Hilton Salalah Resort

Hilton Salalah Resort on täydellinen paikka rentoutumiseen. Mikset aloittaisi päivää kävelemällä tai lenkkeilemällä kilometrien pituisella hiekkarannalla ennen aamiaista? Päivällä on mukava pulahtaa virkistävään altaaseen ja illan tullen nauttia hotellin ravintolatarjonnasta.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1417 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 12 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Salalah Resort on rantahotelli Salalahin reunamilla. Hotellissa on suuri allasalue, mitä reunustavat korkeat palmut. Nauti rennoista lomapäivistä liidunvalkealla rannalla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on useita ravintoloita ja tarjolla on niin arabialaisen kuin kansainvälisen keittiön antimia. Pääravintola Al Maha, jossa on terassi ja allasnäkymät, tarjoilee aamiaista sekä lounasta ja illallista. All Inclusiveen sisältyvät ateriat tarjoillaan pääravintolassa (buffet). Puutarhasta löytyy ravintola Sheba's, missä on tarjolla arabialaisia ja kansainvälisiä annoksia. Palm Grove tarjoilee kala- ja merenelävä-annoksia aasialaisella ja arabialaisella vivahteella upealla merinäköalalla. Huomioithan, että á la carte-ravintolat ovat lisämaksusta ja pöytävaraus vaaditaan. Mayfair-pubi näyttää jalkapalloa, ja muuntuu lisämaksulliseksi yökerhoksi muutamia kertoja viikossa. Sunset Loungessa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Siistiä pukeutumista edellytetään ravintoloissa illallisella (miehillä pitkät housut). Omanin lain mukaan alkoholia saa tarjoilla vain sunnuntaista torstaihin klo 12:00-15:00 ja 18:00-01:00 sekä perjantaisin ja lauantaisin klo 14:00-01:00.

Maksuton, hidas wifi. Pieni kuntosali. Tennis lisämaksusta. Sukellusta ja purjelautailua lisämaksusta. Kansainvälinen lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla. Noin 12 kilometriä Salalah Garden Malliin, jossa ostosmahdollisuuksia, kahviloita ja ravintoloita.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (24.12.)
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä
  • Puolihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

  • Aamiaispöytä ravintolassa Al Maha, klo 07.00-10.00.
  • Lounaspöytä ravintolassa Al Maha, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä ravintolassa Al Maha, klo 19.00-22.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia hotellin baareista klo 23.45 asti.

Huoliteltu pukeutuminen illalliselle, miehillä pitkät housut, kauluspaita ja siistimmät kengät.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive alkaa klo 14.00 saapumispäivänä ja on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotelli on remontissa. 79 huoneen Western Wing, Palm Grove -rantaravintola ja kuntosali kunnostetaan. Työn odotetaan valmistuvan heinäkuun 2024 loppuun mennessä.

Hotellit Salalah

Crowne Plaza Resort

Hotelli Crowne Plaza Resortin palmujen reunustama allasalue ulottuu hotellilta yksityisrantaan saakka. Hotellilla on useita ravintoloita ja paljon aktiviteetteja. Hotellilla on paljon aktiviteetteja tenniksesta kuntosaliin ja 9-väyläiseen golf-kenttään.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort on rento lomakeidas, joka sijaitsee palmujen reunustamalla hiekkarannalla Salalahissa. Hotelli on rakennettu pienen kylän muotoon kanaaleineen, uima-altaineen ja siltoineen. Täällä All Inclusive sisältyy loman hintaan, joten sinä saat keskittyä rentoutumiseen.

Fanar Hotel & Residences

Fanar Hotel & Residences sijaitsee Salahissa ja täällä vietät rentoa rantalomaa unohtaen arjen kiireet. Hotelli sijaitsee aivan rannalla, joten voit päättää, pulahdatko mielummin mereen vai palmujen ympäröimään altaaseen. All Inclusive sisältyy hintaan, ja mukavissa huoneistoissa lomailet suurenkin perheen kesken.

Millennium Resort Salalah

Millennium Resort Salalah on täydellinen valinta rentouttavan loman viettoon Omanin lämmössä - täällä vietät lomapäiväsi auringon ja hyvän ruoan parissa. Hotellissa ei tarjoilla alkoholia, ja hotellista löytyy kuntosali, allas ja rannalle on maksuton kuljetus päivittäin.