Kokemuksia Brilant -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 54 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hotellin taso ylitti odotukset.
-
Jääkaappi oli sijoitettu umpinaiseen tilaan, joten se kävi aika kuumana eikä näinollen tietenkään ollut erityisen kylmä. Ymmärtääkseni jääkaappi tarvitsee ilmatilaa ympärilleen toimiakseen kunnolla.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


9 10:stä

+
-
Lähtöpäivän aamiainen vois olla jo edellispäivänä tehty pusseihin valmiiksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


8 10:stä

+
Ystävällinen palvelua
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, hotellin siisteys ja ystävällinen henkilökunta. Ilmainen wifi ja hyvä ilmastointi. Hotelli oli lähellä kaikkea, vaikka hotellissa ei ollut uima-allasta, niin emme jääneet kaipaamaan koska oli niin lyhyt matka rantaan. Melu kadulta / ravintoloista ei kuulunut häiritsevästi sisään huoneeseen.
-
Toisesta hotellista (vai oliko se ravintola) hotellin vastapäätä tuli usein savun hajua parvekkeelle, eli se häiritsi kyllä parvekkeen käyttöä ja parvekkeen ovea ei voitu aina pitää auki. Onneksi ei kuitenkaan koko ajan tullut savun hajua, meillä oli huone kolmannessa kerroksessa sisäänkäynnin puolella.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


8 10:stä

+
Sijainti,siisreys
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


8 10:stä

+
Lähellä rantaa ja keskustaa. Siisti ja ystävällinen palvelu.
-
Huoneessa oli joitakin korjaamattomia asioita mm. parvekkeen oven lukitus rikki, joten ovea oli hankala avata ja sulkea. Siivooja piti koko kerroksen ovia auki siivotessaan eli kuka tahansa olisi voinut huoneissa vierailla kenenkään näkemättä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


8 10:stä

+
-
WC pöntön voisi korjata ettei se lorise koko ajan. Minusta oli outoa kun tulin pariin kertaan huoneeseeni siivoojien aikaan niin kaikkien huoneiden ovet ovat auki ja ketää ei näy eikä kuulu kuka vain voi tulla ja viedä huoneitsta vaikka mitä. Ja sitten kun olin pyytänyt herätyksen lähtö aamuksi klo 5.00 niin soittoa ei kuulu ja kun lähdemme huoneesta pois niin aulassa tämä yö vahti kuorsaa sohvalla elikkä me herätettiin herättäjä ja sitten piti saada aamupala pussi mukaan mutta ei me saatu.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-22


9 10:stä

+
Loistava sijainti, tilava huone, upea parveke ja näköala.
-
Aamiaisella lämpimille ruoille saisi olla lämpöhauteet niin pysyisivät oikeasti lämpiminä. Avainkorttien kanssa oli jatkuvasti sählinkiä.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-15


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Brilant -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

346 arvostelua
Erinomainen
 
144
Erittäin hyvä
 
151
Hyvä
 
33
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

20.5.2018

Kirjoittanut HennaH176 Salo, Suomi

Hyvää palvelua ja yllätyksiä

Saapuessamme meille oli tehty huoneluokan korotus osittaisesta merinäköala huoneesta merinäköalalliseen. Muutaman päivän jälkeen huoneeseemme oli toimitettu tervetulo toivotus: pullo kuohuvaa sekä pari pulloa olutta ja suklaata. Viimeisenä iltana vastaanoton työntekijä kysyi haluammeko aamiaisen seuraavalle aamulla (lähtö klo 5.15) ja toi hetken kuluttua huoneeseemme paketin evästä, josta olisi riittänyt aamiaista suuremmallekin porukalle. Lisäksi hotellissa oli autonvuokrausta ja vuokrasimmekin auton päiväsi, hintaa emme vertailleet muiden vuokraamojen hintoihin, mittä oli kätevää ottaa auto hotellilta ja palauttaa se myös samaan paikkaan. Voin suositella tätä hotellia, hyvän palvelun lisäksi hotelli on erittäin siisti, siivoojat viikkasivat vaatteemme päivittäin siististi matkalaukkujen päälle joten viimeisen illan pakkaaminenkin oli varsin helppoa. Aamupala monipuolinen ja kahvi suomalaiseen makuun hyvää. Sijainti lähellä kaikkea, tosin ainakin tällä hetkellä Google Maps näyttää hotellille väärää sijaintia, todellisuudessa hotelli on lähempänä keskustaa.

 
17.7.2017

Kirjoittanut Salla S Praha, Tšekin tasavalta

Hyvä sijainti ja ihana palveluyllätys

Meidät yllätettiin: olimme varanneet perushuoneen osittaisella merinäköalalla, mutta meidät olikin siirretty ylimmän kerroksen huoneeseen, josta oli huima näköala merelle. Sijainti oli hyvä: rantabulevardi oli ihan vieressä ja Korfun lautta kävelymatkan päässä. Lähistöllä oli paljon ruokapaikkoja. Palvelu oli ystävällistä ja aamupala kattava. Hotelli oli oikein siisti.

 
24.2.2020

Kirjoittanut balkanpearlstouroper Tirana, Albania

comfortable with a view

this hotel it has a good location, the view is amazing but not enough! so this hotel is good because it has very good food, taste. it has a friendly staff. also the rooms are very good and clean. enjoy

 
7.11.2019

Kirjoittanut rpq1952 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Smart Hotel on the Albanian riviera

Modern well appointed hotel on seafront with stunning views of the beautiful Ionian Sea Difficult to get to from Tirana along a long windy road over a very high pass But worth the effort ! It won’t be long before others find this beautiful southern Albanian resort.

 
29.10.2019

Kirjoittanut jillmkp Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely Stay in Sarande

Super room on fourth floor with huge balcony overlooking the bay. Welcoming receptionist. Efficient check in. Breakfast ample although no buffet as there were only 5 of us in the hotel! Near to the promenade. Comfortable bed