Rhodos Horizon City

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Rhodos Horizon City sijaitsee keskeisellä paikalla Rodoksen kaupungissa. Hotellissa vallitsee aikuismainen tunnelma – vietä leppoisia lomapäiviä aurinkovarjon alla altaalla. Täällä majoitut lähellä Ellin rantaa, ostosmahdollisuuksia ja vanhaa kaupunkia ravintoloineen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2539 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Rhodos Horizon City toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat ja se sijaitsee hyvällä paikalla Rodoksen kaupungissa. Hotellilla on allasalue maksuttomin aurinkotuolein ja -varjoin sekä allasbaari, josta voit tilata virkistäviä juomia. Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiaista ja à la carte-menu koko päivän. Baari.

Hotellilta on kävelymatka Ellin rannalle, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Mandrakin satama ja vanha kaupunki viihtyisine kujineen sijaitsee myös lähistöllä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.