Millennium Salalah Resort

  • Kolme allasta
  • All Inclusive sisältyy
  • Maksuton hotellibussi rannalle ja keskustaan

Millennium Salalah Resort on täydellinen valinta rentouttavan loman viettoon Omanin lämmössä - täällä vietät lomapäiväsi auringon ja hyvän ruoan parissa. Hotellissa, jossa ei tarjoilla alkoholia, on kolme allasta ja maksuton bussi rannalle ja Salalahin keskustaan päivittäin. All Inclusive sisältyy hintaan ja menu koostuu terveellisestä buffetista sekä herkullisista mocktaileista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 104 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 3 km
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Millennium Salalah Resort on rentouttava keidas, joka sijaitsee Salalahin keskustasta pohjoiseen. Hotellin suurella allasalueella on kolme allasta, lazy river ja leikkipaikka lapsille. Nautiskele lomapäivistä aurinkovarjon alla tai lähde hotellibussin kyydillä Salalahin rannalle.

Hotellin buffetravintolassa aloitat päiväsi monipuolisella aamiaispöydällä ja voit nauttia aamiaisen sisä- tai ulkotiloissa. Ravintolassa Taybat voit nauttia kansainvälistä ruokaa tuoreine hedelmineen ja vihannesmehuineen aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Hotellilla on myös kaksi à la carte-ravintolaa sekä kahvila, josta Apollomatkojen asiakkaat saavat 20% alennuksen.

Hemmottele itseäsi spa -osastolla hoidoin tai vietä hetki saunassa, makeanveden altaassa tai kauneussalongissa lisämaksusta. Kuntosali sinulle, joka haluat treenata lomasi aikana.

Nuoremmille matkustajille on tarjolla hotellin lastenkerho (englanninkielinen henkilökunta). Hotelli sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, kuten Mirbat Village, Lost City of Ubar ja Al Haffa -souk. Hotellibussi päivittäin rannalle ja Salalahin keskustaan, noin 5 kilometrin päähän. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintolassa Taybat, klo 7.00-10.30.
  • Lounaspöytä ravintolassa Taybat, klo 12.30-15.30.
  • Illallispöytä ravintolassa Taybat, klo 19.00-22.30.
  • Rajoittamattomasti juomia, kuten kahvia, teetä, vettä, virvoitusjuomia, mehuja ja mocktaileja, klo 11.00-23.00.
  • 20% alennus hotellin à la carte-ravintoloista.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive alkaa klo 14.00 saapumispäivänä ja päättyy klo 11.00. kotiinlähtöpäivänä.

Tärkeä tieto koskien lentoja Omaniin / Talvi 2019-2020

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Omaniin on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.