Deluxe-huone

Deluxe-huone suurella parivuoteella ja istuinryhmällä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari (lisämaksusta). Päivittäin täydennys mineraalivedellä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Apivitan kauneustuotteita. Kylpytakit ja tossut sekä flipflopit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Punaviinipullo ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Jaettu ulkotila. Siivous 7 krt/vk.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone suoralla allaspääsyllä. Suuri parisänky ja istuinryhmä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari (lisämaksusta). Päivittäin täydennys mineraalivedellä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Apivitan kauneustuotteita. Kylpytakit ja tossut sekä flipflopit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Punaviinipullo ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Jaettu ulkotila. Siivous 7 krt/vk.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Romanttisia sviittejä hotellin yläkerroksessa. Suuri parisänky ja istuinryhmä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari (lisämaksusta). Päivittäin täydennys mineraalivedellä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Apivitan kauneustuotteita. Kylpytakit ja tossut sekä flipflopit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Punaviinipullo ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Kaksi parveketta, joista toisessa on jacuzzi.Siivous 7 krt/vk.

Varatessasi sviitin hintaan sisältyy tunnin maksuton hoito spa-osastolla.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.