Fanar Hotel & Residences

  • Upea sijainti aivan rannalla
  • Useita palveluita ja aktiviteetteja
  • All Inclusive sisältyy

Fanar Hotel & Residences sijaitsee Salahissa ja täällä vietät rentoa rantalomaa unohtaen arjen kiireet. Hotelli sijaitsee aivan rannalla, joten voit päättää, pulahdatko mielummin mereen vai palmujen ympäröimään altaaseen. Nauti kauniista merinäköalasta parvekkeelta tai ihastele auringonlaskua kattobaarista.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hyvä vaihteleva AI ruoka.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1348 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 17 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Fanar Hotel & Residences sijaitsee Salalahin Marina Townissa ja täältä löytyy kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Hotellista on näkymä satamaan ja allasalue sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Täältä löytyy kaksi allasta, kaksi ulkojacuzzia ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellissa on useita ravintoloita. Buffetravintola Al Souk tarjoilee päivittäin ruokaa eri teemoittain. A la carte-ravintola Aubergine tarjoilee kalaa ja mereneläviä sekä välimerellisiä annoksia. Kattobaari Horizonista on upeat maisemat sataman yli. Kookospalmujen luona hiekalla, altaan ja rannan välissä sijaitsee allasbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja pientä purtavaa sekä tuorepuristettuja mehuja. Hotellissa on myös rantabaari Sandbox, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja juomia.

Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho sekä nuortenkerho (12-16 -vuotiaille) pelihuoneella ja erilaisilla aktiviteeteilla. Leikkipaikka. Hyvinvarusteltu, maksuton kuntosali. Maksuton tennis, pöytätennis ja rantalentopallo. Hotellissa on lainattavissa polkupyöriä. Spa saunalla, hieronnalla ja hoidoilla sekä kauneuskeskus lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Parkkipaikka. Salalahin keskustaan on noin 17 km.

Ateriat

All Inclusive. Joulun (24.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

Al Souk

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30.
  • Myöhäinen aamiainen, klo 10.30-11.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.30-22.00.

Aubergine

  • À la carte, klo 18.30-22.00

Juomat

  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia kuten kahvia, teetä, mehua, limua ja vettä, klo 07.00-23.30.
  • Rajoittamattomasti olutta, viiniä ja paikkallisia juomia, klo 12.00-15.00 ja 18.00-23.00 lauantaista torstaihin, klo 14.00-23.30 ja perjantaisin.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Tärkeä tieto koskien lentoja Omaniin / Talvi 2019-2020

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Omaniin on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.