Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on suuri parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, ei ulkotilaa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 4-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala ja osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.