Avaton Resort & Spa

Avaton Resort & Spa sijaitsee upealla paikalla jyrkänteellä Calderassa, Santorinilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Ravintola valmistaa annoksia paikallisista ja tuoreista raaka-aineista ja täällä voit illallistaa upein merinäkymin. Nauti lomapäivistä allasalueella tai hemmottele itseäsi hotellin spassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 2-3 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Yksilöllisyys, näköala, henkilöstö-erityisesti zoe ja Bessiie
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 364 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Avaton Resort & Spa sijaitsee Imeroviglin kallioilla ja täältä on upeat merinäkymät. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin valkoisine julkisivuineen.

Allasalueelta on esteetön merinäkymä ja täällä on aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Päivän aikana tarjolla on snacksejä ja coctaileja allasalueella.

Ruoka ja juoma

Hotellin ravintolassa käytetään paikallisia ja tuoreita raaka-aineita. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan à la carte-listalta. Viinilistalta löydät valikoiman Kreikan parhaita viinejä. Mahdollisuus myös illallistaa upeissa maisemissa Calderan reunalla tai tulivuoren rotkon kupeessa. Mikäli syöt mielummin huoneessa, hotellista löytyy huonepalvelu.

Spa ja hyvinvointi

Tasokas spa, josta löytyy erilaisia altaita sekä höyrysauna, infrapunasauna, hierontaa ja kauneushoitoja (lisämaksusta). Hoitohuone pareille.

Tutustu ympäristöön

Noin 2 kilometriä Firaan, Santorinin pääkaupunkiin, jossa on erilaisia ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Caldera

El Greco Resort & Spa

El Greco on rakennettu Santorinille ominaiseen tyyliin. Useita allasalueita, jacuzzi ja erillinen lastenallas pienille vesipedoille. Nauti kreikkalaisen keittiön herkuista, rentouttavasta spasta ja Santorinin pääalue Firasta, jonne on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Andromeda Villas

Andromeda Villas on tyylikäs hotelli, joka sopii erinomaisesti romanttiseen lomaan. Ravintolassa pääset nauttimaan herkullisia makuja huikeaa auringonlaskua ihaillen. Täydellistä rentoutumista etsivän kannattaa varata sviitti, jolloin nautit hetkistä omassa poreammeessa.

Kafieris Blue

Allasalueelta on upeat maisemat Aegeaninmerelle. Täällä majoitut yksiöissä ja Firan keskusta ravintoloineen, kauppoineen ja baareineen on kävelymatkan päässä.

Caldera's Lilium

Caldera's Liliumista on henkeäsalpaavan kauniit näkymät – auringonlaskut ovat kuin elokuvista! Hotellin vieraanvarainen henkilökunta pitää huolen että nautit lomastasi täällä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat.

Santorini Palace

Santorini Palacen altaalla voit nauttia panoramanäkymistä Egeanmerelle. Kun nälkä yllättää, voit tilata purtavaa hotellin allasbaarista tai ravintolasta. Täällä olet vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisan Calderan reunasta.

Regina Mare

Hotelli Regina Maressa on mieleenpainuvat näkymät Egeanmerelle. Imeroviglin rauhallinen ja kaunis ympäristö luo rentouttavan ilmapiirin lomalle. Voit viettää aurinkoisia päiviä altaalla, tai tutustua alueen vaellusreitteihin ja paikallisiin tavernoihin ja kauppoihin.

Caldera's Dolphin Suites

Caldera's Dolphin Suites -hotellissa on vieraanvarainen tunnelma. Voit nauttia upeasta merinäköalasta hotellialueelta. Nauti leppoisista lomapäivistä ja merituulesta hotellin tyylikkäällä allasalueella.

Kallos Imar

Kallos Imar sijaitsee Messarian pienessä kylässä, keskellä kuvankaunista Santorinin saarta. Hotellin allas on mukava kokoontumispaikka päivisin, ja hotellin ravintola tarjoilee ruokia päivisin. Lähde mukaan hotellin järjestämille retkille viinitilalle tai keramiikkapajoille ympäri saarta.