Serxhio

  • Ihana merinäköala
  • Maksuton wifi

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Serxhiossa pääset nauttimaan merinäköalasta. Aamiainen sisältyy hintaan, ja siitä pääset nauttimaan hotellin terassilla upeissa merimaisemissa. Vieraanvaraisesta palvelusta vastaa perhe, joka omistaa hotellin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäköala ja sängyt
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 52 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty perheomisteinen hotelli Serxhio toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi! Lyhyen kävelymatkan päässä on suurempi ranta, jonka käyttö maksusta, ja sinne kävellessä on ylitettävä tie.

Hotellissa ei ole vastaanottoa, mutta hotellin omistava perhe on usein paikalla ja auttaa mielellään.

Sarandan keskustan ravintoloihin, baareihin ja kauppoihin lyhyt kävelymatka. Läpikulkuliikennettä. Kaupungin ja läheisten baarien äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiainen.

Hyvä tietää

  • Hotelli sijaitsee jyrkän mäen päällä.
  • Kaikkiin huoneisiin johtaa portaat.

Hotellit Saranda

Kaonia

Hotelli Kaonia sijaitsee loistavalla paikalla rannan vieressä ja lähellä Sarandan keskustaa. Iltaisin voit ottaa mallia paikallisista, ja tehdä kävelyretken rantapromenadilla. Ilmapiiri hotellin ympäristössä on rauhallinen ja lähistöltä löytyy paljon hyviä ravintoloita.

Brilant

Hotelli Brilant Sarandassa on erinomainen tukikohta kun haluat tutustua ympäristöön, lähteä rannalle tai kävellä lähimpään kahvilaan. Hotellilta on vain muutama sata metriä keskustaan ja rannalle.

Delfini

Hotelli Delfini sijaitsee aivan rannalla ja laiturilta pääset pulahtamaan kimaltavaan Välimereen. Täällä majoitut yksinkertaisesti, mutta lähellä Sarandaa. Keskustan viihtyisät ravintolat, baarit ja myymälät ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Saranda Palace

Hotelli Saranda Palacessa voit nauttia yksityisellä rannalla tai viihtyisällä allasalueella, jossa allas ja lastenallas. Sarandan keskustan ravintoloihin ja kahviloihin on kävelymatka. Varaa huone merinäköalalla, jotta voit ihastella kaunista näkymää koko päivän.

Edola

Edola on perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee kivenheiton päässä rannalta Sarandan reunamilla. Hotellin baarista on ihastuttavat näkymät merelle ja keskustaan on kävelymatka. Varaa kahden hengen huone merinäkymällä ja nauti upeista maisemista.