Bluesun Elaphusa

  • Lähellä Zlatni Ratin rantaa

Hotelli Bluesun Elaphusa on mukava perhehotelli suositulla Bolin alueella Bracin saarella. Isolla allasalueella viihtyy koko perhe, ja allasbaarista voi tilata virvokkeita. Kannattaa piipahtaa myös spa-osastolla, jossa on tarjolla hemmotteluhoitoja ja hierontaa rentouttavassa ympäristössä.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1‒2 hengelle. Superior-huoneita 1‒3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 963 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Bluesun Elaphusa koostuu neljästä erillisestä rakennuksesta ja sijaitsee pinjapuiden siimeksessä lähellä kuuluisaa Zlatni Ratin rantaa. Suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas, allasbaari sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeitä panttia vastaan. Allasbaari.

Suositussa buffetravintolassa tarjoillaan aamiainen sekä illallinen. Viihtyisän, hotellin kellarikerroksessa sijaitseva á la carte -ravintola Tavern Vallumin tunnelma vie ajatukset roomalaisten aikaan. Illallisella ravintolassa tarjoillaan dalmatian alueen erikoisuuksia. Täydellinen paikka lounaalle tai välipalalle on rannalla sijaitseva ravitola Borak, jossa voi iltaisin nauttia romanttisesta illallisesta ja elävästä musiikista. Yökerho ja useita baareja.

Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tilossa. Lisämaksusta suuri kuntokeskus jossa mm. sisäallas suolavedellä, jacuzzi, sauna ja hierontaa. Keilarata lisämaksusta. Englanninkielinen lastenhoitopalvelu lisämaksusta. Vesiurheilulajeja ja tennistä lähellä hotellia. Iltaohjelman ja yökerhon äänet saatetaan kokea häiritseviksi joissakin huoneissa. Rannalle kulku jyrkkää mäkeä pitkin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito ja täysihoito lisämaksusta. Kun aikuiset ostavat puoli- tai täysihoidon, 2-11 -vuotiaat syövät ilmaiseksi

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus