Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai maaterassi. Osasta parvekkeista allasnäkymä, merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huone jaetulla altaalla maaterassilla ja näkymä altaalle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai maaterassilla. Osasta parvekkeista on rajoitettu merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kerrossängystä. Kaikissa huoneissa on tv, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Huoneet sijaitsevat sivurakennuksessa, 25-metrisen altaan ja urheilukeskuksen vieressä, noin 500 metriä rannalta ja noin 150 metriä vastaanotosta ja hotellin päärakennuksesta.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä/1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone omalla altaalla

Perhehuoneita, joissa on ulkotila ja oma allas. Ulkotilassa on mukavat lounge-huonekalut ja aurinkotuolit. Makuuhuoneosa ja olohuoneosa, jotka voidaan erottaa väliovin. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai maaterassi. Osalta parvekkeista on merinäköala, rajoitettu merinäköala tai allasnäköala. Makuuhuoneosa ja olohuoneosa, jotka voidaan erottaa väliovin. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta makuuhuoneosassa ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta olohuoneosassa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 51 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.