Bluesun Elaphusa

  • Lähellä Zlatni Ratin rantaa
  • Pidetty illallispöytä

Hotelli Bluesun Elaphusa on mukava perhehotelli suositulla Bolin alueella Bracin saarella. Isolla allasalueella viihtyy koko perhe, ja allasbaarista voi tilata virvokkeita. Kannattaa piipahtaa myös spa-osastolla, jossa on tarjolla hemmotteluhoitoja ja hierontaa rentouttavassa ympäristössä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1‒2 hengelle. Superior-huoneita 1‒3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 998 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Bluesun Elaphusa koostuu neljästä erillisestä rakennuksesta ja sijaitsee pinjapuiden siimeksessä lähellä kuuluisaa Zlatni Ratin rantaa. Suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas, allasbaari sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeitä panttia vastaan. Allasbaari.

Suositussa buffetravintolassa tarjoillaan aamiainen sekä illallinen. Viihtyisän, hotellin kellarikerroksessa sijaitseva à la carte -ravintola Tavern Vallumin tunnelma vie ajatukset roomalaisten aikaan. Illallisella ravintolassa tarjoillaan dalmatian alueen erikoisuuksia. Täydellinen paikka lounaalle tai välipalalle on rannalla sijaitseva ravintola Borak, jossa voi iltaisin nauttia romanttisesta illallisesta ja elävästä musiikista. Yökerho ja useita baareja.

Maksuton wifi yleisissä tilossa. Lisämaksusta suuri kuntokeskus jossa mm. sisäallas suolavedellä, jacuzzi, sauna ja hierontaa. Keilarata lisämaksusta. Englanninkielinen lastenhoitopalvelu lisämaksusta. Vesiurheilulajeja ja tennistä lähellä hotellia. Iltaohjelman ja yökerhon äänet saatetaan kokea häiritseviksi joissakin huoneissa. Rannalle kulku jyrkkää mäkeä pitkin.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Kun aikuiset ostavat puolihoidon, 2-11 -vuotiaat syövät maksutta.

Hotellit Brac

Villa Dzamonja

Villa Dzamonja on perheomisteinen huoneistohotelli Bolissa, jossa asut oliivipuiden ja pinjojen katveessa ja meri on aivan oven ulkopuolella. Huoneistot ovat siistejä. Hotelli koostuu kahdesta osasta, joista vanhemman osan huoneita on päivitetty. Ateriat eivät sisälly hintaan, mutta aamiaisen voit tilata lisämaksusta. Bolin ravintolat, pienet putiikit ja iltariennot ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kolmen minuutin kävelymatkan päässä Bolin torilta ja kymmenen minuutin päässä Zlatni Rat Beachin kävelykadulta.

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach sijaitsee aivan samannimisen rannan vieressä. Hotelli sijaitsee kauniilla alueella mäntyjen katveessa, ja Zlatni Ratin kaunis ranta on yksi Kroatian suosituimmista ja valokuvatuimmista rannoista.

Bluesun Borak

Bluesun Borak on raikas hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla mäntypuiden keskellä. Oksien välistä avautuu näkymä merelle. Hotelli sijaitsee Kroatian kuvatuimman rannan, Zlatni Ratin, ja Bolin kylän välissä. Hotellin ja pikkukivirannan välissä on pieni rantakatu, ja täällä voit viettää lomapäiviä niin altaalla kuin rannallakin.