Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita parvekkeelle, joista osasta merinäköala. Tv kansainvälisillä kanavilla ja jääkaappi. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-4. Laattalattia. Maksuton wifi ja huonekohtaisesti säädeltävä keskusilmastointi 20.5.–15.10. Vedenkeitin. Pöytätuuletin saatavissa pyynnöstä. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Superior-huone

Remontoituja superior -huoneita parvekkeella, joista osassa merinäköala.. Jääkaappi ja tv kansainvälisillä kanavilla. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 5-6. Maksuton ilmastointi (20/5-15/10), tallelokero ja wifi. Vedenkeitin. Pöytätuuletin pyynnöstä. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset eivät voi majoittua tässä huonetyypissä.

Huonekoko: Noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone

Valoisia yhden hengen huoneita yli 25-vuotiaille, joissa on tv kansainvälisillä kanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi 20.5.–15.10. Vedenkeitin. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Pöytätuuletin saatavissa pyynnöstä. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle