1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Blue Ocean Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Teijo,
Forssa

+
-vesipullojen täyttöpiste , henkilökunta , sijainti, palvelu
-
Rotat tarvis saada pois hotellin alueelta !

Vahvistettu asiakas: 2019-04-17


9 10:stä

.Sinikka,
Pori

+
Tilava huone ja parveke, toisessa kerroksessa. Kiva ja kaunis allas-alue, hyvät aurinkotuolit altaalla.
-
Aurinkotuolien varaaminen harmitti. Pyyheet oli altaalla eikä kukaan niillä ollut. Kukaan ei puuttunut asiaan. Merinäköala piti olla osittain, mutta palmut kyllä olivat edessä, eikä merta kyllä näkynyt. Oksia voisi vähän karsia.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


9 10:stä

Birgitta,
Vantaa

+
Siisti, uusi hotelli. Palvelu hyvää ja pari vikaa (ilmastointi ja pyyhkeiden puuttuminen) korjattiin muutamassa minuutissa pyynnöstä. Hotellin kierrätykseen osallistuminen kiitettävä plussa.
-
Esitteessä luki, että juomavesi kuuluu hintaan. Minibaarissa olleet vedet veloitettiin (jota ei ole aiemmissa Apollomatkojen lomissa veloitettu), ns. ilmaiset vedet olivat täytettävissä olevissa lasipulloissa, jotka siivoojat tosin täyttivät. Mutta siitä kannattaisi olla eri maininta esim. esitteessä.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

Erkki,
Hämeenlinna

+
Vihreys, rauhallisuus (ei äänekästä musiikkia),yleinen siisteys, palvelut, lähellä yleisiä palveluja.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


8 10:stä

,

+
Palvelut
-
Kuntosali ja parempi ranta

Vahvistettu asiakas: 2019-01-09


7 10:stä

,

+
-
Rotanmyrkkyä rotille jotka juoksenteli lounaspöytien seassa.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-07


9 10:stä

Jani,
Pori

+
Hyvä sijainti kaikki ruokapaikat kävelymatkan päässä. Rauhallinen ja siisti hotelli. Henkilökunta ystävällistä. Hyvä aamiainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-24


9 10:stä

,

+
Hotellialue siistimpi ja hienompi kuin verkkosivujen kuvissa.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-17


10 10:stä

Jaana,
Orimattila

+
Loistava sijainti, hyvin hoidettu resort kokonaisuudessaan, henkilökunta aina iloista ja auttavaista. Maukas ja monipuolinen aamiainen. Ravintolan tarjonta herkullista ja palvelu toimi hyvin myös altaalle ja rannalle.
-

Vahvistettu asiakas: 2017-12-28


9 10:stä

Leena,
Helsinki

+
Rannalla. Ihanan rauhallinen hotellialue. Henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista.
-

Vahvistettu asiakas: 2017-11-08


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Blue Ocean Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

469 arvostelua
Erinomainen
 
241
Erittäin hyvä
 
185
Hyvä
 
34
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

25.7.2018

Kirjoittanut Minna H Etelä-Suomi, Suomi

Siisti ja hyvätasoinen hotelli

Hyvät puitteet perhelomalle. Siisti ja kaunis hotellialue, kiva uima-allasalue. Tilavat, toimivat ja siistit huoneet. Hyvät sängyt. Ystävällinen henkilökunta. Monipuolinen aamiainen. Hyvä lounas ja ihanat hedelmäsmoothiet.

 
21.3.2018

Kirjoittanut Mary3076 Kalajoki, Suomi

Ihan ok

Sijainti hyvä, lähellä ravintolat ja kaupat. Ranta ihanan tuulinen. Ravintolassa ei kehumista.. aamupala oli aika suppea ja sama valikoima koko viikon. Mitään kuitua ei ollut tarjolla koko aikana. Ei pähkinöitä tms. Aamupalalla henkilökunta jotenkin hajamielistä eikä kovin palvelualtista. Kahvia sai välillä odottaa pitkänkin tovin. Aurinkotuolit oli varattuja jokaikinen aamu jo klo 7.30. Rannalla saattoi aamupäivästä olla tuoli vapaana. Rantaravintolassa palvelu pelasi. Huoneiden siivous olikin toinen juttu.. jos halusi että pyyhkeet vaihdetaan, ne piti laittaa bambukoriin. Näin tehtiin, mutta pyyhkeet ei vaihtuneet. Keskelle lattiaa kulho nostettuna pyyhkeet vaihtuivat. Lattiat kyllä lakaistiin, mutta monta päivää seurasin lattian pesua.. sitä ei tainnut tapahtua, koska samat tahrat pysyivät. Sänky oli aika hurjan kova.. tyynyt oli tiiliskivejä. Onneksi saatiin pyynnöstä hieman pehmeämmät. Respan asiakaspalvelu oli aika nuikeeta.. hymyä ei paljoa irronnut. Piha-alue siisti. Mutta pääosin siisti ja mukava paikka.

 
4.3.2018

Kirjoittanut filippus_pirinen Kitee, Suomi

Olimme 8-22.2-2018 kyseisessä hotellissa

Loistava sijainti meren äärellä, vilvoittava tuuli oli koko ajan, vaikka lämpöä oli +30c. Siivous ja palvelu toimi hyvin. Leijasurfarien mieleinen paikka, koska iltapäivisin voimakas tuuli merellä. Rannalla voi silti köllötellä rauhassa.

 
6.4.2019

Kirjoittanut Hannahdon89

Stunning

We've just returned from a 4 night stay here, honestly wished we could have stayed twice as long. We came after travelling a bit around Vietnam, and its was so calm and tranquil. Perfect place to relax and just enjoy each other's company. We had a superior room on the first floor which was huge, lovely bathroom and balcony. We ate in the restaurant a number of times and really enjoyed the food, view and happy hour. The grounds are beautifully maintained and there are some lovely touches like lemongrass diffusers being lit in bedrooms in an evening. Wonderful stay and really hope to visit again. Oh and the swimming pool is just perfect for an afternoon swim!

 
5.3.2019

Kirjoittanut Faisal A

My time in ocean blue

Had an amazing night thanks to the amazing staff here and especially Virgilio from ocean blue, 5 star service and 5 star food, I ordered the risotto and it was great, the view is wonderful and I recommend the couches. Thanks Virgilio