The Bay Hotel and Suites

  • Yksityinen hotellin ranta
  • Rauhallinen ja lapsiystävällinen
  • Tekemistä koko perheelle
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

The Bay Hotel and Suites on moderni hotelli vehreässä ympäristössä Vasilikoksen kylässä. Hotellin lähistöllä on muutamia Zakynthoksen parhaista rannoista. Hotellilla on aktiviteetteja myös sinulle, joka etsit vaihtelua uinnista ja altaalla rentoutumisesta.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviitti 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,9 10:stä
Perustuu 9 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 854 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

The Bay Hotel & Suites koostuu yhdeksästä rakennuksesta ja se sijaitsee aivan rannalla Vasilikoksessa. Vehreällä hotellialueella on pääallas, erillinen lastenallas ja allas-/snackbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä altaalla että hotellin yksityisellä rannalla. Hotellilta The Bay Hotel & Suites on kävelyetäisyys St. Nicholaksen ja Banana Beachin rannoille, joissa on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä vesiurheilulajeja lisämaksusta.

Buffetravintola, jossa kattava valikoima kansainvälisiä makuja, ja voit valita istutko sisätiloissa vai ulkoterassilla. Maksuton kuntosali. Maksuttomia urheilulajeja, kuten tennis, koripallo ja beach volley. Biljardi lisämaksusta. Spa, jossa hierontaa, sauna ja jacuzzi lisämaksusta. Hotellin lastenkerho englanninkielisten ohjaajien vetämänä. Leikkipaikka.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Osassa kahden hengen huoneita: Aamiaispöytä. Osassa kahden hengen huoneita ja sviittejä: Puolihoito.

Hyvä tietää

Hotellialueella korkeuseroja.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.