Koh Lanta

  • Mukavan rento tunnelma
  • Kauniita rantoja
  • Aitoa thaimaalaista tunnelmaa

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Koh Lantalla eletään rennosti, ja erityisesti lapsiperheet viihtyvät pitkillä hiekkarannoilla. Vedenpinnan alla piilee värikäs maailma eksoottisine kaloineen ja kauniine koralleineen.

Suositut hotellit, Koh Lanta

Crown Lanta Resort & Spa

alkaen 1 260 EUR

Rawi Warin

alkaen 1 235 EUR
Allas. Hotelli Lanta Sand Resort & Spa, Koh Lanta, Thaimaa.

Lanta Sand Resort & Spa

alkaen 1 327 EUR

Lisätiedot Koh Lanta

Valuutta

Thaimaan baht (THB). Tarkista ajantasainen valuuttakurssi pankista tai valuutavaihtotoimistosta.

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa noin 7 euroa/henkilö. Pullo viiniä maksaa noin 17–22 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Matka Krabin lentokentältä satamaan kestää noin 1,5 tuntia. Lautalla siirrytään noin 15 minuutin matka Lanta Noin saarelle, josta on noin 10 minuutin bussimatka sillalle ja tämän jälkeen noin 5 minuutin ajomatka sillan yli Koh lanta Yaille.

Lautalle pääsyä voi joutua odottamaan. Useimmiten paluukuljetus hotellilta lentokentälle lähtee aamuyöstä. Joskus voit kuitenkin joutua yöpymään Krabissa meno- ja paluumatkalla. Tällöin Koh Lantalta järjestetään kuljetus Krabiin päivää ennen lähtöä. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Kaikki rannat ovat saaren länsiosassa. Kaw Kwang Beach, Khlong Dao Beach ja Pra Ae Beach (Long Beach) ovat pitkiä hienojyväisiä hiekkarantoja. Etelämpänä sijaitsevat rannat ovat hieman kallioisempia ja kivisempiä. Lasku- ja nousuveden välillä on suuri ero.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 30°c
helmi 31°c
maalis 32°c
huhti 32°c
touko 31°c
kesä 30°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 29°c
loka 29°c
marras 29°c
joulu 29°c