Regina Mare

  • Hotelli yli 16-vuotiaille
  • Upeat näkymät
  • Ihana allasalue
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Regina Maressa on mieleenpainuvat näkymät Egeanmerelle. Imeroviglin rauhallinen ja kaunis ympäristö luo rentouttavan ilmapiirin lomalle. Voit viettää aurinkoisia päiviä altaalla, tai tutustua alueen vaellusreitteihin ja paikallisiin tavernoihin ja kauppoihin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Caldera Dolphin on erittäin hyvä hotelli kauniilla, rauhallisella sijainnilla. Hyvät juoksumaasto...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 389 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 km
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Imeroviglissä sijaitseva Regina Mare hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat asiakkaat. Hotelli sijaitsee rinteessä upealla näkymällä Calderan ylle. Altaalla maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari, josta voi tilata yksinkertaisia annoksia. Huonepalvelu. Maksuton wifi.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 150 metrin päässä hotellilta, matkatavarat kuljetetaan hotellille asti. Ravintoloita ja kauppoja lähellä. Noin 2 kilometriä Firaan ja 5 kilometriä Vourvoulos-rannalle. Hotellilla korkeuseroja, ja hotellille johtaa jyrkät portaat.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.