Koh Lantan matkavinkit

Rauhallinen Koh Lanta on monien, ja erityisesti lapsiperheiden, suosikki. Rentoudu pitkillä rannoilla ja nauti auringosta ja uimisesta. Koh Lantalla on myös paljon nähtävää ja tehtävää - täältä löydät meidän parhaat vinkkimme!

Kantiang Bay on yksi Koh Lantan kauneimmista rannoista

Koh Lantan parhaat rannat

Koh Lantalla on monia mukavia rantoja. Mitä etelämmäksi menet, sitä vähemmän matkailijoita rannoilla on. Koh Lantan länsirannikolla on useita upeita, matalia rantoja, jotka sopivat hyvin lapsiperheille. Alta löydät suosikkirantamme Koh Lantalla!

 1. Kantiang Bay
 2. Long Beach
 3. Klong Dao
 4. Klong Nin
 5. Ta Naoad Beach

 

Kiinalainen temppeli Lanta Old Townissa

Lanta Old Town

Kaipaatko vaihtelua auringosta ja uimisesta? Ota taksi Lantan vanhaan kaupunkiin! Tässä viehättävässä pikkukaupungissa vallitsee ihana harmonian tunne, vaikka se toimiikin saaren hallinnollisena keskuksena. Kävele ainoalla pääkadulla, joka jollain oudolla tavalla muistuttaa villin lännen elokuvaa, tai vieraile kiinalaisessa temppelissä. Nauti lounaasta tai varhaisesta illallisesta yhdessä paikallisista ravintoloista. 

Lanta Animal Welfare

Vieraile paikassa, joka on täynnä rakkautta ja toivoa! Täällä työskentelevillä ihmisillä on todellakin suuri sydän, ja vapaaehtoiset omistavat aikaansa ja huomionsa apua tarvitseville eläimille. Myös vieraita arvostetaan paljon, ja henkilökunta esittelee mieluusti karvaisia ystäviä, jotka ovat tietysti iloisia pienestä ylimääräisestä huomiosta. Lanta Animal Welfare on avoinna päiväsaikaan ja on täysin maksuton.

Tekemistä koko perheelle

 1. Snorklaa ja koe värikkäät koralliriutat ja sateenkaaren väreissä loistavat kalat.
 2. Vierailu tippukiviluolassa Mai Kaew on jännittävä seikkailu.
 3. Lähde mukaan opastetulle kierrokselle Lanta Animal Welfaressa.
 4. Osallistu thainyrkkeilytunnille Muay Thai -keskuksessa.
 5. Hurjastele ziplinella viidakon läpi.
 6. Mene ulkoilmaelokuvaan.
Saladanin markkinat Värikkäät Saladanin markkinat

Saladanin markkinat

Koe oikea Thaimaa! Joka viikonloppu (lauantaisin tai sunnuntaisin) järjestetään Saladanin markkinat. Torilla on myynnissä lihaa, kalaa, vihanneksia, vaatteita ja kenkiä. Muista, että tämän tyyppisillä paikallisilla markkinoilla ei ole tapana tinkiä hinnoista. Näet markkinat heti saapuessasi Saladaniin.

Mai Keaw Cave

Koh Lanta tunnetaan ainutlaatuisesta harmonisesta tunnelmastaan, mutta jos kaipaat jännitystä, voit suunnata saaren ytimessä sijaitsevaan tiheään viidakkoon. Maisemat ovat kuin suorastaan Viidakkokirjasta, ja lopulta saavut saaren suurimmalle luolalle, Mai Keawin tippukiviluolalle. Muista ottaa otsalamppu mukaan. Tätä seikkailua et halua jättää välistä! 


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Thaimaan lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Thaimaan matkavinkit

Tutustu Thaimaan matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit maan rannoista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä!

Tutustu matkavinkkeihin

Thaimaa

 • Upeita kohteita kuten Krabi, Phuket & Koh Lanta
 • Eläväisiä suurkaupunkeja ja valkeita rantoja
 • Ostosmahdollisuuksia ja maukasta ruokaa
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä