Salalah kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kolmen ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia n. 15e /henkilö

Lentokenttäkuljetus:

Matka lentokentältä hotelliin kestää noin 20-40 minuuttia.

Saapuminen ja lähtö

Lentokentän tuloaulassa Apollon edustaja on sinua vastassa Apollo-kyltin kanssa, ja häneltä saat lisätietoa kuljetuksista. Saat myös tiedon paluukuljetuksen lähtöajasta saapumisen yhteydessä.

Hyvä tietää:

Kunnioituksesta paikallista kulttuuria kohtaan tulisi naisten pukeutua olkapäät ja polvet peittäviin vaatteisiin hotellialueen ulkopuolella. Vältä myös tiukkoja, paljastavia vaatteita. Hotellien yksityisillä rannoilla voi hyvin käyttää bikinejä, mutta yleisillä uimapaikoilla tarvitaan peittävämpi asu.

Kaupat eivät myy alkoholia Omanissa. Alkoholijuomia on tarjolla suurimmissa ketjuhotelleissa.

Noin 28. helmikuuta 2025 alkaa muslimien pyhä kuukausi ramadan. Tänä aikana paikallinen kaupankäynti on hieman hiljaisempaa. Monet kaupat ovat kiinni, ja palvelutoiminta on yleensä hitaampaa. Ramadanin aikana alkoholia tarjoillaan erittäin harvoin ennen auringonlaskua. Joissakin kohteissa ja hotelleissa alkoholia ei tarjoilla lainkaan ramadanin aikana, toisissa taas alkoholia tarjoillaan vain tietyssä paikassa tai se saatetaan sallia vain huoneessa. Ramadanin aikana ei järjestetä viihdetoimintaa. Ramadan voi vaikuttaa myös Apollomatkojen järjestämiin retkiin.