Avaton Resort & Spa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Avaton Resort & Spa sijaitsee upealla paikalla jyrkänteellä Calderassa, Santorinilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Ravintola valmistaa annoksia paikallisista ja tuoreista raaka-aineista ja täällä voit illallistaa upein merinäkymin. Nauti lomapäivistä allasalueella tai hemmottele itseäsi hotellin spassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 2-3 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 349 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Avaton Resort & Spa sijaitsee Imeroviglin kallioilla ja täältä on upeat merinäkymät. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin valkoisine julkisivuineen.

Allasalueelta on esteetön merinäkymä ja täällä on aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Päivän aikana tarjolla on snacksejä ja coctaileja allasalueella. Rannalle on pari kilometriä ja täältä löytyy vuokrattavissa olevia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pari tavernaa.

Ruoka ja juoma

Hotellin ravintolassa käytetään paikallisia ja tuoreita raaka-aineita. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan à la carte-listalta. Viinilistalta löydät valikoiman Kreikan parhaita viinejä. Mahdollisuus myös illallistaa upeissa maisemissa Calderan reunalla tai tulivuoren rotkon kupeessa. Mikäli syöt mielummin huoneessa, hotellista löytyy huonepalvelu.

Spa ja hyvinvointi

Tasokas spa, josta löytyy erilaisia altaita sekä höyrysauna, sadesuihku, hierontaa ja kauneushoitoja (lisämaksusta). Hoitohuone pareille.

Tutustu ympäristöön

Noin 2 kilometriä Firaan, Santorinin pääkaupunkiin, jossa on erilaisia ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa