Deluxe-huone

Kauniita deluxe-huoneita parivuoteella. Parveke tai avoin maaterassi merinäköalalla ja aurinkotuoleilla. Kylpytakki ja tohvelit. Pullo viiniä ja hedelmäkori saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Jacuzzi joko huoneen sisällä tai terassilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-25 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Modernisti sisustettuja juniorsviittejä joissa parivuode ja vuodesohva. Parveke tai avoin terassi merinäköalalla. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc.Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia mutta raikkaita kahden hengen huoneita. Jaettu ulkotila merinäköalalla. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 15-18 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Vaalein värein sisustettuja superior-huoneita. Parveke tai avoin terassi merinäköalalla. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.