Crowne Plaza Resort

Hotelli Crowne Plaza Resortin palmujen reunustama allasalue ulottuu hotellilta yksityisrantaan saakka. Hotellilla on useita ravintoloita ja paljon aktiviteetteja. Hotellilla on paljon aktiviteetteja tenniksesta kuntosaliin ja 9-väyläiseen golf-kenttään.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1438 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Crowne Plaza Resortilla on kaunis allasalue, joka ulottuu lähes hienolle hiekkarannalle saakka. Neljä uima-allasta, joista yksi on erillinen lastenallas ja yksi lämmitetty allas spa-osastolla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhkeitä altaalla ja rannalla. Allasbaari, joka tarjoilee myös yksinkertaisia ruoka-annoksia.

Ravintola Darbatissa tarjoillaan sisältyvät aamiaisbuffet, lounas sekä päivällinen.  Voit itse valita haluatko syödä sisällä, vai ulkona terassilla. Ravintola Al Luban nautit elegantista illallisesta, ja myöhemmin illalla on tarjolla viihdeohjemaa ja live-musiikkia. Al Khafeers pubissa tarjoillaan lounasta, illallista ja coctaileja rennossa ympäristössä. Rannalta löytyy suosittu Dolphin Terrazza ravintola. Valitse á la carte listalta yksinkertaisempi annos lounaaksi ja äyriäisiä, kalaa tai lihaa illallisella. Iltaisin voit istahtaa vesipiipun ääreen ja ihailla merta. Alkoholia on tarjolla ennalta määriteltyinä aikoina; lauantaista torstaihin klo12.00-15.00 & 18.00-01.00. Perjantaisin klo 14.00-01.00 paikallisen lain mukaisesti. Yökerho lisämaksusta, avoinna torstaista lauantaihin.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Leikkipaikka. Maksuttomia aktiviteetteja kuten pöytätennistä, dartsia ja squashia. Tennis lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Sukellus ja snorklaus rannalla lisämaksusta. Hotellilla on 9-väyläinen par3 golfkenttä, driving range sekä puttausviheriö, joiden käyttö lisämaksusta (sis. varusteet).

Hotellista on noin 7 kilometria Salalahin kaupunkiin.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive
  • Jouluillallinen (24.12.)
  • Uudenvuoden illallinen

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, ravintola Darbat, klo 6.30-10.30.
  • Lounaspöytä, ravintola Darbat, klo 12.30-15.30.
  • Illallispöytä, ravintola Darbat, klo 19.00-22.30.
  • Rajoittamattomasti kahvia, teetä, mehua ja vettä.
  • Paikallisia alkoholijuomia, olutta ja viiniä ravintola Darbatissa klo 12.00-15.00 ja 18.00-01.00 - paikallisen lain mukaisesti.

Hotellin muut ravintolat eivät sisälly All Inclusiveen. Ocean Blue Beach House rantaravintolassa saa 15 OMR/hlö alennuksen.

Huomioithan että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 lähtöpäivänä.

Hotellit Salalah

Hilton Salalah Resort

Hilton Salalah Resort on täydellinen paikka rentoutumiseen. Mikset aloittaisi päivää kävelemällä tai lenkkeilemällä kilometrien pituisella hiekkarannalla ennen aamiaista? Päivällä on mukava pulahtaa virkistävään altaaseen ja illan tullen nauttia hotellin ravintolatarjonnasta.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort on rento lomakeidas, joka sijaitsee palmujen reunustamalla hiekkarannalla Salalahissa. Hotelli on rakennettu pienen kylän muotoon kanaaleineen, uima-altaineen ja siltoineen. Täällä All Inclusive sisältyy loman hintaan, joten sinä saat keskittyä rentoutumiseen.

Fanar Hotel & Residences

Fanar Hotel & Residences sijaitsee Salahissa ja täällä vietät rentoa rantalomaa unohtaen arjen kiireet. Hotelli sijaitsee aivan rannalla, joten voit päättää, pulahdatko mielummin mereen vai palmujen ympäröimään altaaseen. All Inclusive sisältyy hintaan, ja mukavissa huoneistoissa lomailet suurenkin perheen kesken.

Millennium Resort Salalah

Millennium Resort Salalah on täydellinen valinta rentouttavan loman viettoon Omanin lämmössä - täällä vietät lomapäiväsi auringon ja hyvän ruoan parissa. Hotellissa ei tarjoilla alkoholia, ja hotellista löytyy kuntosali, allas ja rannalle on maksuton kuljetus päivittäin.