Hilton Salalah Resort

  • Kilometrien pituisella hiekkarannalla
  • Tilavat huoneet
  • All Inclusive

Neljän tähden Hilton Salalah Resort on täydellinen paikka rentoutumiseen. Mikset aloittaisi päivää kävelemällä tai lenkkeilemällä kilometrien pituisella hiekkarannalla ennen aamiaista? Päivällä on mukava pulahtaa virkistävään altaaseen ja illan tullen nauttia hotellin ravintolatarjonnasta.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaikki oli parasta, ei mitään huomautettavaa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1337 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 12 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Salalah Resort on rantahotelli Salalahin reunamilla. Hotellissa on suuri allasalue, mitä reunustavat korkeat palmut. Nauti rennoista lomapäivistä liidunvalkealla rannalla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on useita ravintoloita ja tarjolla on niin arabialaisen kuin kansainvälisen keittiön antimia. Pääravintola Al Maha tarjoilee aamiaista noutopöydästä sekä lounasta ja illallista terassilla. All Inclusiveen sisältyvät ateriat tarjoillaan pääravintolassa (buffet). Puutarhasta löytyy ravintola Sheba's, missä on tarjolla arabialaisia ja kansainvälisiä annoksia. Palm Grove tarjoilee kala- ja merenelävä-annoksia aasialaisella ja arabialaisella vivahteella upealla merinäköalalla. Huomioithan, että á la carte-ravintolat ovat lisämaksusta ja pöytävaraus vaaditaan. Mayfair-pubi näyttää jalkapalloa, ja muuntuu lisämaksulliseksi yökerhoksi muutamia kertoja viikossa. Sunset Loungessa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Siistiä pukeutumista edellytetään ravintoloissa illallisella.

Pieni kuntosali. Sukellusta ja purjelautailua lisämaksusta. Leikkipaikka ja hotellin oma lastenkerho. Maksuton, hidas wifi yleisillä alueilla. Tennis lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Huonepalvelu lisämaksusta. Noin 12 kilometriä Salalahin Garden Malliin, jossa ostosmahdollisuuksia, kahviloita ja ravintoloita.

Ateriat

All Inclusive. Uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä ravintolassa Al Maha, klo 07.00-10.00.
  • Lounaspöytä ravintolassa Al Maha, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä ravintolassa Al Maha, klo 19.00-22.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, lauantaista torstaihin klo 12.00-15.00 ja 18.00-01.00, perjantaisin klo 14.00-01.00.

Huoliteltu pukeutuminen illalliselle, miehillä pitkät housut, kauluspaita ja siistimmät kengät.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive alkaa klo 14.00 saapumispäivänä ja on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotellissa on käynnissä remontti. Remontin aikana vieraat majoitetaan toiseen päähän rakennusta häiriön minimoimiseksi.