Bluesun Elaphusa

Hotelli Bluesun Elaphusa on mukava perhehotelli suositulla Bolin alueella Bracin saarella. Isolla allasalueella viihtyy koko perhe, ja allasbaarista voi tilata virvokkeita. Kannattaa piipahtaa myös spa-osastolla, jossa on tarjolla hemmotteluhoitoja ja hierontaa rentouttavassa ympäristössä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1‒2 hengelle. Superior-huoneita 2‒3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamupalabuffet
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1048 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Bluesun Elaphusa koostuu neljästä erillisestä rakennuksesta ja sijaitsee pinjapuiden siimeksessä lähellä kuuluisaa Zlatni Ratin rantaa. Suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas, allasbaari sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeitä panttia vastaan. Allasbaari.

Suositussa buffetravintolassa tarjoillaan aamiainen sekä illallinen. Viihtyisän, hotellin kellarikerroksessa sijaitseva à la carte -ravintola Tavern Vallumin tunnelma vie ajatukset roomalaisten aikaan. Illallisella ravintolassa tarjoillaan dalmatian alueen erikoisuuksia. Yökerho ja useita baareja.

Autoton kävelypolku Boliin on kuin tehty aamukävelyitä varten, sillä suurin osa tiestä on mäntyjen varjossa. Hotellin kylpylässä voit treenata ja rentoutua, sillä siellä on hienokuntosali tai sisäuima-allas suolavedellä. Siellä on myös poreallas, sauna ja erilaisia hoitoja (lisämaksulla).

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Keilaus lisämaksulla. Vesiurheilu ja tennis ovat saatavilla hotellin lähellä (ei hotellin palveluita). Iltaviihteen ja yökerhojen äänet saattavat tuntua häiritseviltä joissakin huoneissa. Jyrkkä mäki alas rannalle.

Maksullinen ulkopysäköinti.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Kun aikuiset ostavat puolihoidon, 2-11 -vuotiaat syövät maksutta.

Hotellit Brac

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach sijaitsee aivan samannimisen rannan vieressä. Hotelli sijaitsee kauniilla alueella mäntyjen katveessa, ja Zlatni Ratin kaunis ranta on yksi Kroatian suosituimmista ja valokuvatuimmista rannoista.

Bluesun Borak

Bluesun Borak on raikas hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla mäntypuiden keskellä. Oksien välistä avautuu näkymä merelle. Hotelli sijaitsee Kroatian kuvatuimman rannan, Zlatni Ratin, ja Bolin kylän välissä. Hotellin ja pikkukivirannan välissä on pieni rantakatu, ja täällä voit viettää lomapäiviä niin altaalla kuin rannallakin.

Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca sijaitsee Bolin laitamilla Bracin saarella, lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisalta ja kauniilta Zlatni Ratin rannalta. Loistava hotelli koko perheelle, sillä täällä on suuri allasaluee, jossa lapsille on oma lastenallas, joka on kuin tehty vesileikeille. Tähän sisältyy myös täysihoito juomat ja jäätelöä lapsille!