Huoneet

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita avoimella pohjaratkaisulla, jossa kylpyamme on makuuhuoneessa. Huoneissa 3. henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kaikki huoneet on sisustettu thaimaalaiseen tyyliin ja niissä on tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita on jaettu ulkotila ja osassa huoneita on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi

Kahden hengen huone, etualalla

Viihtyisiä kahden hengen huoneita etualalla, lähimpänä merta. Huoneeseen mahtuu kolmas henkilö, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kaikki huoneet on sisustettu thaityylisesti ja niissä on tv, pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Jaettu ulkotila rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka on sisustettu thaimaalaiseen tyyliin. Huoneissa on kaksi tavallista vuodetta, neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki. Kylpyamme/suihku ja wc. Jaettu ulkotila. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Tilavia sviittejä, jotka on sisustettu thaimalaiseen tyyliin. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Lisävuode kokoontaitettavasta sängystä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Kylpytakki. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.