Deluxe-huone

Deluxe-huone suurella parivuoteella ja istuinryhmällä. Pullo viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari (lisämaksusta). Päivittäin täydennys vedellä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Jaettu ulkotila. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone suoralla allaspääsyllä. Pullo viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Suuri parisänky ja istuinryhmä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari (lisämaksusta). Päivittäin täydennys vedellä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Jaettu ulkotila. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Romanttisia sviittejä hotellin yläkerroksessa. Suuri parisänky ja istuinryhmä. Pullo viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari (lisämaksusta). Päivittäin täydennys vedellä. Espressokeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Kaksi parveketta, joista toisessa on jacuzzi.Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.