Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach sijaitsee aivan samannimisen rannan vieressä. Hotelli sijaitsee kauniilla alueella mäntyjen katveessa, ja Zlatni Ratin kaunis ranta on yksi Kroatian suosituimmista ja valokuvatuimmista rannoista.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

5,7 10:stä
Perustuu 3 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 105 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellilta on mukava mäntypuiden reunustama kävelyreitti Bolin kylään, josta löytyy viihtyisiä ravintoloita, ja samaa reittiä pääset myös rannalle.

Allaspyyhkeet valmiina huoneissa/huoneistoissa. Ravintola ja baari, jossa tarjolla aamiaispöytä, lounas ja à la carte -illallinen.

Maksuton wifi koko hotellissa. Silitystarvikkeet lainattavissa vastaanotosta. Maksullinen pysäköinti.

Bracin saareen on helppo tutustua vuokra-autolla. Bolista Splitiin kulkee katamaraanivene, venematka kestää noin 1h/suunta. Suosittelemme myös yöpymistä Splitissä.

Voit vapaasti vuokrata auton ja tutustua Bracin saareen ja sen laventeli-, manteli- ja viikunaviljelmiin. Bolista Splitiin kulkee katamaraani, venematka kestää noin 1 tunti yhteen suuntaan. Suosittelemme yöpymistä Splitissä ja tutustumaan kauniiseen kaupunkiin.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Aamiainen tarjotaan 08.00-11.00.

Hotellit Brac

Bluesun Elaphusa

Hotelli Bluesun Elaphusa on mukava perhehotelli suositulla Bolin alueella Bracin saarella. Isolla allasalueella viihtyy koko perhe, ja allasbaarista voi tilata virvokkeita. Kannattaa piipahtaa myös spa-osastolla, jossa on tarjolla hemmotteluhoitoja ja hierontaa rentouttavassa ympäristössä.

Bluesun Borak

Bluesun Borak on raikas hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla mäntypuiden keskellä. Oksien välistä avautuu näkymä merelle. Hotelli sijaitsee Kroatian kuvatuimman rannan, Zlatni Ratin, ja Bolin kylän välissä. Hotellin ja pikkukivirannan välissä on pieni rantakatu, ja täällä voit viettää lomapäiviä niin altaalla kuin rannallakin.

Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca sijaitsee Bolin laitamilla Bracin saarella, lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisalta ja kauniilta Zlatni Ratin rannalta. Loistava hotelli koko perheelle, sillä täällä on suuri allasaluee, jossa lapsille on oma lastenallas, joka on kuin tehty vesileikeille. Tähän sisältyy myös täysihoito juomat ja jäätelöä lapsille!