Cactus

  • Kävelyetäisyydellä Vanhastakaupungista
  • Osasta huoneita merinäköala
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Cactus on suosittu erinomaisella paikalla Tuulisenrannan ja Ellinrannan välissä. Hotellista avautuu upea merinäköala. Hotelli on aivan rannan vieressä, mutta lähellä on myös ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Hotelli sopii aikuisille (yli 25-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria huoltajan seurassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Remontoitu kahden hengen huone 2 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, hieno maisema parvekkeelta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 518 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suosittu hotelli Cactus on erinomaisella paikalla Rodoksen kaupungissa Tuulisenrannan ja Ellinrannan välissä. Hotellista avautuu upea merinäköala. Hotelli on aivan rannan vieressä, mutta lähellä on myös ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja iltaelämää. Viihtyisällä allasalueella on uima-allas ja maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari, josta saa juomien lisäksi yksinkertaisia ruoka-annoksia.

Buffetravintola ja baari. Ravintolassa on saatavilla syöttötuoleja. Hotelli on remontoinut aamiaisalueen, baarin ja vastaanoton. Ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Vastaanotossa, baarissa ja allasalueella on maksuton wifi. Iltaviihdettä ja karaokea. Hotellissa on tehty laaja remontti, jonka aikana on uudistettu mm. aamiaishuone, baari ja vastaanotto. Minimarketti. Rannalla on mahdollisuus vesiurheiluun (ei hotellin järjestämää) lisämaksusta. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Rantapyyhkeet panttia vastaan. Hotelli sopii aikuisille (yli 25-vuotiaille). Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Hotelli Cactus sopii aikuisille (yli 25-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria vain huoltajan seurassa. Nuoret aikuiset 18-23 saavat majoittua hotellissa vain valvojan kanssa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.