1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa 3. henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kaikki huoneet on sisustettu thaimaalaiseen tyyliin ja niissä on tv sekä puhelin. Kaksi sänkyä tai parivuode. Minibaari sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Avoin pohjaratkaisu, jossa kylpyamme on makuuhuoneessa. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita on jaettu parveke ja osassa huoneita on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi

Kahden hengen huone, etualalla

Viihtyisiä kahden hengen huoneita etualalla, lähimpänä merta. Huoneeseen mahtuu kolmas henkilö, mikäli hän on lapsi ja jakaa vuoteen. Kaikki huoneet on sisustettu thaityylisesti ja niissä on tv, puhelin, pieni jääkaappi ja telttasängyt lisävuoteina. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Suihku ja wc. Jaettu ulkotila rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuoneita kahdella normaalilla vuoteella, jossa 4. henkilö on mahdollinen kun hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Lisävuode kokoontaitettavasta sängystä. Kaikki huoneet on sisustettu thaimaalaiseen tyyliin ja niissä on tv sekä puhelin. Minibaari sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Kylpyamme/suihku ja wc. Jaettu ulkotila. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Tilavia sviittejä, jotka on sisustettu thaimalaiseen tyyliin. Tv ja puhelin. Minibaari sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Lisävuode kokoontaitettavasta sängystä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 55 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.