Deluxe-huone

Valoisia ja moderneja deluxe-huoneita puulattialla. Lisävuodemahdollisuus lapselle nojatuolista. Tv englannin- ja albaniankielisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone ammeella ja suihkulla. Suuri parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita valoisalla ja modernilla sisustuksella sekä puulattialla. Kaksi yksilösänkyä tai parisänky. Lisävuodemahdollisuus lapselle nojatuolista. Tv englannin- ja albaniankielisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone suihkulla. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta huoneesta. Toisessa on parivuode ja toisessa erilliset sängyt. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Tv englannin- ja albaniankielisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone suihkulla. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 4-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita puulattialla ja vaalealla sisustuksella. Tv englannin- ja albaniankielisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone suihkulla. Parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.