hyvä aamiainen, siksi olikin vähän pettymys että lähtöaamuna kun saimme aamiaspaketin mukaan koska bussi lähti niin aikaisin ettemme kerenneet aamiaiselle niin pussiin pakattu yksi kuiva leipä ja banaani.
-
Allashenkilökunnnan ja rantaravintolan/baarin henkilökunnalle olisi hyvä kouluttaa asiakaspalvelua. Todella huonoa palvelua tai siis lähinnä ei minkäänlaista palvelua esim. rantaravintolassa. Musiikki soi välillä aivan liian kovaa allas alueella. Uloskirjautumisen yhteydessä syytökset siitä että olemme juoneet minibaarista juoman mitä emme olleet todellakaan juoneet niin latisti hieman kyllä, aikamme siinä väiteltyämme emme joutuneet maksamaan juomaa mitä emme olleet juoneet minibaarista. Pientä luottoa asiakkaisiin olisi hyvä nostaa :)

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


8 10:stä

+
helppo mennä mereen uimaan hyvä ravintola runsas aamupala
-
auringonottoalueen kunnostus; aurinkotuolit homeessa, kaiteet repsottivat, korjattu laudan pätkillä huoneisiin pientä fiksausta; suihkukaappi vuoti vessan lattialle joissain huoneissa oli kuulemma ötököitä vessassa; torakoita?

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


4 10:stä

+
Allasalue mukava
-
Torakat pois kylppäristä

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Quaranta -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

122 arvostelua
Erinomainen
 
36
Erittäin hyvä
 
37
Hyvä
 
26
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
10

Viimeisimmät 5 arviota

23.9.2018

Kirjoittanut Nina J

Siisti hotelli

Tämä oli ensimmäinen matkamme Albaniaan ja halusimme laadukkaan hotellin. Hotelli oli kaikin puolin hyvä. Huone oli pienehkö ja siellä oli kokolattiamatto, mutta siivous toimi hyvin päivittäin. Suihku oli hassusti suunniteltu ja kylpyhuoneen lattia lainehti aina suihkun jäljiltä, mutta meistä se oli pikkujuttu. Sänky oli kova ja hyvä. Jos allasalueella ei halunnut kuunnella iloisten lasten huutoa, niin saattoi siirtyä alemmalle tasolla lähemmäksi merta. Hotellilla oli hyvät mahdollisuudet uida niin altaassa kuin meressäkin. Palvelu oli ihan ystävällistä, mutta kaipaa vielä parannusta. Henkilökunnan englannin kielen taito oli puutteellista eikä asiakkaita tervehditty useinkaan. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, vaikka vaihtelua ei ollutkaan. Kahvi oli parasta suodatinkahvia mitä koko kaupungista sai. Söimme muutaman kerran lounasta hotellin rantabaarissa (tarjolla oli vain kebabia ja pizzaa) ja kerran hotellin ravintolassa, jossa hintataso oli hieman korkeampi. Tosin Albanian hintataso oli kaiken kaikkiaan todella matala. Hotellin lähistöllä oli monta hyvää ravintolaa lounasta ja illallista varten. Sijainniltaan hotelli on n. 2-3 km päässä Sarandan keskustan reunamalla. Jos ei huvittanut/jaksanut enää kävellä niin taksi maksoi 5€.

 
6.8.2018

Kirjoittanut PirkkoH50 Helsinki, Suomi

Keskitason hotelli - ei *****

Vietimme viikon hotellissa heinä-elokuun vaihteessa, ja emme valitettavasti voi sanoa sitä viiden tähden hotelliksi. Hotelli on hyvää keskitasoa - ei erinomainen. Huoneet ovat pienet joskin toimivat. Meidän huoneessamme oli rikki parvekkeen oven vedin (irronnut), TV ei toiminut lainkaan eikä kylpyhuoneen yläsuihku toiminut lainkaan. Pyysimme korjauksia kolme kertaa viikon aikana, mutta mitään ei tapahtunut. Hotellissa on paljon rapuja eikä kerroksesta neljä (respa) alaspäin ole hissiä. Hissin puuttuminen on hankalaa liikuntarajoitteisille ja estää pääsyn mm. allasalueelle. Turvallisuus allasalueella on erittäin puutteellista ja esim. meren yllä oleva terassi on aidattu vain matalalla narulla. Plussat: rauhallinen sijainti, siisteys, näkymät ylimmistä kerroksista (ei kerros 1), oma ranta Miinukset: portaat, hissin puuttuminen, muiden kuin hotellin asukkaiden pääsy allasalueelle, aamiaisen valikoima, palveluasenne, henkilökunnan (ravintolat/baari) kielitaito

 
28.7.2017

Kirjoittanut Stenbacka Vantaa, Suomi

Albania

Olimme kesäkuun puolessa välissä viikon Santa Quaranta hotellissa. Hotelli oli siisti ja hyvällä, rauhallisella paikalla. Hotellissa kaikki toimi, tosin turistitulvaan varauduttiin vasta hotellissa. Mm. uima-allas baaria vasta rakennettiin. Hotellin palvelut hyvät.

 
21.8.2021

Kirjoittanut Adventure40754763361

Horrible Experience

The place it is very beautiful but unfortunately the staff it is very unqualified. They dont know how to behave with guests. You can enter in the property and find a parking place just if you bribe, you need to bribe to find an sun umbrella. It is really under any expectation of going to sea side, paying expensive launch and still not being respected as guest. The worst experience ever. I really don’t recommend going there. There are many beautiful other areas in Saranda where a guest is treated in excellent way. Simply horrible place to go with family

 
10.6.2021

Kirjoittanut 687marjoriec Voluntari, Romania

Fantastic views, great comfort, and great facilities!

Liked · Excellent hotel with fantastic views from every point and great facilities – ample free parking, a couple of beaches with clear blue water, a large swimming pool, and a deck with sunbathing chairs and umbrellas. Good location, within minutes of downtown promenade. The hotel restaurant was excellent, especially the fish and seafood dishes. The breakfast was substantial – eggs cooked to order, fresh fruit, cheese platter, & cold cuts, pastries, etc. The staff (front desk, restaurant and bar) were very attentive, friendly and eager to be of service at all times. When we reported that our Wi-Fi was weak and intermittent, they installed a new set of Wi-Fi access points on our floor the next day and solved the problem! Disliked · One downside is that there is no elevator down the 4 flights of stairs from reception to the beach area. (There is an elevator to the rooms above reception only.) In addition, some of the beachfront area seemed to be under construction; there was a tractor and dump truck, and scattered debris. This was quite an eye sore and we really hope they restore this area soon to bring out its beauty and the nice view of the seafront.