Brilant

  • Lähellä kaikkea
  • Aamiainen sisältyy hintaan
  • Varaa huone merinäköalalla

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Brilant sijatsee Sarandassa vain muutaman sadan metrin päässä keskustasta ja rannalta. Hotelli on erinomainen tukikohta kun haluat tutustua ympäristöön, lähteä rannalle tai kävellä lähimpään kahvilaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior-huone 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilava huone. Ilmastointi, tallelokero ja minibaari. Ihmiset olivat todella mukavia. Paras on vas...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 356 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Brilant sijaitsee hyvällä paikalla kävelyetäisyyden päässä Sarandan keskustasta ja rannalta mäen päällä. Hotelli on näin ollen loistava tukikohta, kun haluat tutustua lähialueisiin. Aamiainen tarjoillaan aamiaishuoneessa, joka sijaitsee viidennessä kerroksessa. Täältä on myös kauniit maisemat. Maksuton tallelokero vastaanotossa (ei erillisiä lokeroita). Paikallisliikennettä. Musiikki ja läheisten baarien äänet voidaan kokea häiritsevinä osassa huoneita.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen.

Hotellit Saranda

Agimi & S

Agimi & S on pieni hotelli mainiolla sijainnilla lähellä rantaa ja Sarandan keskustaa. Ravintolan terassilta ja huoneiden parvekkeilta on kauniit maisemat merelle ja satamaan. Mikäli haluat pulahtaa mereen, sijaitsee ranta vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Kaonia

Hotelli Kaonia sijaitsee loistavalla paikalla rannan vieressä ja lähellä Sarandan keskustaa. Iltaisin voit ottaa mallia paikallisista, ja tehdä kävelyretken rantapromenadilla. Ilmapiiri hotellin ympäristössä on rauhallinen ja lähistöltä löytyy paljon hyviä ravintoloita.

Santa Quaranta

Tyylikäs hotelli Santa Quaranta sijaitsee aivan rannalla, jossa aurinkotuolit ja -varjot maksutta. Allasalue on suuri ja kutsuu viettämään rentoja lomapäiviä ihanan merimaiseman äärellä. Varaa huone merinäköalalla ja nauti aaltojen kohinasta suoraan omalla parvekkeella.

Delfini

Hotelli Delfini sijaitsee aivan rannalla ja laiturilta pääset pulahtamaan kimaltavaan Välimereen. Täällä majoitut yksinkertaisesti, mutta lähellä Sarandaa. Keskustan viihtyisät ravintolat, baarit ja myymälät ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Grand Hotel (Saranda)

Grand Hotel sijaitsee aivan rannalla, josta löytyy maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot hotellin vieraille. Hotellista löytyy myös allas. Ravintola tarjoilee kansainvälisiä annoksia ja päivittäin listalta löytyy myös tuoreta kalaa. Sarandan keskustaan on vain lyhyt kävelymmatka.

Jaroal

Jaroal on suosittu, pieni hotelli Sarandassa meren äärellä. Hotellilla on oma ranta maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Hotellissa on myös ravintola, jonka tuoreet raaka-aineet on tuotu läheisiltä maatiloilta. Sarandan keskusta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, täällä on useita viihtyisiä ravintoloita, myymälöitä ja baareja.

Serxhio

Serxhiossa pääset nauttimaan merinäköalasta. Aamiainen sisältyy hintaan, ja siitä pääset nauttimaan hotellin terassilla upeissa merimaisemissa. Vieraanvaraisesta palvelusta vastaa perhe, joka omistaa hotellin.

Vila Kalcuni

Aivan rannalla, Sarandan reunamilta löytyy Vila Kalcuni -hotelli. Aamiainen nautitaan puutarhassa, josta on ihana näkymä Sarandaan. Aivan hotellin ulkopuolella on pieni pikkukiviranta, jossa vesi on kristallinkirkasta.

Maestral

Maestral on perheomisteinen hotelli, joka on ollut Sarandassa jo pidemmän aikaa. Hotelli sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla, lähellä Sarandan keskustaa. Hotellissa on lisäksi ravintola merinäkymin.

Saranda Palace

Hotelli Saranda Palacessa voit nauttia yksityisellä rannalla tai viihtyisällä allasalueella, jossa allas ja lastenallas. Sarandan keskustan ravintoloihin ja kahviloihin on kävelymatka. Varaa huone merinäköalalla, jotta voit ihastella kaunista näkymää koko päivän.

Edola

Edola on perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee kivenheiton päässä rannalta Sarandan reunamilla. Hotellin baarista on ihastuttavat näkymät merelle ja Sarandan keskustaan on kävelymatka. Varaa kahden hengen huone merinäkymällä ja nauti upeista maisemista.

Vila Duraku

Vila Durakun palatsia muistuttava rakennus sijaitsee vain 30 metrin päässä rannalta, ja arkkitehtuuri erottuu Sarandassa. Hotellin takana on allasalue ja majoitut aivan Sarandan rantakadulla. Useiden huoneiden parvekkeet ovat merelle tai altaalle päin.

Butrinti

Hotelli Butrinti sijaitsee mainiolla paikalla Sarandan kauneimpien näkymien äärellä ja aivan rantapromenadin tuntumassa. Täällä nautit ihanasta rantalomasta sekä lähialueen nähtävyyksistä, kuten vaikkapa Butrintin arkeologisesta kaivauksesta josta hotelli on saanut nimensäkin.

Demi

Demi on viihtyisä, pidetty pieni hotelli. Täältä löytyy 12 huonetta kaikilla mukavuuksilla. Aamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa, josta on hieno merinäköala. Varattavissa on lisämaksusta myös puoli- ja täysihoito. Demi sijaitsee pikkukivirannalla vain 200 metrin päässä Sarandan keskustasta.

Sejko

Hotelli Sejko sijaitsee kauniilla paikalla rannalla, lähellä Sarandan rantakatua ja ravintoloita. Hotellissa on baari sekä ravintola, jossa pääsee nauttimaan kauniista maisemista Joonianmerelle. Hotellin omalla rannalla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Joni

Joni on pieni rantahotelli rauhallisella paikalla Sarandan reunamilla. Voit nauttia merestä ja rannasta päivisin, ja illan tullen kävellä keskustaan ja istahtaa mukavaan ravintolaan nauttimaan paikallisia erikoisuuksia.