Deluxe-huone

Kauniita deluxe-huoneita parivuoteella. Huoneita kutsutaan hotellin honeymoon-huoneiksi. Kylpytakki ja tohvelit. Pullo viiniä ja hedelmäkori saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Jacuzzi joko huoneen sisällä tai terassilla. Parveke tai avoin maaterassi merinäköalalla ja aurinkotuoleilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-25 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Modernisti sisustettuja juniorsviittejä joissa parivuode ja vuodesohva. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai avoin terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia mutta raikkaita kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Jaettu ulkotila merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 15-18 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Vaalein värein sisustettuja superior-huoneita. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai avoin terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.