Kokemuksia Blue Ocean Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 101 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Eija,
Heinävesi

+
Parasta oli sijainti rannalla ja lähellä palveluita.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-04


9 10:stä

Teijo,
Forssa

+
-vesipullojen täyttöpiste , henkilökunta , sijainti, palvelu
-
Rotat tarvis saada pois hotellin alueelta !

Vahvistettu asiakas: 2019-04-17


8 10:stä

Lauri,
Helsinki

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-03


9 10:stä

Veijo,
Pori

+
Tilava huone ja parveke, toisessa kerroksessa. Kiva ja kaunis allas-alue, hyvät aurinkotuolit altaalla.
-
Aurinkotuolien varaaminen harmitti. Pyyheet oli altaalla eikä kukaan niillä ollut. Kukaan ei puuttunut asiaan. Merinäköala piti olla osittain, mutta palmut kyllä olivat edessä, eikä merta kyllä näkynyt. Oksia voisi vähän karsia.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


9 10:stä

Birgitta,
Vantaa

+
Siisti, uusi hotelli. Palvelu hyvää ja pari vikaa (ilmastointi ja pyyhkeiden puuttuminen) korjattiin muutamassa minuutissa pyynnöstä. Hotellin kierrätykseen osallistuminen kiitettävä plussa.
-
Esitteessä luki, että juomavesi kuuluu hintaan. Minibaarissa olleet vedet veloitettiin (jota ei ole aiemmissa Apollomatkojen lomissa veloitettu), ns. ilmaiset vedet olivat täytettävissä olevissa lasipulloissa, jotka siivoojat tosin täyttivät. Mutta siitä kannattaisi olla eri maininta esim. esitteessä.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

Erkki Olavi,
Hauho

+
Vihreys, rauhallisuus (ei äänekästä musiikkia),yleinen siisteys, palvelut, lähellä yleisiä palveluja.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


8 10:stä

Asko,
Espoo

+
Palvelut
-
Kuntosali ja parempi ranta

Vahvistettu asiakas: 2019-01-09


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Blue Ocean Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

493 arvostelua
Erinomainen
 
258
Erittäin hyvä
 
190
Hyvä
 
35
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

25.7.2018

Kirjoittanut Minna H Etelä-Suomi, Suomi

Siisti ja hyvätasoinen hotelli

Hyvät puitteet perhelomalle. Siisti ja kaunis hotellialue, kiva uima-allasalue. Tilavat, toimivat ja siistit huoneet. Hyvät sängyt. Ystävällinen henkilökunta. Monipuolinen aamiainen. Hyvä lounas ja ihanat hedelmäsmoothiet.

 
21.3.2018

Kirjoittanut Mary3076 Kalajoki, Suomi

Ihan ok

Sijainti hyvä, lähellä ravintolat ja kaupat. Ranta ihanan tuulinen. Ravintolassa ei kehumista.. aamupala oli aika suppea ja sama valikoima koko viikon. Mitään kuitua ei ollut tarjolla koko aikana. Ei pähkinöitä tms. Aamupalalla henkilökunta jotenkin hajamielistä eikä kovin palvelualtista. Kahvia sai välillä odottaa pitkänkin tovin. Aurinkotuolit oli varattuja jokaikinen aamu jo klo 7.30. Rannalla saattoi aamupäivästä olla tuoli vapaana. Rantaravintolassa palvelu pelasi. Huoneiden siivous olikin toinen juttu.. jos halusi että pyyhkeet vaihdetaan, ne piti laittaa bambukoriin. Näin tehtiin, mutta pyyhkeet ei vaihtuneet. Keskelle lattiaa kulho nostettuna pyyhkeet vaihtuivat. Lattiat kyllä lakaistiin, mutta monta päivää seurasin lattian pesua.. sitä ei tainnut tapahtua, koska samat tahrat pysyivät. Sänky oli aika hurjan kova.. tyynyt oli tiiliskivejä. Onneksi saatiin pyynnöstä hieman pehmeämmät. Respan asiakaspalvelu oli aika nuikeeta.. hymyä ei paljoa irronnut. Piha-alue siisti. Mutta pääosin siisti ja mukava paikka.

 
4.3.2018

Kirjoittanut filippus_pirinen Kitee, Suomi

Olimme 8-22.2-2018 kyseisessä hotellissa

Loistava sijainti meren äärellä, vilvoittava tuuli oli koko ajan, vaikka lämpöä oli +30c. Siivous ja palvelu toimi hyvin. Leijasurfarien mieleinen paikka, koska iltapäivisin voimakas tuuli merellä. Rannalla voi silti köllötellä rauhassa.

 
6.12.2019

Kirjoittanut Joanne H Taupo new Zealand

Highly Recommended

We have just had the most awesome stay at this lovely resort. Highly recommended. Lovely room- book the poolside. A great breakfast , lovely staff , beautiful grounds, wonderful beds and a great location. A great destination for a break and would recommend a 4 night stay min. Some great restaurants within easy walking distance but the food at the resort was great, as are the cocktails .

 
8.9.2019

Kirjoittanut O6304CYphilippel Taipei, Taiwan

Very nice and relaxing resort

Excellent location. Nice beach. Beautiful pool. Big room and clean. Good breakfast despite Vietnamese coffee not included on the menu ! Staff is very helpful and kind. Many restaurants, shops, ATM, scooter rental nearby.