Vila Kalcuni

  • Moderni hotelli
  • Kävelymatkan päässä keskustasta
  • Kivenheiton päässä rannalta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Aivan rannalla, Sarandan reunamilta löytyy Vila Kalcuni -hotelli. Aamiainen nautitaan puutarhassa, josta on ihana näkymä Sarandaan. Aivan hotellin ulkopuolella on pieni pikkukiviranta, jossa vesi on kristallinkirkasta.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Perhehuoneita 4-5 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 44 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vila Kalcuni on hiljattain rakennettu moderni hotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla Sarandan reunamilla. Hotellissa on aamiaistarjoilu, josta voi nauttia myös puutarhassa. Pieni baari, josta voi tilata raikkaita juomia. Aivan hotellin läheltä löytyy pieni pikkukiviranta. Pyyhepalvelu. Uimatossuja suositellaan rannalla.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lähimpään supermarkettiin on noin 200 metriä ja keskustaan noin kilometri. Rantakadulle on noin 10 minuutin matka. Musiikki ja äänet läheisistä baareista voidaan kokea häiritsevinä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Hotelli sijaitsee jyrkän mäen varrella.