Santorini Palace

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Santorini Palacen altaalta voit nauttia panoramanäkymistä Egeanmerelle. Kun nälkä yllättää, voit tilata purtavaa hotellin allasbaarista tai ravintolasta. Täällä olet vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisan Calderan reunasta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli oli hyvällä paikalla.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 750 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 6,5 km
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Santorini Palace tarjoaa puitteet rentouttavaan lomaan kauniissa ympäristössä. Hotellin altaalta on kaunis näköala merelle. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Uima-altaassa on erotettu osio lapsille. Allasbaari, jossa tarjoillaan välipaloja ja juomia.

Maksuton wifi. Hotellin ravintolassa on a la carte-menu sekä buffet. Maksuton kuntosali ja pöytätennis. Jacuzzi, sauna ja höyrysauna lisämaksusta. Mahdollisuus varata lisämaksullinen hieronta hotellin vastaanotosta, ja hotelli järjestää maksuttoman kuljetuksen hierontapaikkaan. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Ulkopysäköinti.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.