Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca sijaitsee Bolin laitamilla Bracin saarella, lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisalta ja kauniilta Zlatni Ratin rannalta. Loistava hotelli koko perheelle, sillä täällä on suuri allasaluee, jossa lapsille on oma lastenallas, joka on kuin tehty vesileikeille. Tähän sisältyy myös täysihoito juomat ja jäätelöä lapsille!


Huonetyyppi

Standard-huone 1-2 hengelle. Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli oli tosi siisti, alue kaunis ja sijainti mainio. Huoneistossa ilmastointi toimi täydellis...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 695 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri allasalue, jossa kaksi allasta, jotka yhdistyvät toisiinsa sillan alla. Allasbaari, jossa tarjoillaan välipaloja ja juomia päivän aikana. Erillinen lastenallas. Altaiden aurinkotuolit ja -varjot maksutta asiakkaiden käytössä. Allas- ja rantapyyhkeet lisämaksulla. Lyhyt kävelymatka pikkukivirannalta, lisäksi Zlatni Rat että Bol ovat noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rantapromenadi kohti Bola on mäntyjen varjostamaa ja on hyvä valinta miellyttävälle ja virkistävälle kävelylle.

Buffetravintola, jossa nautit täysihoitoon sisältyvät ateriat, aamiaisen, lounaan ja illallisen. Siisti pukeutuminen illallisella. Cocktail Bar Bolerossa voit istua mäntyjen varjossa ja nauttia juomista, kahvista ja makeisista sekä elävästä musiikista.

Hotellissa on kuntosali. Käytössäsi on 20 tenniskenttää - kenttä, pallot ja mailat lisämaksulla. Hotellin henkilökunta järjestää aktiviteetteja, kuten rantalentopalloa, vesiaerobicia, tanssitunteja, erilaisia pallopelejä uima-altaassa ja joogaa. Siellä on myös pöytätennis ja darts. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, englantia puhuva henkilökunta. Leikkikenttä.

Wifi lisämaksulla vastaanotossa. Pysäköinti maksullinen. Hotelli koostuu 14 rakennuksesta, joissa on kaksi kerrosta.

Ateriat

Sisältää

  • Täysihoito (aamiais- , lounas-, ja illallispöytä) sis. juomat.

Täysihoito sisältää aamiais-, lounas- ja illallispöydän. Aamiainen tarjoillaan klo 07.00-10.00, lounas klo 12.00-14.00 ja illallinen klo 19.00-21.00. Lounaalla ja illallisella sisältyy paikallinen olut, puna- tai valkoviini, sooda, mehu ja vesi sekä kahvi ja tee. Jäätelöä lapsille klo 17.00-18.00.

Perhehotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Brac

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach sijaitsee aivan samannimisen rannan vieressä. Hotelli sijaitsee kauniilla alueella mäntyjen katveessa, ja Zlatni Ratin kaunis ranta on yksi Kroatian suosituimmista ja valokuvatuimmista rannoista.

Bluesun Elaphusa

Hotelli Bluesun Elaphusa on mukava perhehotelli suositulla Bolin alueella Bracin saarella. Isolla allasalueella viihtyy koko perhe, ja allasbaarista voi tilata virvokkeita. Kannattaa piipahtaa myös spa-osastolla, jossa on tarjolla hemmotteluhoitoja ja hierontaa rentouttavassa ympäristössä.

Bluesun Borak

Bluesun Borak on raikas hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla mäntypuiden keskellä. Oksien välistä avautuu näkymä merelle. Hotelli sijaitsee Kroatian kuvatuimman rannan, Zlatni Ratin, ja Bolin kylän välissä. Hotellin ja pikkukivirannan välissä on pieni rantakatu, ja täällä voit viettää lomapäiviä niin altaalla kuin rannallakin.