Kahden hengen huone

Raikkaita kahden hengen huoneita, joissa tv, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat sivurakennuksessa. Kahden hengen huoneissa 2-3 hengelle on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahden hengen huoneissa 2-4 hengelle majoittuvat kaksi henkeä kerrossängyssä. Kaikissa huoneissa on tv, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osasta parvekkeista on rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Raikkaita ja tilavia perhehuoneita, joissa makuuhuoneosa ja olohuoneosa, jotka voidaan erottaa väliovin. Parivuode makuuhuoneosassa ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta olohuoneosassa. Tv. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osalta parvekkeista on merinäköala, rajoitettu merinäköala tai allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 51 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Perhehuone omalla altaalla

Raikkaita ja tilavia perhehuoneita omalla altaalla. Huoneissa on makuuhuoneosa ja olohuoneosa, jotka voidaan erottaa väliovin. Parivuode makuuhuoneosassa ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta olohuoneosassa. Tv. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.