Kokemuksia Bluesun Holiday Village Bonaca -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 10 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisteys, puutarha ja miljöö
-
Kuntosali ei ollut niin hyvä kun ennakkotiedoissa ilmoitettiin. Hotellilla ei ollut lainkaan omaa ranta-aluetta.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bluesun Holiday Village Bonaca -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

662 arvostelua
Erinomainen
 
223
Erittäin hyvä
 
249
Hyvä
 
122
Ei kovin hyvä
 
39
Huono
 
29

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2019

Kirjoittanut Reissuvaimo

Thanks Dora and Karim

Hotellin allasalue oli siisti ja huone oli myös hyvässä kunnossa. Siivous pelasi. Dora ja Karim olivat mahtavia. He huolehtivat hienosti niin pienistä kuin isoistakin vieraista. Lastenkerhosta tuli altaalle aina iloinen lomalainen.

 
13.10.2017

Kirjoittanut annikas436 Rovaniemi, Suomi

All inclusive

Kolmen tähden arvoinen kokonaisuus. All inclusive, kun haluat sen, ihan käypä valinta. Ei liikuntarajoitteisille; paljon rappuja. Ruoka ihan syötävää, riittävästi valinnanvaraa. Asiakaspalvelussa parantamisen varaa.

 
15.9.2015

Kirjoittanut Niina46 Helsinki, Suomi

Lomamatka

Hotelli aivan ihana, ruoka super hyvää (en yleensä syö lihaa ulkomailla mutta nyt veti voiton), missään reissuilla en ole ikinä syönyt niin hyvin kuin Bluesun Bonacassa, Kroatia- Brac. Hotelli sopivan matkan päässä kaikesta. Yksi miinus: huoneessa ei ollut jääkaappia! Muutoin ilmastointi ja kassakaappi kuuluivat hintaan, eli niistä ei mennyt ylimääräistä. Tämä erittäin positiivinen yllätys. Täyden 10 hotelli. Tykkäsin henkilökuntaa myöten :). Wi-Fi huono.... kuormittui liikaa.

 
15.9.2013

Kirjoittanut its-a-social Bristol, Yhdistynyt kuningaskunta

Ei todellakaan kolmen tähden, älä tule höynäytetyksi

Saavuin perheeni kanssa iltapäivällä. Aula on tavanomainen, mutta henkilökunta avuliasta. Kantajaa ei ole ja meidät lähetettiin etsimään huonettamme matkalaukkujemme kanssa. Meillä kesti hetki laukkujemme kanssa löytää huone. Maksoimme päivityksestä, mutta emme olleet varmojen tämän ja muiden huoneiden välillä. Huone oli hirvittävä, aivan kuin asunnoksi muunnettu ulkovessa. Lampunvarjostomia ei ollut, seinästä tuli ulos vain johto ja sen päässä lamppu. TV oli 70-luvulta. Sängyt vanhoja, oransseilla peitoilla, aivan sellaisilla mitä mummollani oli. Huone oli pimeä. Aluetta ei ollut hoidettu, vain kuivunutta nurmikkoa. Jätimme matkalaukkumme ja menimme uima-altaan alueella... näkymät betonirakennuksiin. Auringonottotuoleja ei ollut eikä myöskään aurinkovarjoja, joten varjoa ei ollut... tuolin saadaksesi sinun täytyy selkeästi herätä aamuvarhain. Nyt olimme nähneet tarpeeksi, kävelimme vastaanottoon ja pyysimme muuttoa. Vastaanoton nainen sanoi: "Ettekö tienneet, että tämä on kolmen tähden hotelli", vastasinkin "tämä on kyllä kahden tähden". Saimme muuton Bluesun Elaphusaan joka olikin upea ja ainakin kaksi tähteä korkealla kuin tämä, öhh, hotelli. Kirjoitan arvostelun ihastuttavastai Elaphusasta.

 
26.5.2024

Kirjoittanut Josh1893 Neuhausen auf den Fildern, Saksa

Insgesamt sehr enttäuschend

Keine Empfehlung für deutsche Familien, die nicht über TUI gebucht haben. Bereits am ersten Tag mussten wir leider feststellen, dass es zwei separate Miniclubs gibt. Einen für deutsche Kinder, jedoch nur wenn über TUI gebucht wurden. Einen weiteren Miniclub, ohne Programm, in dem kein einziges Kind zu Gast war. Ich habe im Vorfeld extra die Bluesun Hotline kontaktiert, um mich über das Hotel zu informieren und habe diese Information nicht erhalten. Der neue, angeblich beheizte Pool ist eiskalt und somit auch keine Alternative. Die Vorfreude eines sechsjährigen Kindes ist leider bei uns in pure Enttäuschung umgeschlagen. Wir waren sicher das letzte Mal hier und gehen in Zukunft wieder in Hotels der Kette Valamar. Diese kann ich für Familien uneingeschränkt empfehlen und es können Nachbarhotels kostenlos mitbenutzt werden, das ist bei Bluesun ebenfalls nur gegen Aufpreis möglich. Insgesamt eine große Enttäuschung Im übrigen hab sich die in verschiedenen Rezessionen erwähnten kostenlosen Parkplätze inzwischen bei 8€ pro Tag eingependelt Die Sauberkeit in den Zimmern ist leider ebenfalls nicht gegeben… unschön vor allem die Seife vom Vorgänger in der Dusche zu haben