Millennium Resort Salalah

Millennium Resort Salalah on täydellinen valinta rentouttavan loman viettoon Omanin lämmössä - täällä vietät lomapäiväsi auringon ja hyvän ruoan parissa. Hotellissa ei tarjoilla alkoholia, ja hotellista löytyy kuntosali, allas ja rannalle on maksuton kuljetus päivittäin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 646 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Millennium Resort Salalah on rentouttava keidas, joka sijaitsee Salalahin keskustasta pohjoiseen. Hotellin suurella allasalueella allas swim-up barilla, lazy river ja leikkipaikka lapsille. Nautiskele lomapäivistä aurinkovarjon alla tai lähde hotellibussin kyydillä Salalahin rannalle. Rannalta löytyy hotellin oma rantaklubi, jossa voi nauttia lounasta, tilata alkoholittomia juomia sekä rentoutua maksuttomilla aurinkotuoleilla.

Hotellin buffetravintolassa aloitat päiväsi monipuolisella aamiaispöydällä ja voit nauttia aamiaisen sisä- tai ulkotiloissa. Ravintolassa Taybat voit nauttia kansainvälistä ruokaa tuoreine hedelmineen ja vihannesmehuineen aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Hotellilla on myös à la carte-ravintola sekä kahvila, josta Apollomatkojen asiakkaat saavat 20% alennuksen. Á la carte-ravintola sijaitsee katolla ja tarjoilee paikallista ruokaa. Hotellissa ei tarjota alkoholia.

Hemmottele itseäsi spa -osastolla hoidoin tai vietä hetki saunassa, makeanveden altaassa tai kauneussalongissa lisämaksusta. Maksuton sauna ja höyrysauna. Kuntosali sinulle, joka haluat treenata lomasi aikana. Sisäallas ja jacuzzi (vain naisille).

Nuoremmille matkustajille on tarjolla hotellin lastenkerho (englanninkielinen henkilökunta). Hotelli sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, kuten Mirbat Village, Lost City of Ubar ja Al Haffa -souk. Keskustaan 3 kilometriä (lähimpään soukiin). Hotellikuljetus päivittäin rannalle noin 5 kilometrin päähän. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (24.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito
  • Soft All Inclusive

All Inclusive

Soft All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintola Taybatissa, klo 7.00-10.30.
  • Lounaspöytä tai lounas listalta ravintola Taybatissa, klo 12.30-15.30.
  • Illallispöytä tai illallinen listalta ravintola Taybatissa, klo 19.00-22.30.
  • Välipaloja Zest Cafessa ja Beach Clubilla, klo 10.00-12.00 ja klo 15.00-17.00.
  • Rajoittamattomasti juomia, kuten kahvia, teetä, vettä, virvoitusjuomia, mehuja ja mocktaileja, klo 11.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive alkaa klo 14.00 saapumispäivänä ja päättyy klo 11.00. kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Salalah

Crowne Plaza Resort

Hotelli Crowne Plaza Resortin palmujen reunustama allasalue ulottuu hotellilta yksityisrantaan saakka. Hotellilla on useita ravintoloita ja paljon aktiviteetteja. Hotellilla on paljon aktiviteetteja tenniksesta kuntosaliin ja 9-väyläiseen golf-kenttään.

Hilton Salalah Resort

Hilton Salalah Resort on täydellinen paikka rentoutumiseen. Mikset aloittaisi päivää kävelemällä tai lenkkeilemällä kilometrien pituisella hiekkarannalla ennen aamiaista? Päivällä on mukava pulahtaa virkistävään altaaseen ja illan tullen nauttia hotellin ravintolatarjonnasta.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort on rento lomakeidas, joka sijaitsee palmujen reunustamalla hiekkarannalla Salalahissa. Hotelli on rakennettu pienen kylän muotoon kanaaleineen, uima-altaineen ja siltoineen. Täällä All Inclusive sisältyy loman hintaan, joten sinä saat keskittyä rentoutumiseen.

Fanar Hotel & Residences

Fanar Hotel & Residences sijaitsee Salahissa ja täällä vietät rentoa rantalomaa unohtaen arjen kiireet. Hotelli sijaitsee aivan rannalla, joten voit päättää, pulahdatko mielummin mereen vai palmujen ympäröimään altaaseen. All Inclusive sisältyy hintaan, ja mukavissa huoneistoissa lomailet suurenkin perheen kesken.