Kokemuksia Santa Quaranta -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 53 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
7,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-06


8 10:stä

+
Hyvä ilmastointi,siistit huoneet
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-30


8 10:stä

+
Näköala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-23


5 10:stä

+
Aamupala oli ihan ok.
-
Kamala meteli allasbaarista sekä iltaisin myöhään huoneen alapuolella olleesta "teknisestä tilasta". Olimme ottaneet huoneen merinäköalalla. No, olihan siinä merinäköala mutta huone oli ensimmäisessä kerroksessa heti allasbaarin yläpuolella ja meteli oli päällä koko päivän. Edes pyynnöstä se ei tauonnut. Tässä oli taas hyvä esimerkki siitä, että suomalaiset sijoitetaan hotellin huonoimpiin huoneisiin. Yritimme vaihtaa huonetta mutta se ei onnistunut. Hotelli kaipaisi päivitystä, kaikki oli vähän nuhjuista. Ottakaa valikoimiin kunnon huoneita. Mistä tässäkin maksettiin? Mielelläni maksan siitä, että loma sujuu ja huone on hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2022-07-16


9 10:stä

+
Laadukas, oma ranta ja allas. Ravintola hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-16


7 10:stä

+
Aamupala ja uimavesi ja ranta lähellä
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-18


7 10:stä

+
Parasta oli hieno näköala ja parveke huoneessa
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Quaranta -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

126 arvostelua
Erinomainen
 
39
Erittäin hyvä
 
38
Hyvä
 
27
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
10

Viimeisimmät 5 arviota

23.9.2018

Kirjoittanut Nina J

Siisti hotelli

Tämä oli ensimmäinen matkamme Albaniaan ja halusimme laadukkaan hotellin. Hotelli oli kaikin puolin hyvä. Huone oli pienehkö ja siellä oli kokolattiamatto, mutta siivous toimi hyvin päivittäin. Suihku oli hassusti suunniteltu ja kylpyhuoneen lattia lainehti aina suihkun jäljiltä, mutta meistä se oli pikkujuttu. Sänky oli kova ja hyvä. Jos allasalueella ei halunnut kuunnella iloisten lasten huutoa, niin saattoi siirtyä alemmalle tasolla lähemmäksi merta. Hotellilla oli hyvät mahdollisuudet uida niin altaassa kuin meressäkin. Palvelu oli ihan ystävällistä, mutta kaipaa vielä parannusta. Henkilökunnan englannin kielen taito oli puutteellista eikä asiakkaita tervehditty useinkaan. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, vaikka vaihtelua ei ollutkaan. Kahvi oli parasta suodatinkahvia mitä koko kaupungista sai. Söimme muutaman kerran lounasta hotellin rantabaarissa (tarjolla oli vain kebabia ja pizzaa) ja kerran hotellin ravintolassa, jossa hintataso oli hieman korkeampi. Tosin Albanian hintataso oli kaiken kaikkiaan todella matala. Hotellin lähistöllä oli monta hyvää ravintolaa lounasta ja illallista varten. Sijainniltaan hotelli on n. 2-3 km päässä Sarandan keskustan reunamalla. Jos ei huvittanut/jaksanut enää kävellä niin taksi maksoi 5€.

 
6.8.2018

Kirjoittanut PirkkoH50 Helsinki, Suomi

Keskitason hotelli - ei *****

Vietimme viikon hotellissa heinä-elokuun vaihteessa, ja emme valitettavasti voi sanoa sitä viiden tähden hotelliksi. Hotelli on hyvää keskitasoa - ei erinomainen. Huoneet ovat pienet joskin toimivat. Meidän huoneessamme oli rikki parvekkeen oven vedin (irronnut), TV ei toiminut lainkaan eikä kylpyhuoneen yläsuihku toiminut lainkaan. Pyysimme korjauksia kolme kertaa viikon aikana, mutta mitään ei tapahtunut. Hotellissa on paljon rapuja eikä kerroksesta neljä (respa) alaspäin ole hissiä. Hissin puuttuminen on hankalaa liikuntarajoitteisille ja estää pääsyn mm. allasalueelle. Turvallisuus allasalueella on erittäin puutteellista ja esim. meren yllä oleva terassi on aidattu vain matalalla narulla. Plussat: rauhallinen sijainti, siisteys, näkymät ylimmistä kerroksista (ei kerros 1), oma ranta Miinukset: portaat, hissin puuttuminen, muiden kuin hotellin asukkaiden pääsy allasalueelle, aamiaisen valikoima, palveluasenne, henkilökunnan (ravintolat/baari) kielitaito

 
28.7.2017

Kirjoittanut Stenbacka Vantaa, Suomi

Albania

Olimme kesäkuun puolessa välissä viikon Santa Quaranta hotellissa. Hotelli oli siisti ja hyvällä, rauhallisella paikalla. Hotellissa kaikki toimi, tosin turistitulvaan varauduttiin vasta hotellissa. Mm. uima-allas baaria vasta rakennettiin. Hotellin palvelut hyvät.

 
18.7.2022

Kirjoittanut Rikup84

Very nice place

Very friendly service, a lot of staff to take care of your every request. Small shops and good restaurants only 5 min by foot from the hotel. Hotel also has it’s own restaurant and bar. Family friendly.

 
12.6.2022

Kirjoittanut Timmy_Ag43

Lovely

Perfect view and normal price.The staff was friendly.They had a beach and e full bar.i love and I'm gonna come back.Thank you for making my holidays perfect.I recommended at everyone this perfect resort to visit becouse it's more than perfect