Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 426 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
Sijainti, hieno maisema parvekkeelta.
-
Uusia koko hotelli, vanhanaikainen, kulunut, kokolattiamatot käytävissä, varmaan 70- luvun tyyliä. Huoneessa ei peiliä, vessassa ei sähköpistoketta. Kun satoi niin lattiat lainehti vettä koko huoneessa, siivooja yritti tukkia vesivuotoja pyyheliinoilla ikkunoiden alaosasta. Saavuimme hotellille väsyneenä klo 12, lento lähti 6.10 Helsingistä, eli valvoimme edellisen yö, olisimme halunneet saada huoneemme edes vähän aikaisemmin, mutta tasan klo 15 saimme avaimen. Suomalainen virkailija sanoi vaan tylysti, että menkää altaalle odottelemaan huonetta.? Siis matkavaatteissa vaan istumaan uima-altaalle, ei mitään paikkaa missä vaihtaa vaatteita edes.? Aamiaisella juoksivat tarjoilijat ristiin rastiin koko ajan tarjoilemassa kahvia, kun olisi kaikille paljon mukavampi kun saisi hakea itse kahvinsa automaatista, kun sitä haluaa, ei ottaa sitä jäähtymään, silloin kun tarjoilijalle sopii tulla. Kun aamulla satoi, ei ihmiset päässeet ulos aamiaiselle, mahtui sisälle vain muutama ihminen kerrallaan, loput seisoivat jonossa odottamassa. Aivan alimitoitettu aamiaistila sille määrälle ihmisiä, mitä hotellissa oli.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


10 10:stä

+
Hotellin sijainti oli 10. Lyhyt n 250 metrin matka itse kaupunkiin ja samalla lähellä merenrantaa.
-
Jatkakaa vain samaan malliin- Ai niin aamupuuron laatu. Puuroa kannattaa keittää hieman enemmän kuin nyt Annoin 8. vastauksen kohtaan 8, koska hotelli/sijainti olivat minusta parempi kuin mitä nettisivulta sai käsityksen

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


4 10:stä

+
Aamiainen ja ystävälliset siistijät.
-
Asiakkaiden parempi huomioon ottaminen, asiakkaille tiedotus etteivät varaa allas paikkoja.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


8 10:stä

+
Siisti perushuone
-
Huoneisiin hieman enemmän ruokailun mahdollistavia välineitä, esim. viinilasit, ruokailuvälineet. Lakanoiden ja pyyheliinojen vaihtaminen vain jos asiakas jättää ne tietyllä tavalla, oli melko huonosti informoitu (kyltti vessassa oli pudonnut lavuaarin alle ja huoneen puolella kyltti oli ruttuinen ja pieni).

Vahvistettu asiakas: 2021-10-10


8 10:stä

+
Parveke
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-10


9 10:stä

+
Aamiainen
-
Netissä olisi hyvä olla maininta , että huoneenluovutus on vasta klo 15 . Itse en sitä sieltä löytänyt tai sit luin sen huolimattomasti . Kun lähtee aamulla klo 03.00 matkaan , ja huonetta joutuu odottamaan useamman tunnin saapumisen jälkeen , on aika "masentavaa" . Olisi hyvä jos huoneen voisi saada aiemmin , ehkä lisämaksusta tai jotain . Nyt koimme , että yksi päivä meni ihan hukkaan , kun joutui odottelemaan huonetta niin kauan .

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


8 10:stä

+
Sijainti. Palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


8 10:stä

+
Sijainti, allastilat.
-
Itse huoneisto ja kylpyhuone kaipaa nykyaikaistamista. Sahkopistorasioiden maaraa tulee lisata.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


8 10:stä

+
Hyvä palvelu.
-
Kirjautuminen itsepalveluna paremmaksi. Netti hidas ja kirjautuminen vaivalloista.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-22


5 10:stä

+
Ilmastointi
-
Kylpyhuoneen kunnostus ehdottomasti.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cactus -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

518 arvostelua
Erinomainen
 
208
Erittäin hyvä
 
194
Hyvä
 
85
Ei kovin hyvä
 
18
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

25.3.2021

Kirjoittanut Romhario

Kesäloma

Paras hotelli ja hyvä sijainti missä avautuu erittäin kaunis näkymä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme valinneet tämän hotellin. Ja nyt, kun on kulunut paljon aikaa, muistamme, kuinka hyvä se oli Kreikassa lomalla.

 
21.10.2019

Kirjoittanut 549pasih Suomi

Yllätti positiivisesti

Sijainniltaan mainio hotelli. Rannat lähellä ja kaupungin palvelut sopivan kävelyn etäisyydellä. Meillä oli viidennen kerroksen superior huone, mikä osoittautui merinäköaloineen nappivalinnaksi. Huone oli remontoitu ja sopi hyvin suomalaiseen makuun. Aamiainen oli runsas ja laadukas. Allasalue kiva, auringon paiste osui allasalueelle puolen päivän jälkeen. Baarista sai hyvää syötävää ja juotavaa sopivaan hintaan. Henkilökunta ystävällistä ja iloista porukkaa. Tänne palaamme vielä.

 
14.10.2019

Kirjoittanut Kauppuri

Hieman pieleen meni

Parin vuorokauden kuluttua hotelliin kirjautumisesta sairastuimme vatsatautiin. Tautia oli erittäin runsaasti koko hotellissa. Ystävämme tulivat viikkoa myöhemmin ja heillä samoin sairastuminen. Mistä lie johtunut,mutta loma oli pilalla tottakai.

 
5.9.2019

Kirjoittanut Hidas_matkailija Kerava, Suomi

Hyvä hotelli pariskunnille

Hotellin sijainti loistava, ranta ja hyviä ruokapaikkoja ihan lähellä. Ei lapsiperheitä. Huone (6.kerros)oli siisti ja hiljainen ja sänky jämäkkä ja hyvä nukkua. Hotellin yhteydessä hyvä minimarketti. Aamiainen oli monipuolinen ja maukas. Henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä.

 
3.9.2019

Kirjoittanut Grevar Helsinki, Suomi

Toimivaa palvelua

Hyvällä sijainnilla sadan palmun aukion ja Rodoksen kärjen välissä oleva hotelli jossa toimivat palvelut sopivaan hintaan. Aamupala riittävän monipuolinen ja tilaakin oli pahimpaan ruuhka-aikaan. Huone tuli vahingossa otettua aukion puolelta mutta eipä se oikeastaan sitten edes harmittanut ekan päivän jälkeen koska meillä ei ole tapana istuskella koko päivää missään partsilla kuitenkaan vaan pitkälti tuli käytettyä hotellin omaa allasaluetta. Sinne piti kylläkin sitten ottaa nopeahko startti jos halusi aurinkopedin varjolla ja näytti olevan osalla porukasta tapa käydä "varaamassa" paikkoja ennen aamiaista. Hotellissa siis myös supermarket ja nurkan takana oli samassa korttelissa autovuokraamo joka oli hotellin yhteystyökumppani.