Deluxe-huone

Deluxe-huone jaetulla ulkotilalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Pullo viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari (lisämaksusta). Päivittäin täydennys vedellä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone suoralla allaspääsyllä. Pullo viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari (lisämaksusta). Päivittäin täydennys vedellä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Jaettu ulkotila. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on kaksi parveketta. Toisella parvekkeella lämmitetty jacuzzi. Huoneet sijaitsevat hotellin yläkerroksessa. Suuri parisänky ja istuinryhmä. Pullo viiniä ja hedelmiä saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari (lisämaksusta). Päivittäin täydennys vedellä. Espressokeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc.Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.