Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Ulkotilassa on tuoleja, pöytä sekä kaksi aurinkotuolia. Huoneissa on lämmitetty allas. Rappuset altaaseen. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPod telakka. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 20-25 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPod telakka. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on jaettu ulkotila merinäköalalla. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPod telakka. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 20 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPod telakka. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.