Kahden hengen huone

Raikkaita kahden hengen huoneita, joissa tv, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai maaterassilla. Kahden hengen huoneissa 2-3 hengelle on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahden hengen huoneissa 2-4 hengelle majoittuvat kaksi henkeä kerrossängyssä. Kaikissa huoneissa on tv, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Osasta parvekkeista on rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

  • Huoneet sijaitsevat sivurakennuksessa, 25-metrisen altaan ja urheilukeskuksen vieressä, noin 500 metriä rannalta ja noin 150 metriä vastaanotosta ja hotellin päärakennuksesta.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Raikkaita ja tilavia perhehuoneita, joissa makuuhuoneosa ja olohuoneosa, jotka voidaan erottaa väliovin. Parivuode makuuhuoneosassa ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta olohuoneosassa. Tv. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osalta parvekkeista on merinäköala, rajoitettu merinäköala tai allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 51 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Perhehuone omalla altaalla

Raikkaita ja tilavia perhehuoneita omalla altaalla. Huoneissa on makuuhuoneosa ja olohuoneosa, jotka voidaan erottaa väliovin. Parivuode makuuhuoneosassa ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta olohuoneosassa. Tv. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.