Deluxe-huone

Deluxe-huone parvekkeella tai terassilla, osassa huoneista näkymät laguunille ja osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kolmannelle henkilölle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, kaksi maksutonta vesipulloa per päivä, muu sisältö lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk. Huomaathan että myös alle 2-vuotias lasketaan majoittuvien henkilöiden maksimimäärään.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevy, jääkaappi, pakastin, vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä myös alle 2-vuotias lasketaan majoittuvaksi huoneen maksimihenkilömäärään.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista yksi on lapsi.

Kolmio

Kolmio parvekkeella tai terassilla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Makuuhuone parivuoteella ja makuuhuone kahdella yhden hengen vuoteella, molemmissa mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta sängystä. Minikeittiössä keittolevy, jääkaappi, pakastin, vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä myös alle 2-vuotias lasketaan majoittuvaksi huoneen maksimihenkilömäärään.

Soveltuu enintään: 4-6 hlö, joista 2 lapsia.

Neljän huoneen huoneisto

Neljän huoneen huoneisto parvekkeella tai terassilla. Kolme makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Makuuhuone parivuoteella ja kaksi makuuhuonetta kahdella yhden hengen vuoteella, molemmissa mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta sängystä. Minikeittiössä keittolevy, jääkaappi, pakastin, vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä myös alle 2-vuotias lasketaan majoittuvaksi huoneen maksimihenkilömäärään.

Soveltuu enintään: 6-9 hlö, joista 3 lapsia.