Bluesun Borak

Bluesun Borak on raikas hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla mäntypuiden keskellä. Oksien välistä avautuu näkymä merelle. Hotelli sijaitsee Kroatian kuvatuimman rannan, Zlatni Ratin, ja Bolin kylän välissä. Hotellin ja pikkukivirannan välissä on pieni rantakatu, ja täällä voit viettää lomapäiviä niin altaalla kuin rannallakin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kampanjahuoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 386 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bluesun Borak sijaitsee suoraan rannan yläpuolella, aivan Bolin kylän ulkopuolella Bracin saarella. Hotellilla on uima-allas, ja hotellin vieressä sijaitsee myös kuuluisa Zlatni Ratin ranta. Allasalueella on myös erillinen lastenallas sekä allas- ja snack-baari. Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä saatavilla panttia vastaan.

Hotellin noutopöytäravintolassa tarjoillaan aamiainen ja illallinen, ja aulabaarissa on tarjolla kevyitä aterioita päivän aikana. Alhaalla rannalla on hotellin à la carte -ravintola Borak Beach Restaurant, jossa tarjoillaan perinteisiä ruokia Välimeren alueen keittiöistä, ja josta on näköala Zlatni Ratin rannalle. Elävää musiikkia iltaisin.

Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-11-vuotiaille lapsille, jossa on englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka. Kuntosali. Useita maksullisia tenniskenttiä. Hotellin alapuolella olevalla rannalla on aurinkotuoleja, aurinkovarjoja ja vesiurheilulajeja, kuten banaanivene, SUP, purjelautailu ja leijalautailu - kaikki lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pysäköinti lisämaksusta. Portaita ja tasoeroja hotellin alueella ja sen ulkopuolella. Noin 1 kilometri Bolin keskustaan, osan matkasta voi kävellä mäntypuiden varjossa. Hotellin alapuolella oleva ranta on pikkukiviranta, jossa on myös kalaravintola. Noin 800 metriä Zlatni Ratin hienolle rannalle. Hotellissa on kolme rakennusta, joissa on kaksi, kolme tai neljä kerrosta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Kun aikuiset ostavat lisämaksullisen puolihoidon ennen matkaa, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

Hotellit Brac

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach sijaitsee aivan samannimisen rannan vieressä. Hotelli sijaitsee kauniilla alueella mäntyjen katveessa, ja Zlatni Ratin kaunis ranta on yksi Kroatian suosituimmista ja valokuvatuimmista rannoista.

Bluesun Elaphusa

Hotelli Bluesun Elaphusa on mukava perhehotelli suositulla Bolin alueella Bracin saarella. Isolla allasalueella viihtyy koko perhe, ja allasbaarista voi tilata virvokkeita. Kannattaa piipahtaa myös spa-osastolla, jossa on tarjolla hemmotteluhoitoja ja hierontaa rentouttavassa ympäristössä.

Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonacaa ympäröivät oliivipuut, sypressit ja tuoksuvat yrtit - täydellinen hotelli koko perheelle. Täällä voit uida rannalla ja hotellin mukavalla allasalueella, jossa lapsille on tehty oma lastenallas. Hauskoja vesipelejä. Hotelli sijaitsee Bolin laitamilla Bracin saarella ja lyhyen kävelymatkan päässä on kuuluisa ja kaunis Zlatni Rat -ranta. Täysihoito sisältää kaikki ateriat aamusta iltaan sekä juomat ja jäätelöä lapsille!