Kokemuksia Brilant -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 54 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hotellin taso ylitti odotukset.
-
Jääkaappi oli sijoitettu umpinaiseen tilaan, joten se kävi aika kuumana eikä näinollen tietenkään ollut erityisen kylmä. Ymmärtääkseni jääkaappi tarvitsee ilmatilaa ympärilleen toimiakseen kunnolla.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


9 10:stä

+
-
Lähtöpäivän aamiainen vois olla jo edellispäivänä tehty pusseihin valmiiksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


8 10:stä

+
Ystävällinen palvelua
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, hotellin siisteys ja ystävällinen henkilökunta. Ilmainen wifi ja hyvä ilmastointi. Hotelli oli lähellä kaikkea, vaikka hotellissa ei ollut uima-allasta, niin emme jääneet kaipaamaan koska oli niin lyhyt matka rantaan. Melu kadulta / ravintoloista ei kuulunut häiritsevästi sisään huoneeseen.
-
Toisesta hotellista (vai oliko se ravintola) hotellin vastapäätä tuli usein savun hajua parvekkeelle, eli se häiritsi kyllä parvekkeen käyttöä ja parvekkeen ovea ei voitu aina pitää auki. Onneksi ei kuitenkaan koko ajan tullut savun hajua, meillä oli huone kolmannessa kerroksessa sisäänkäynnin puolella.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


8 10:stä

+
Sijainti,siisreys
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


8 10:stä

+
Lähellä rantaa ja keskustaa. Siisti ja ystävällinen palvelu.
-
Huoneessa oli joitakin korjaamattomia asioita mm. parvekkeen oven lukitus rikki, joten ovea oli hankala avata ja sulkea. Siivooja piti koko kerroksen ovia auki siivotessaan eli kuka tahansa olisi voinut huoneissa vierailla kenenkään näkemättä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


8 10:stä

+
-
WC pöntön voisi korjata ettei se lorise koko ajan. Minusta oli outoa kun tulin pariin kertaan huoneeseeni siivoojien aikaan niin kaikkien huoneiden ovet ovat auki ja ketää ei näy eikä kuulu kuka vain voi tulla ja viedä huoneitsta vaikka mitä. Ja sitten kun olin pyytänyt herätyksen lähtö aamuksi klo 5.00 niin soittoa ei kuulu ja kun lähdemme huoneesta pois niin aulassa tämä yö vahti kuorsaa sohvalla elikkä me herätettiin herättäjä ja sitten piti saada aamupala pussi mukaan mutta ei me saatu.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-22


9 10:stä

+
Loistava sijainti, tilava huone, upea parveke ja näköala.
-
Aamiaisella lämpimille ruoille saisi olla lämpöhauteet niin pysyisivät oikeasti lämpiminä. Avainkorttien kanssa oli jatkuvasti sählinkiä.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-15


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Brilant -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

351 arvostelua
Erinomainen
 
149
Erittäin hyvä
 
151
Hyvä
 
33
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

20.5.2018

Kirjoittanut HennaH176 Salo, Suomi

Hyvää palvelua ja yllätyksiä

Saapuessamme meille oli tehty huoneluokan korotus osittaisesta merinäköala huoneesta merinäköalalliseen. Muutaman päivän jälkeen huoneeseemme oli toimitettu tervetulo toivotus: pullo kuohuvaa sekä pari pulloa olutta ja suklaata. Viimeisenä iltana vastaanoton työntekijä kysyi haluammeko aamiaisen seuraavalle aamulla (lähtö klo 5.15) ja toi hetken kuluttua huoneeseemme paketin evästä, josta olisi riittänyt aamiaista suuremmallekin porukalle. Lisäksi hotellissa oli autonvuokrausta ja vuokrasimmekin auton päiväsi, hintaa emme vertailleet muiden vuokraamojen hintoihin, mittä oli kätevää ottaa auto hotellilta ja palauttaa se myös samaan paikkaan. Voin suositella tätä hotellia, hyvän palvelun lisäksi hotelli on erittäin siisti, siivoojat viikkasivat vaatteemme päivittäin siististi matkalaukkujen päälle joten viimeisen illan pakkaaminenkin oli varsin helppoa. Aamupala monipuolinen ja kahvi suomalaiseen makuun hyvää. Sijainti lähellä kaikkea, tosin ainakin tällä hetkellä Google Maps näyttää hotellille väärää sijaintia, todellisuudessa hotelli on lähempänä keskustaa.

 
17.7.2017

Kirjoittanut Salla S Praha, Tšekin tasavalta

Hyvä sijainti ja ihana palveluyllätys

Meidät yllätettiin: olimme varanneet perushuoneen osittaisella merinäköalalla, mutta meidät olikin siirretty ylimmän kerroksen huoneeseen, josta oli huima näköala merelle. Sijainti oli hyvä: rantabulevardi oli ihan vieressä ja Korfun lautta kävelymatkan päässä. Lähistöllä oli paljon ruokapaikkoja. Palvelu oli ystävällistä ja aamupala kattava. Hotelli oli oikein siisti.

 
2.9.2021

Kirjoittanut 3bagspacked Hillsboro, Oregon

Stay here! Wonderful hotel

My husband and I stayed here two nights as part of a private Balkan tour. Family owned, great location, clean and friendly staff. It’s off the main. Each area, so noise and traffic are minimal. But view rooms are easily available Loved our stay

 
5.7.2021

Kirjoittanut PetritNik

Hotel Brilant = Family!

My last stay in the hotel "Brilant" has been my fourth stay in total. As always, we were heartily welcomed by Jonida, an amazing lady working at the reception desk. During our stays in the hotel, Jonida became a true friend to my wife and me. She is always willing to help, absolutely friendly and always ready for a joke. The hotel staff is always endeavoured and gives their best to meet their hotel guests wishes. The hotel manager is always smiling and willing to always help out with questions depending the area, restaurants and other locations. The hotel is located very central and a parking space is also available. The features of the hotel are more than appropriate for the indicated four stars they have. The view from the upper rooms is stunning, and the view you have on the sea is amazing and worth every penny. The hotel offers a breakfast which is served lovely and you have a chance to try a variety of regional products. Dear Brilant Hotel, thank you for your gentle and affectionate welcoming! We will definitely see you next year in summer ! Mirupafshim, Tatjana & Petrit

 
2.2.2021

Kirjoittanut Denny1120 Farke, Albania

very welcomed

nice hotel, friendly stuff and very good conditions. we didnt expect Vlora to be such wonderful city. We really had the nice accomodation of this hotel. the staff was so friendly and helpful. congratulation!