Kokemuksia Bluesun Holiday Village Bonaca -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bluesun Holiday Village Bonaca -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

651 arvostelua
Erinomainen
 
218
Erittäin hyvä
 
248
Hyvä
 
120
Ei kovin hyvä
 
37
Huono
 
28

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2019

Kirjoittanut Reissuvaimo

Thanks Dora and Karim

Hotellin allasalue oli siisti ja huone oli myös hyvässä kunnossa. Siivous pelasi. Dora ja Karim olivat mahtavia. He huolehtivat hienosti niin pienistä kuin isoistakin vieraista. Lastenkerhosta tuli altaalle aina iloinen lomalainen.

 
13.10.2017

Kirjoittanut annikas436 Rovaniemi, Suomi

All inclusive

Kolmen tähden arvoinen kokonaisuus. All inclusive, kun haluat sen, ihan käypä valinta. Ei liikuntarajoitteisille; paljon rappuja. Ruoka ihan syötävää, riittävästi valinnanvaraa. Asiakaspalvelussa parantamisen varaa.

 
15.9.2015

Kirjoittanut Niina46 Helsinki, Suomi

Lomamatka

Hotelli aivan ihana, ruoka super hyvää (en yleensä syö lihaa ulkomailla mutta nyt veti voiton), missään reissuilla en ole ikinä syönyt niin hyvin kuin Bluesun Bonacassa, Kroatia- Brac. Hotelli sopivan matkan päässä kaikesta. Yksi miinus: huoneessa ei ollut jääkaappia! Muutoin ilmastointi ja kassakaappi kuuluivat hintaan, eli niistä ei mennyt ylimääräistä. Tämä erittäin positiivinen yllätys. Täyden 10 hotelli. Tykkäsin henkilökuntaa myöten :). Wi-Fi huono.... kuormittui liikaa.

 
15.9.2013

Kirjoittanut its-a-social Bristol, Yhdistynyt kuningaskunta

Ei todellakaan kolmen tähden, älä tule höynäytetyksi

Saavuin perheeni kanssa iltapäivällä. Aula on tavanomainen, mutta henkilökunta avuliasta. Kantajaa ei ole ja meidät lähetettiin etsimään huonettamme matkalaukkujemme kanssa. Meillä kesti hetki laukkujemme kanssa löytää huone. Maksoimme päivityksestä, mutta emme olleet varmojen tämän ja muiden huoneiden välillä. Huone oli hirvittävä, aivan kuin asunnoksi muunnettu ulkovessa. Lampunvarjostomia ei ollut, seinästä tuli ulos vain johto ja sen päässä lamppu. TV oli 70-luvulta. Sängyt vanhoja, oransseilla peitoilla, aivan sellaisilla mitä mummollani oli. Huone oli pimeä. Aluetta ei ollut hoidettu, vain kuivunutta nurmikkoa. Jätimme matkalaukkumme ja menimme uima-altaan alueella... näkymät betonirakennuksiin. Auringonottotuoleja ei ollut eikä myöskään aurinkovarjoja, joten varjoa ei ollut... tuolin saadaksesi sinun täytyy selkeästi herätä aamuvarhain. Nyt olimme nähneet tarpeeksi, kävelimme vastaanottoon ja pyysimme muuttoa. Vastaanoton nainen sanoi: "Ettekö tienneet, että tämä on kolmen tähden hotelli", vastasinkin "tämä on kyllä kahden tähden". Saimme muuton Bluesun Elaphusaan joka olikin upea ja ainakin kaksi tähteä korkealla kuin tämä, öhh, hotelli. Kirjoitan arvostelun ihastuttavastai Elaphusasta.

 
21.9.2023

Kirjoittanut GrahamP19gv Chepstow, Yhdistynyt kuningaskunta

Good hotel for a family

While this was not a perfect place for a retired couple it had a lot going for it. The room was fresh and clean, and the meals were very good. The buffet always had a good choice of decent quality food. The only downside in the restaurant was that because it is basically a family resort it was often like a noisy school canteen. There was also not much to do after your evening meal with just two outdoor bars which were quite soulless once the children’s entertainment was over at 9 o’clock. Staff were friendly and helpful, and it was in a great location, but not really the best fit for retirees.