Kokemuksia Bluesun Elaphusa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bluesun Elaphusa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

988 arvostelua
Erinomainen
 
450
Erittäin hyvä
 
369
Hyvä
 
113
Ei kovin hyvä
 
32
Huono
 
24

Viimeisimmät 5 arviota

18.8.2018

Kirjoittanut jennariina28 Seinäjoki, Suomi

Viikko Elaphusassa

Viihtyisä hotelli ja hyvä sijainti. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Ainoa miinus oli muurahaiset! Ilmeisesti ongelma koko hotellissa, sillä niitä näkyi sekä aulassa, käytävillä että meidän kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa huoneessa. Siivooja kävi niitä pyynnöstämme myrkyttämässä ja se tehosikin hyvin, ainakin joksikin aikaa.

 
17.5.2018

Kirjoittanut TuomasL184 Levi, Suomi

Mahtava luksushotelli

Tulimme aurinkomatkojen järjestämällä matkalla toukokuussa. Turisteja oli vielä vähän, mutta ilmeisesti räjähtää kesäkuussa. Hotelli on erinomaisen hieno, loistava palvelu, paikat siistejä ja tekemistä riittää. Löytyy kuntosalia, kylpylä hoitoja, keilaradat, tenniskentät, yökerho yms. Tähän hotelliin kannattaa suunnata ilman muuta, jos arvostaa luksusta. 5/5!

 
16.10.2017

Kirjoittanut 888piiap

Lomailua lokakuussa

Enemmänkin kolmentähden hotelli, aamiainen ok, lähellä rantaa , ulkoallas odotetusti kylmä lokakuussa, span palvelut tasokkaat, emme ruokailleet hotellilla, suosittelemme Ranc ravintolaa n.kilometrin päässä hotellilta.

 
13.10.2017

Kirjoittanut annikas436 Rovaniemi, Suomi

Siisti neljän tähden hotelli

Kaikin puolin toimiva neljän tähden paketti. Sijainti lähellä Zlatni Rat:in rantaa. Ystävällinen henkilökunta. Hotellilla monipuolista tarjontaa erilaisista ravintoloista, kylpyläpalveluun ja viihtyisään kuntosaliin kauniilla näköaloilla varustettuna. Yökerho jäi testaamatta, mutta sekin hotellista löytyisi. Suosittelemme!

 
22.5.2017

Kirjoittanut SaaraT79

Vacation in Elaphusa

Täällä on puhtaat paikat ja ohjelmaa altaalla päivisin, Luka (aktiviteetti henkilö) on mukava ja innostaa ihmisiä mukaan altaalla järjestettävään ohjelmaan. Ulkona oleva uima-altaan vesi oli hiukan liian kylmää. Lähellä sijaitsevat rannat ovat todella hienoja ja näkemisen arvoisia. Toivottavaa olisi että puolihoitoon, illalliseen kuuluisi juomat.