Kokemuksia Vila Kalcuni -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 74 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sijainti, siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


9 10:stä

+
Rauhallinen sijainti
-
Rantapyyhkeet vanhat ja erittäin likaiset ja kuluneet..

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


9 10:stä

+
Erittäin siisti hotelli. Hyvät sängyt.
-
Huoneet joissa ei ole parveketta, pyyhkeitä ja uikkareita ei saa kuiviksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


8 10:stä

+
Huone ja hotellin yleiset tilat erittäin siistit.
-
Hotellin vastaanottovirkailijoista osa erittäin epäkohtelias. Aamiaistarjoilu hidasta ja usein tarvitsi ilmoittaa, että jokin asia on loppu.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


8 10:stä

+
Todella siisti hotelli. Harvinaisen puhdas. Hyvällä rauhallisella sijainnilla.
-
Apollon nettisivuilla voisi olla maininta siitä, että aurinkotuolit hotellin omalla rannalla ovat maksullisia. Ei ole hinnasta kyse vaan on enemmän periaate, ettei hotellivieraiden tarvitsisi maksaa tästä palvelusta. Aamupala ok mutta jos ei ollut heti 8:00 paikalla oli paljon ehtinyt loppua. Lähtöpäivänä meille ei annettu aamupalaa mukaan, mekin kyllä unohdimme aamulla niitä pyytää mutta ei annettu hotellin toimesta vaikka edellisenä päivänä tästä muistutimme. Tämä ei ole hotellin vika, mutta viereinen rantabaari (Afrikan) soitti usein musiikkia niin kovalla että korvissa soi. Hotellin respa olivat tietoisia asiasta ja sanoivat että Afrikan omistaja tekee sen ärsytäkseen Vila Kalcunin rannan asiakkaita. Tämän takia en suosittelisi hotellia mikä on harmi koska hotelli oli muuten erittäin siisti, mukava ja hyvällä sijainnilla.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


8 10:stä

+
Erinomaisen siisti hotelli, aamiainen hyvä samoin ranta. Kristallinkirkas meri aivan hotellin edessä. Sijainti rauhallinen ja äänieristetty huoneet tarjoisivat hyvän mahdollisuuden lepoon ja palautumiseen.
-
Palvelu oli melko hidasta, kuten lähes kaikkialla Sarandassa. Kahvia saimme kerran odottaa 45minuuttia, mutta eipä tuo lomalla meitä lomalla haitannut. Viimeisenä iltana menin maksamaan laskua, mutta minulle sanottiin vain loppususumma. Pyysin erittelyä ja sain sen tunnin päästä. Huomasin, että vastaanoton nuori nainen yritti laskuttaa meiltä kahden ylimääräisen päivän hinnan ranttuoleista ja varjosta. Hän ei uskonut millään, vaikka kerroimme, missä olimme olleet minäkin päivänä emmekä olleet käyttäneet hotellin rantaa ko. päivinä. Tilanteesta jäi karvas maku emmekä halunneet antaa periksi, koska olimme täysin varmoja milloinka olimme olleet hotellin rannalla. Viimein respan nainen palautti liikaa veloittamansa rahan takaisin.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


9 10:stä

+
Kaunis ja siisti hotelli, ystävällinen englantia puhuva henkilökunta. Aamupala oli hyvä, ja sitä täydennettiin loppuun saakka. Pidimme myös sijainnista.
-
Luulimme että ranta on vain hotelliasukkaiden käytössä ja käytettävissä maksutta. Näin ei kuitenkaan ollut.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


8 10:stä

+
Uusi, siisti ja tyylikäs hotelli rannalla. Palvelualtis henkilökunta.
-
Aamupala oli erittäin suppea. Voileipägrillin tilalla toimisi varmasti paremmin leivänpaahdin. Huoneessa ollut paksu matto oli kyllä kivan näköinen, mutta varsinainen lian ja roskan kerääjä.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Vila Kalcuni -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

42 arvostelua
Erinomainen
 
26
Erittäin hyvä
 
11
Hyvä
 
4
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

25.7.2019

Kirjoittanut Exploration806638 Tampere, Suomi

Saranda

Hyvällä paikalla ja kirkas, snorklauskelpoinen meri vieressä. 2 rantatuolia ja varjo 5 € päivä. Vesivarastoja voi täydentää respan vesitankista. Ravintolat ja rahanvaihtopaikkoja löytyy pienen matkan päästä. Huoneet siistejä ja palvelu hyvää. Aamiainenkin ihan riittävä.

 
20.7.2020

Kirjoittanut Glenko Hollywood, Florida

4 stars??? You must be kidding!

This hotel is not a 4 star hotel. There is no service at all. I asked the reception to print an urgent 3 page document. The opened their email (something they apparently don’t normally do) and said they would print it by the time I returned from dinner. When I got back from dinner the reception area was dark. My document had not been printed and indeed still hasn’t been printed. The room is tiny, plainer than plain, and there is no bottled water. The towels are cheap and scratchy. Extremely disappointed.

 
23.9.2019

Kirjoittanut emmoeller Henderson, Nevada

Great location and friendly staff

We stayed here for two nights and were very happy with the property. The hotel is located on the far end of the port. They have a private beach and are just a short walk to the shops and restaurants. It is also close to the ferry stop if you are planning to take a day trip to Corfu. We had a two bedroom with a balcony and it was great. Lost of space and very clean. The staff was very friendly and willing to give us recommendations and directions to bars and restaurants. I didn’t get a chance to try the restaurant but the breakfast that was included was tasty. With all the options in Sarandë this is a great place if you’re looking for a smaller property with a personalized family feel.

 
12.9.2019

Kirjoittanut 90UmbT Yhdistynyt kuningaskunta

Very good, shame about the beach

Excellent location with parking, quite the outlandish building on arrival but the inside is nicely decorated and our room was superb. Slightly small but the best bed of our two week stay in Albania, a well equipped bathroom and fridge, TV and consistent wifi. Breakfast was good and the staff were very helpful when asking for recommendations or advice. A couple of negatives, the smoke detector seemed to be missing off our ceiling, the hallways can be quite noisy due to tiles and although the beach is lovely and peaceful in the mornings, the African beach bar next door ruin it with their loud thumping music (I appreciate the hotel can't do much about that).

 
10.8.2019

Kirjoittanut Daydream01 Bromley, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely hotel

Beautiful hotel. Great location close to centre and port with private beach. Lovely and clean. We had a deluxe room on 3rd floor with great views. Breakfast is included, lots of choice. Friendly staff. If we return to sarande I would stay here again!