Zakynthos kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Keskihinta illalliselle kreikkalaisella salaatilla ja moussakalla on noin 13 €. Olut maksaa noin 3-4 €.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Zakinthoksen lentokentältä Tsilivin hotelleihin kestää noin 30 minuuttia, Tragakiin noin 50 minuuttia. Laganasiin ja Argassiin noin 15 minuuttia ja Kalamakiin noin 10 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Rannat:

Zakinthoksen kauneimmat hiekkarannat sijaitsevat saaren itä- ja etelärannikoilla, jossa sijaitsee myös Laganasin rantalomakohteemme sekä Vassilikosin niemimaa. Täältä löytyy hienohiekkaisia ja matalia rantoja, jotka ovat myös lapsiystävällisiä. Osassa rantoja, joissa esiintyy merikilpikonnia, on rajoituksia. Myös Kalamasissa on hieno hiekkaranta. Tsilivistä löytyy hienohiekkainen, matala ranta ja täällä voit vuokrata myös polku- ja moottoriveneitä. Useimmilla rannoilla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja. Argassissa on pieniä rantakaistaleita hotellien ulkopuolella.

Iltaelämä:

Yöelämä keskittyy Laganasiin; musiikki soi baareissa ja yökerhoissa aamuyön tunneille. Tsivilissä on myös yöelämää. Argassissa tunnela on rauhallisempi, mutta täältäkin löytyy baareja ja ravintoloita. Kalamakissa yöelämä on rauhallista ja baareja on vain muutama.

Julkinen liikenne:

Laganasista ja Argassista on bussiyhteydet Zakinthosin kaupunkiin sekä muihin suurempiin saaren kohteisiin. Skinarista on päivittäinen lauttayhteys pohjoiseen, Kefalonian saarelle. Zakinthosin kaupungista on säännöllinen lauttayhteys mantereelle, Killiniin. Saarella on paljon takseja sekä mahdollisuus vuokrata autoja, moottoripyöriä ja skoottereita.

Aktiviteetit:

Vesiurheiluaktiviteetteja löytyy mm. Laganesista ja Tsilivistä. Laganesissa voi myös snorklata ja sukeltaa. Saarella voi myös riippuliitää, ratsastaa ja pelata tennistä.