Avaton Resort & Spa

Avaton Resort & Spa sijaitsee upealla paikalla jyrkänteellä Calderassa, Santorinilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Ravintola valmistaa annoksia paikallisista ja tuoreista raaka-aineista ja täällä voit illallistaa upein merinäkymin. Nauti lomapäivistä allasalueella tai hemmottele itseäsi hotellin spassa. Pariskunnille suosittelemme romanttisia sviittejä, joissa on kaksi parveketta ja jacuzzi.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Deluxe-huone 2-3 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 339 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä Avaton Resort & Spa sijaitsee Imeroviglin kallioilla ja täältä on upeat merinäkymät. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin valkoisine julkisivuineen. Allasalueelta on esteetön merinäkymä ja täällä on aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Päivän aikana tarjolla on snacksejä ja coctaileja allasalueella. Rannalle on pari kilometriä ja täältä löytyy vuokrattavissa olevia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pari tavernaa.

Hotellin ravintolassa käytetään paikallisia ja tuoreita raaka-aineita. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan à la carte-listalta. Mahdollisuus myös ilallistaa upeissa maisemissa Calderan reunalla tai tulivuoren rotkon kupeessa. Mikäli syöt mielummin huoneessa, hotellista löytyy huonepalvelu.

Tasokas spa, josta löytyy erilaisia altaita sekä höyrysauna, sadesuihku, hierontaa ja kauneushoitoja (lisämaksusta). Hoitohuone pareille.

Noin 2 kilometriä Firaan, Santorinin pääkaupunkiin, jossa on erilaisia ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Ateriat

Aamiainen.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa