Fanar Hotel & Residences

  • Upea sijainti aivan rannalla
  • Useita palveluita ja aktiviteetteja
  • All Inclusive sisältyy

Fanar Hotel & Residences sijaitsee Salahissa ja täällä vietät rentoa rantalomaa unohtaen arjen kiireet. Hotelli sijaitsee aivan rannalla, joten voit päättää, pulahdatko mielummin mereen vai palmujen ympäröimään altaaseen.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Upea, vehreä hotellialue! Hienot rannat, hyvä ruoka ja toimivat palvelut.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1612 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Fanar Hotel & Residences sijaitsee Salalahin Marina Townissa ja täältä löytyy kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Hotellista on näkymä satamaan ja allasalue sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Täältä löytyy kaksi allasta ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellissa on useita ravintoloita. Buffetravintola Al Souk tarjoilee päivittäin ruokaa eri teemoittain. Ravintola Breakersissa voit tilata meksikolaisia, intialaisia, brasilialaisia ja omanilaisia á la carte-annoksia. Kookospalmujen luona hiekalla, altaan ja rannan välissä sijaitsee allasbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja pientä purtavaa sekä tuorepuristettuja mehuja. Hotellissa on yhteensä kolme rantabaaria, jotka tarjoilevat yksinkertaisia annoksia ja juomia.

Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho sekä nuortenkerho (12-16 -vuotiaille) pelihuoneella ja erilaisilla aktiviteeteilla. Leikkipaikka. Hyvinvarusteltu, maksuton kuntosali. Maksuton pöytätennis ja rantalentopallo. Rannalla on lisämaksullisia vesiurheiluaktiviteetteja. Maksuton pyörävuokraus. Tennis lisämaksusta. Hotellissa on lainattavissa polkupyöriä. Spa saunalla, hieronnalla ja hoidoilla sekä kauneuskeskus lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Parkkipaikka. Salalahin keskustaan on noin 22 km.

Fanar Hotel & Residencesin asiakkaille on maksuton sisäänpääsy 1 km päässä sijaitsevaan vesipuistoon. Hotellista on maksuton meno-paluu kuljetus vesipuistoon.

Ateriat

All Inclusive. Joulun (24.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

Al Souk

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30.
  • Myöhäinen aamiainen, klo 10.30-11.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.30-22.00.

Hotellissa on Dine Around-konsepti, johon sisältyy mahdollisuus syödä sisarhotellissa Marina Townissa.

Juomat

  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia kuten kahvia, teetä, mehua, limua ja vettä, klo 07.00-23.30.
  • Rajoittamattomasti olutta, viiniä ja paikkallisia juomia, klo 12.00-15.00 ja 18.00-23.00 lauantaista torstaihin, klo 14.00-23.30 perjantaisin.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.