Millennium Salalah Resort

Millennium Salalah Resort on täydellinen valinta rentouttavan loman viettoon Omanin lämmössä - täällä vietät lomapäiväsi auringon ja hyvän ruoan parissa. Hotellissa on kuntosali, allas ja kuljetus rannalle. All Inclusive sisältyy hintaan ja menu koostuu terveellisestä buffetista sekä herkullisista mocktaileista. Hotellissa ei tarjoilla alkoholia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 4 arvioon

Viimeisin arvostelu

Hotelli oli erittäin siisti. Mukava allasalue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 163 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Millennium Salalah Resort on rentouttava keidas, joka sijaitsee Salalahin keskustasta pohjoiseen. Hotellin suurella allasalueella allas swim-up barilla, lazy river ja leikkipaikka lapsille. Nautiskele lomapäivistä aurinkovarjon alla tai lähde hotellibussin kyydillä Salalahin rannalle. Rannalta löytyy hotellin oma rantaklubi, jossa voi nauttia lounasta, tilata alkoholittomia juomia sekä rentoutua maksuttomilla aurinkotuoleilla.

Hotellin buffetravintolassa aloitat päiväsi monipuolisella aamiaispöydällä ja voit nauttia aamiaisen sisä- tai ulkotiloissa. Ravintolassa Taybat voit nauttia kansainvälistä ruokaa tuoreine hedelmineen ja vihannesmehuineen aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Hotellilla on myös à la carte-ravintola sekä kahvila, josta Apollomatkojen asiakkaat saavat 20% alennuksen. Á la carte-ravintola sijaitsee katolla ja tarjoilee paikallista ruokaa.

Hemmottele itseäsi spa -osastolla hoidoin tai vietä hetki saunassa, makeanveden altaassa tai kauneussalongissa lisämaksusta. Kuntosali sinulle, joka haluat treenata lomasi aikana. Sisäallas ja jacuzzi (vain naisille).

Nuoremmille matkustajille on tarjolla hotellin lastenkerho (englanninkielinen henkilökunta). Hotelli sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, kuten Mirbat Village, Lost City of Ubar ja Al Haffa -souk. Keskustaan 3 kilometriä (lähimpään soukiin). Hotellikuljetus päivittäin rannalle noin 5 kilometrin päähän. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintolassa Taybat, klo 7.00-10.30.
  • Lounaspöytä ravintolassa Taybat, klo 12.30-15.30.
  • Illallispöytä ravintolassa Taybat, klo 19.00-22.30.
  • Rajoittamattomasti juomia, kuten kahvia, teetä, vettä, virvoitusjuomia, mehuja ja mocktaileja, klo 11.00-23.00.
  • 20% alennus hotellin à la carte-ravintoloista.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive alkaa klo 14.00 saapumispäivänä ja päättyy klo 11.00. kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotellissa ei tarjoilla alkoholia.

Tärkeä tieto koskien lentoja Omaniin / Talvi 2019-2020

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Omaniin on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.