Fanar Hotel & Residences

Fanar Hotel & Residences sijaitsee Salahissa ja täällä vietät rentoa rantalomaa unohtaen arjen kiireet. Hotelli sijaitsee aivan rannalla, joten voit päättää, pulahdatko mielummin mereen vai palmujen ympäröimään altaaseen. All Inclusive sisältyy hintaan, ja mukavissa huoneistoissa lomailet suurenkin perheen kesken.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Kaksio 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmio 4-6 hengelle, joista 2 lapsia. Neliö 6-8 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2358 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Fanar Hotel & Residences sijaitsee Salalahin Marina Townissa ja täältä löytyy kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Hotellista on näkymä satamaan ja allasalue sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Täältä löytyy kaksi allasta ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellissa on useita ravintoloita. Buffetravintola Al Souk tarjoilee päivittäin ruokaa eri teemoittain. Ravintola Breakersissa voit tilata meksikolaisia, intialaisia, brasilialaisia ja omanilaisia à la carte-annoksia. Pöytävaraus vaaditaan á la carte -ravintoloihin. Kookospalmujen luona hiekalla, altaan ja rannan välissä sijaitsee allasbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja pientä purtavaa sekä tuorepuristettuja mehuja. Hotellissa on yhteensä kolme rantabaaria, jotka tarjoilevat yksinkertaisia annoksia ja juomia.

Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho sekä nuortenkerho (12-16 -vuotiaille) pelihuoneella ja erilaisilla aktiviteeteilla. Leikkipaikka. Hyvinvarusteltu, maksuton kuntosali. Maksuton pöytätennis ja rantalentopallo. Rannalla on lisämaksullisia vesiurheiluaktiviteetteja. Maksuton pyörävuokraus. Tennis lisämaksusta. Hotellissa on lainattavissa polkupyöriä. Spa saunalla, hieronnalla ja hoidoilla sekä kauneuskeskus lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Silitystarvikkeet lainattavissa vastaanotosta. Salalahin keskustaan on noin 22 km.

Fanar Hotel & Residencesin asiakkaille on maksuton sisäänpääsy 1 km päässä sijaitsevaan vesipuistoon. Hotellista on maksuton meno-paluu kuljetus vesipuistoon.

Omanin lain mukaan alkoholia saa tarjoilla vain sunnuntai-torstaina klo 12.00-15.00 & 18.00-01.00 sekä perjantaina ja lauantaina klo. 14.00-01.00.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive
 • Joulun (24.12)
 • Uuden vuoden illallinen

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä Al Souk - Sinbad -ravintolassa klo 07:00 - 10:30.
 • Aamiainen Waves- ja Aubergine-ravintoloissa klo 07.00-10.30.
 • Mannermainen aamiainen Al Souk - Sindbad -ravintolassa klo 10.30-11.00.
 • Buffetlounas Al Souk - Sinbad -ravintolassa, klo 12.30-15.00.
 • Lounas Breakers- ja Waves-ravintoloissa klo 12.30-15.00.
 • Buffetillallinen Al Souk - Sinbad -ravintolassa klo 18.30-22.00.
 • Illallinen Aubergine-, Breakers- ja Waves-ravintoloissa klo 18.30-22.00.
 • Välipalat Al Souk - Sinbad -ravintolassa klo 23.00-01.00.

Hotellissa on Dine Around-konsepti, johon sisältyy mahdollisuus syödä sisarhotellissa Marina Townissa. Pöytävaraus vaaditaan.

Juomat

 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia kuten kahvia, teetä, mehua, limua ja vettä, klo 07.00-23.30.
 • Rajoittamattomasti olutta, viiniä ja paikkallisia juomia, klo 12.00-15.00 ja 18.00-23.00 lauantaista torstaihin, klo 14.00-23.30 perjantaisin.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Salalah

Crowne Plaza Resort

Hotelli Crowne Plaza Resortin palmujen reunustama allasalue ulottuu hotellilta yksityisrantaan saakka. Hotellilla on useita ravintoloita ja paljon aktiviteetteja. Hotellilla on paljon aktiviteetteja tenniksesta kuntosaliin ja 9-väyläiseen golf-kenttään.

Hilton Salalah Resort

Hilton Salalah Resort on täydellinen paikka rentoutumiseen. Mikset aloittaisi päivää kävelemällä tai lenkkeilemällä kilometrien pituisella hiekkarannalla ennen aamiaista? Päivällä on mukava pulahtaa virkistävään altaaseen ja illan tullen nauttia hotellin ravintolatarjonnasta.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort on rento lomakeidas, joka sijaitsee palmujen reunustamalla hiekkarannalla Salalahissa. Hotelli on rakennettu pienen kylän muotoon kanaaleineen, uima-altaineen ja siltoineen. Täällä All Inclusive sisältyy loman hintaan, joten sinä saat keskittyä rentoutumiseen.

Millennium Resort Salalah

Millennium Resort Salalah on täydellinen valinta rentouttavan loman viettoon Omanin lämmössä - täällä vietät lomapäiväsi auringon ja hyvän ruoan parissa. Hotellissa ei tarjoilla alkoholia, ja hotellista löytyy kuntosali, allas ja rannalle on maksuton kuljetus päivittäin.