Amalia

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Amalia on pieni ja kodikas huoneistohotelli, jossa palvelu henkilökohtaista. Hoteli sijaitsee lähellä rantaa sekä myös lähellä ravintoloita, baareja ja kauppoja. Hotelli sopii aikuisille (yli 23-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria huoltajan seurassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 25 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perheomisteinen huoneistohotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Rodoksen kaupungissa ja sopii aikuisille (yli 23-vuotiaille). Läheisellä yleisellä rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Maksuton wifi. Hotellin sisäänkäynti lukitaan klo 20.00, ja vierailla on oma avain. Vastaanotto avoinna rajoitetusti (yleensä auki muutaman tunnin iltapäivällä).

Läheisten baarien ja ravintoloiden äänet voivat kantautua huoneistoihin. Hotelli on nuorison suosima. Kaupunkiliikennettä. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotelli sopii aikuisille (yli 23-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria huoltajan seurassa. Nuoret aikuiset 18-23 saavat majoittua hotellissa vain valvojan kanssa. Lentokenttäkuljetus jättää ja noutaa asiakkaat hotelli Ibiscusilta, jonne on n. 100 metrin kävelymatka.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.